Къде са ви скапаните руини в скапаната ви игра АДМИНИ???????

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Bartolomey
Новобранец

Къде са ви скапаните руини в скапаната ви игра АДМИНИ???????

#1 Мнение от Bartolomey »

От 2 седмици съм намерил вси4ко на вси4ко 4-5 руини за мойто ниво друго вси4ко само е 1-2-3-4* руини които няма и кой да ги махне щот никой не се застоява много много в скапаната игра
Burton
Магистър

Re: Къде са ви скапаните руини в скапаната ви игра АДМИНИ???

#2 Мнение от Burton »

Ще помоля без обидни думи...
Null
Магистър

#3 Мнение от Null »

Вярно е. Аз пък съм 1 * и от 3 дни не мога да намеря руина на моите звезди. Добре е, че има други играчи, да дават координати, че съвсем няма да има какво да бия. Да не коментираме, че трябва да събера 100 перли за следващ ъпгрейд на клана. Този ъпгрейд като гледам се очертава след 2 месеца. Няма златни мини, рудници... Няма къде да построя клан склад. Съвсем сте я опоскали играта.
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Bartolomey
Новобранец

#4 Мнение от Bartolomey »

да ти кажа въобще не се занимавай с тая игра...а колкото до руините 1* мога да ти светна поне 20-30 около мен има в изобилие :D
Null
Магистър

#5 Мнение от Null »

Същия ми е ника в играта. Ако си на приемливо разстояние от мен, светкай колкото искаш. :)
2-ки също бутам (със съклановци).

От немай къде съм тръгнал да изнасям град през 15 кралства, че там има кой да светка руини...
darkhalf
Новобранец

#6 Мнение от darkhalf »

Господа Админи ,стига сте отговаряли като "агресивна руина" едни и същи отговори.Като не зависи от вас споделете проблема с господата програмисти !Предполагам те имат идея какво да променят.Всъщност силно се надявам да е така. Иначе процентът на неактивни играчи 1* ще продължи да расте и съответно броят руини 1 ниво(примерно)
Аз мога да предложа да се намали времето за изтриване на неактивни играчи и животът на руини с по-ниско ниво.
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#7 Мнение от LCFDIVINE »

сега ли разбрахте че особено на малките нива сам не можеш да си биеш нон стоп руини като си нямаш работа?
трябва някой да ти подхвърля по нещо
Bartolomey
Новобранец

#8 Мнение от Bartolomey »

Аз пък предлагам да уволнят тея дет се мислят за АДМИНИ и да бият Х на играта 4е то се е видяло няма никаква оправия в тая игра..едни и същи отговори всеки път като някакви ботове са тея
Null
Магистър

#9 Мнение от Null »

Правете разлика между developers и admins.
dari05
Новобранец

#10 Мнение от dari05 »

Вече ми омръзна от запаметените ви отговори ,че са малко проучвателите или не са с укорение при положение ,че съм писал че съм с 56 проучвателя и с абонамент на ускорялката допълнително и героя дава проценти, а руини няма и няма, а така играта става непоносима, все сме на тръни да не ни избяга войската, защото нямаме злато и игровото време е отегчаващо да стоиш и чакаш с часове .Според мен бъгнахте играта нарочно от 2 месеца насам и с всяка седмица продължават да намалят руините .Така ще загубите много играчи, които ви плащат заплатата , защото става безнтересно камо ли да си позволя да нападам някой като нямам ресурс. Отнесете въпроса до по горна инстанция моля !!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”