Здравейте,
Искам да поканя колегите си и те да играят тази интересна игра.
Въпросът ми е, тъй като всички ще излизаме с едно IP, да не ни обвинят в мултиакаунтинг и да ни блокират акаунтите на всичките.
Кой може да ми даде 100 % отговор на това и ако трябва как мога да се обърна към админите на играта.
Поздрави на всички!
Искам да поканя колегите си да играят ?
-
- Новобранец
- BigMaster
- Капитан
Re: Искам да поканя колегите си да играят ?
IP- не е проблем , но трябва да сте на различни компютри 1-акаунт 1- компютър . И не трябва да ги мешате примерно колегата ти е решил да влезне в играта от твоя компютър ще се засече като мулти и ще ви баннат.BGLANDS написа:Здравейте,
Искам да поканя колегите си и те да играят тази интересна игра.
Въпросът ми е, тъй като всички ще излизаме с едно IP, да не ни обвинят в мултиакаунтинг и да ни блокират акаунтите на всичките.
Кой може да ми даде 100 % отговор на това и ако трябва как мога да се обърна към админите на играта.
Поздрави на всички!
-
- Новобранец
Но мисля, че и тука важи правилото да нямате никакъв допир между акаунтите. Никакви общи атаки, никакви общи кланове, никакви търгувания, атаките ви срещу едно владение се броя за общи и т.н.
-
- Магистър
Никакъв проблем ако сте от различни компютри, както казаха и играчите преди мен, няма да е проблем и да взаимодействате тогава, но един път объркате ли кой от къде е влизал и да сядате на различни компютри, за да влизате в акаунтите ти... край. Така че няма проблем ако "Всяка жаба си знае гьола" 

-
- Новобранец
Доколкото разбирам, ако използваш различни компютри (предполагам по MAC разбирате че са различни) с еднакво IP можеш да взаимодействаш с играч от същото IP (стига да е с друг MAC). Та до колкото аз разбирам можем да си мултим до откат стига да имаме повече компютри на разположениеBurton написа:Никакъв проблем ако сте от различни компютри, както казаха и играчите преди мен, няма да е проблем и да взаимодействате тогава, но един път объркате ли кой от къде е влизал и да сядате на различни компютри, за да влизате в акаунтите ти... край. Така че няма проблем ако "Всяка жаба си знае гьола"

-
- Новобранец
Трябва ли да се пише на някой от съпорта че от едно IP но с различни компютри ще играят доста хора, които тъй като ще ми бъдат ученици, ще си взаимодействаме, еднакъв клан и т.н..
Или да почват да играят, както каза модератора че не е проблем само всеки да си играе от компа
))
Поздрави!
Или да почват да играят, както каза модератора че не е проблем само всеки да си играе от компа

Поздрави!
-
- Магистър
Не е нужно да предупреждавате никого, може би се повтарям, само не си бъркайте кой от кой компютър е влизал, че тогава вече ще има блокирани.
- KrissIvanov
- Магистър
За това незная и аз послушай бъртон