древни

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
artur77
Новобранец

древни

#1 Мнение от artur77 »

искам да попитам след като платиш с черни перли за защита на града ти и повикаш древните и някои с по голяма армия доиде и те разбие наред с древните какво става с тях изчезват ли или пак идват тъй като ти си платил с черни перли за определен срок на защита и защо не се направи таи че като си порачаш древни за защита да не могат да те нападат по силните нали това е смисала за по младите сюзерени да не могат да ги нападат по силните за да имат шанс да се развият.Какъв е смисала да си порачаш древни като всеки по силен те нападне и ти разруши армията наред с армията на древните нали си плащаш с черни перли за да имаш някаква сигурност все пак.Ще се радвам да получа някакъв отговор.
Trayan
Маршал

Re: древни

#2 Мнение от Trayan »

Защита на древните е предназначена за младите играчи, току що отворили портата - не и за сюзерените. За по-слабите играчи тя обикновено е напълно ефикасна.
Иначе армията на древните не ви дава стопроцентна гаранция на защита от по-силните играчи.
artur77
Новобранец

#3 Мнение от artur77 »

Знам че защитата е за по слабите играчи не това ми беше въпроса ще се опитам да го задам със пример може така да е по ясно:
Вземам си куест защита на древните за 30 ДНИ но след 10 дни докато армията ми напада руина някои ме напада и унищожава армията на древните.Искам да знам системата дали автоматично ще ми прати нови древни без да се налага да плащам за тях с черни перли тъй като съм платил вече веднъж с перли за 30 ДНИ а реално са били само 10 дни преди да ги унищожат или ще се наложи да плащам за нов куест защита на древните с нови перли.Това ми беше като цяло въпроса но можеби не сте ме разбрали правилно.
pariss
Оръженосец

#4 Мнение от pariss »

Ако играч или руина унищожат древните на помощ в града ви,те изчезват,може да се повикат отново само чрез вземане на нов куест за помощ от древните.
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

artur77 написа:Знам че защитата е за по слабите играчи не това ми беше въпроса ще се опитам да го задам със пример може така да е по ясно:
Вземам си куест защита на древните за 30 ДНИ но след 10 дни докато армията ми напада руина някои ме напада и унищожава армията на древните.Искам да знам системата дали автоматично ще ми прати нови древни без да се налага да плащам за тях с черни перли тъй като съм платил вече веднъж с перли за 30 ДНИ а реално са били само 10 дни преди да ги унищожат или ще се наложи да плащам за нов куест защита на древните с нови перли.Това ми беше като цяло въпроса но можеби не сте ме разбрали правилно.
Извинете, моля, ако не съм ви разбрал правилно.
Не, системата няма да ви праща нови древни, те ще изчезнат.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”