Искам да питам,макар да знам че пак няма да има отзвук и промяна :
Защо всички нови ги изаквате в центъра на картата само-никнат като охлюви след дъжд,за 2 седмици 5 човека-и 3ма съзерени-къде според съвестно гледащи си работата админи трябва да проучваме,да намираме руини и да се изхранваме? -през 16 кралства? И другата основна измекярска тактика-в 1 кралство пет 1* и две 4ки стоят над седмица-какво-да се снимаме ли с тях? по краищата вземат по 50-90-100 перли от поредни руини,а тия към центъра -майната им,да натикаме всички нови там,пък те да се оправят големите-тъй ли?Няма по-голяма простотия и безхаберно действие от това.
Нови играчи-кон до коня майно льо
- AlexAngelov
- Новобранец
-
- Магистър
Re: Нови играчи-кон до коня майно льо
Явно има някаква стратегия пускането на нови играчи, защото да, наистина там ги пуска почти всички нови, но каква е тя, не знам, а дали ще се промени... Силно ме съмнява...
- KrissIvanov
- Магистър
Картата е празна а всичко хвърлят при нас
-
- Новобранец
И да се оплаквате и да не се оплаквате няма оправия в тая игра...спасението е едно отказвайте се докато е време и въобще не си губете времето с нея!!!
-
- Магистър
Направо ви замерят с новите потребители.KrissIvanov написа:Картата е празна а всичко хвърлят при нас

Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()
-
- Капитан
Не смешно,направо е трагично полужениетоNull написа:Направо ви замерят с новите потребители.KrissIvanov написа:Картата е празна а всичко хвърлят при нас

Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
- kiddmeier
- Новобранец
sega polozenieto e o6te po zle po4ti niama kralstva v koito da dava ruini 5ci. palno e s neaktivni igra4i i malki ruini
-
- Магистър
Е оно не може и тако и вако. Те едвам смогват да ви замерят с новите играчи, а ти сега искаш и с руини да започнат?!
Всъщност и малки руини много-много няма. Аз търся 2-ки с близо 40 проучвателя, пътувам през 15 кралства, за да набия някакви си 3-4 излезли на едното място и пореден ден не мога да вдигна левел на героя. Ако това са много малки руини, нямам думи...
Всъщност и малки руини много-много няма. Аз търся 2-ки с близо 40 проучвателя, пътувам през 15 кралства, за да набия някакви си 3-4 излезли на едното място и пореден ден не мога да вдигна левел на героя. Ако това са много малки руини, нямам думи...
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница.![]()