Кой ще ми възстанови черните перли?
-
- Новобранец
Кой ще ми възстанови черните перли?
Писах на Администрацията в играта, но повече от 48 часа никой не благоволи да ми върне някакъв отговор или да ми възстанови перлите, които играта ви не ми отчете. Най-вероятно всички за забелязали, че тези дни имаше проблем с покупката на черни перли. Еми на мен ми издърпа 4.80 за 145 перли, които не ги получих. Не е ли малко несериозно и безотговорно от страна на администрацията, да не върнат поне един отговор: "работим по въпроса". Настоявам някой да вземе да си свърши работата, след като сте ми взели парите!
-
- Site Admin
Re: Кой ще ми възстанови черните перли?
Отговорът на вас ви беше изпратен по игровата поща.sartor написа:Писах на Администрацията в играта, но повече от 48 часа никой не благоволи да ми върне някакъв отговор или да ми възстанови перлите, които играта ви не ми отчете. Най-вероятно всички за забелязали, че тези дни имаше проблем с покупката на черни перли. Еми на мен ми издърпа 4.80 за 145 перли, които не ги получих. Не е ли малко несериозно и безотговорно от страна на администрацията, да не върнат поне един отговор: "работим по въпроса". Настоявам някой да вземе да си свърши работата, след като сте ми взели парите!