Тераформатор/Тераформиране как работи?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Inuasha
Новобранец

Тераформатор/Тераформиране как работи?

#1 Мнение от Inuasha »

Здравейте, от скоро играя играта (случайно се изяви като спам ;д). Реших да я пробвам, харесва ми този тип игри.
Да се върнем на въпроса.. - Как да "подкарам" това желязо?
До колкото прочетох, това нещо освобождава полето/заличава всичко на полето, където е построено.
Изучих науката, но не ми дава да го построя никъде, има ли условие да е задължително на нов град?
П.С: Трябва ми много, 7 дървета да съборя ;). Бих го направил и с резачката ама не я пуснаха на входа (rofl)
daniobg
Капитан

Re: Тераформатор/Тераформиране как работи?

#2 Мнение от daniobg »

Цъкаш върху дървото и го строиш - това е :) Самата "сграда" тераформатор има 2 нива - ако си я вдигнал на 1, дървото, което искаш да махнеш ще се освободи след 96 часа (4 дни), но ако си я вдигнал на 2 - само след 24 часа и така :)
Inuasha
Новобранец

#3 Мнение от Inuasha »

Изобщо я нямам тази сграда ;(, за това ви питам дали само на нови градове става или и на главният
patron666
Оръженосец

#4 Мнение от patron666 »

Заглавие: Re: Тераформатор/Тераформиране как работи? Отговори с цитат
Цъкаш върху дървото и го строиш - това е :) Самата "сграда" тераформатор има 2 нива - ако си я вдигнал на 1, дървото, което искаш да махнеш ще се освободи след 96 часа (4 дни), но ако си я вдигнал на 2 - само след 24 часа и така :) като влезеш на сгради за строеж..-общински и там ще го видиш... ;)
Inuasha
Новобранец

#5 Мнение от Inuasha »

Сградата вообще я нямаше, сега реших да построя друга сграда, и тераформатора се появи в списъка със сградите ми.
Не знам поради какви причини е това закъснение на сградата, но проблема е решен и темата може да се затваря :)
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”