вапрос

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
kamikadze1
Новобранец

вапрос

#1 Мнение от kamikadze1 »

някои знаели за какво се дават точки за "мир" и "воина" на играчите извьн клановия замак?
Burton
Магистър

Re: вапрос

#2 Мнение от Burton »

"Много добре" формулиран въпрос... За нас остава гадаенето...
Всички играчи от клана са ИЗВЪН клановия замък, аз не съм знам да има някой вътре, освен ако не е пратил помощ там.
Точките война и мир от клановия замък се дават на всеки играч от клана, когато е бил примерно някой играч от враждуващ клан или е закупил ресурс от играч от съюзнически клан. За тази цел обаче трябва да си в клан, с кланов замък и да имате както съюзници, така и врагове, обявени в дипломатическия корпус на Клановия замък.
Дано успях да разгадая въпроса ти и да си получил нужния отговор :)
kamikadze1
Новобранец

#3 Мнение от kamikadze1 »

мисля че правилно си ме разбрал,и ако аз сьщо сьм те разбрал правилно то:
Точки за мир се набират при покупка на ресурси от играч намиращ се в клан сьюзник.
А точките "воина" за битка с играч от клан с които моят клан има обявена воина,без значение дали нападам или се отбранявам.
Аватар
Denity1
Магистър

#4 Мнение от Denity1 »

kamikadze1 написа:мисля че правилно си ме разбрал,и ако аз сьщо сьм те разбрал правилно то:
Точки за мир се набират при покупка на ресурси от играч намиращ се в клан сьюзник.
А точките "воина" за битка с играч от клан с които моят клан има обявена воина,без значение дали нападам или се отбранявам.
Само когато нападаш.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”