Това беше първият случай, в който се посмях. Вторият такъв беше снощи след като бях станал съюзник с човек по сила колкото мен горе долу и неочакваш ли след 1 ден той самият разтрогна съюза и започна да ми шпионира кариерата. Чудих се защо така и го попитах, а той ми отвърна "Osvobodi karierata malko 4e mi trqbva kamuk" dafuq?@!? Кво по дяволите да е*а :Д А на мен КАМЪК ХИЧ НЕ МИ ТРЯБВА се едно а? И да си разтрогне съюза заради някакви си 18к камъни на ден, дето се правят от 2 руини 2 ниво (понеже и аз и той сме 2 звезди) направо ме изби на смях, а той дори има герой земеделец, дето с 1 заклинание му дава сумати ресурс :Д само, че умникът е забравил да си вдигне навика за мана и не може да изпълни сега заклинанието, в което е налял 2 точки - смях. А иначе ми казва да не съм знаел много, че играел от повече от месец и знаел тънкостите в играта - следващата глупост, която изтърси е че поне като я имам тая кариера да съм построил нещо в нея а да не я държа ей така - WTF? - този човек просто много ми падна в очите... Не стига, че хал хабер си няма от играта ами и устата му знае... Накрая ми написа, че сигурно играя от 2 ИП-та и се чудел дали да не пуснел сигнал - казах му ако иска и на Бойко Борисов да изпрати сигнал, че не от едно ми от 5 ИП-та цъкам...
Стигам до извода, че явно масата играещи или нямат сиво вещество в главите си за тази игра или просто още не са дорасли, че да го развият и използват по предназначение. Съвет от мен за тези до 4 звезди (аз в момента съм 2) - когато някой ви атакува, превземе ви владение и т.н. не му се сърдете, а се сърдете на себе си, че не сте предприели нужните мерки да се предпазите и недейте да заплашвате, а просто приемете грешката и се учете от нея. На 5 звезди вече е друга песен и там сигурно и аз ще рева ама има време докато ги дигна...
В момента нападнах играч 4 звезди (аз съм още 2) и му взех една камара ресурси (поне за мен са доста) и му избих към 200 войска - не е много, но за човек като мен 2 звезди да нападне някой 4 звезден и да го победи е просто смешно - аз ако съм на неговото място, по добре да си изтрия играта...
Ами това е което исках да споделя - незнам дали е в правилния раздел, ако не е нека модераторите да преместят темата.