Кой ще ми възстанови черните перли?

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
sartor
Новобранец

Кой ще ми възстанови черните перли?

#1 Мнение от sartor »

Писах на Администрацията в играта, но повече от 48 часа никой не благоволи да ми върне някакъв отговор или да ми възстанови перлите, които играта ви не ми отчете. Най-вероятно всички за забелязали, че тези дни имаше проблем с покупката на черни перли. Еми на мен ми издърпа 4.80 за 145 перли, които не ги получих. Не е ли малко несериозно и безотговорно от страна на администрацията, да не върнат поне един отговор: "работим по въпроса". Настоявам някой да вземе да си свърши работата, след като сте ми взели парите!
keks
Site Admin

Re: Кой ще ми възстанови черните перли?

#2 Мнение от keks »

sartor написа:Писах на Администрацията в играта, но повече от 48 часа никой не благоволи да ми върне някакъв отговор или да ми възстанови перлите, които играта ви не ми отчете. Най-вероятно всички за забелязали, че тези дни имаше проблем с покупката на черни перли. Еми на мен ми издърпа 4.80 за 145 перли, които не ги получих. Не е ли малко несериозно и безотговорно от страна на администрацията, да не върнат поне един отговор: "работим по въпроса". Настоявам някой да вземе да си свърши работата, след като сте ми взели парите!
Отговорът на вас ви беше изпратен по игровата поща.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”