смяна на столицата
-
- Новобранец
смяна на столицата
ако си преместя столицата в град 4 ниво градът остава ли със същото ниво или ще стане като столица с 5-то ниво
- munnyto
- Магистър
Re: смяна на столицата
Остава на същото (4-то) ниво. Добавят му се парцели до 51. В бившата столица изчезват парцелите с номера от 44 до 51.
نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Новобранец
Добре интересно ми е следното :
1. Решавам да си правя град на поле за 1во ниво град максимум (23 полета) примерно.
2. Местя си там столицата и то става с 51 полета.
3. Решавам че пак ще си местя столицата на друго поле.
4. Въпрос : При новото местене парцела на който е била столицата ми (1во ниво с 51 полета), ще стане :
а) поле 1во ниво с 23 полета отново
б) поле 1во ниво с 44 полета
1. Решавам да си правя град на поле за 1во ниво град максимум (23 полета) примерно.
2. Местя си там столицата и то става с 51 полета.
3. Решавам че пак ще си местя столицата на друго поле.
4. Въпрос : При новото местене парцела на който е била столицата ми (1во ниво с 51 полета), ще стане :
б) поле 1во ниво с 44 полета
- KatIna13
- Оръженосец
верен отговорNescafe написа: При новото местене парцела на който е била столицата ми (1во ниво с 51 полета), ще стане :

Iced Earth "DRACULA"
-
- Новобранец
Естествено... алчния ми план се проваля 

- KatIna13
- Оръженосец
Това, че изчезват сградите, които се строят само в столицата /таверна, съкровищница, тъмница/ е ясно. Но какво точно друго хваща гората?
За мен по-интересният въпрос е: всички парцели от 44 до 51 заедно с построените върху тях сгради ли се заличават?
За мен по-интересният въпрос е: всички парцели от 44 до 51 заедно с построените върху тях сгради ли се заличават?
Iced Earth "DRACULA"
-
- Капитан
Да, всички те се заличават + сградите, които са само за столицата, изчезват. Затова, когато си строиш столицата, трябва да внимаваш кое къде слагаш, за да може при евентуална смяна да изчезне само това, което не ти трябва (или не искаш) в един обикновен град.
-
- Новобранец
Как технологично се осъществява смяната на столици- науката -ясно, после подх. поле за строеж и заселник и се строи първо град до опр ниво или, какво е добре да се спази, за да се избегне грешка- някои сменял, да сподели?
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка: