Вече ши писах веднъж относто блокирането на старият ми акаунт,обясних ви че играем 2ма човека от 1 копютър първият път реших че сте ме блокира защото и двата акаунта са от един ИП адрес затова реших пак да се регистрирам от друг ИП адрес играем двама човека аз и майка ми моля ви проявете разбиране,имаме само един компютър в къщи а и двамата искаме да играем, ще направя каквото кажете дори и да означава да нямам контакт с акаунта на майка ми двата акаунта няма да имат нищо общо и няма да контактуваме в играта моля ви отново да проявите разбираме .
Благодаря.
Защо продължавате да ме блокирвате?
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: Защо продължавате да ме блокирвате?
Мерси много всички бяхте много полезни от 30 нември е темата и никой не си направи труда да ми обърне внимание.... 

- MitkoBG
- Магистър
админите не обръщат внимание на форума ... а ние с нищо не можем да ти помогнем : ) успехMiroslavDariev написа:Мерси много всички бяхте много полезни от 30 нември е темата и никой не си направи труда да ми обърне внимание....
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Site Admin
1. По-добре да задавате подобни въпроси в игровата поща (бутон "Напиши на администрацията"), а не в форума.MiroslavDariev написа:Вече ши писах веднъж относто блокирането на старият ми акаунт,обясних ви че играем 2ма човека от 1 копютър първият път реших че сте ме блокира защото и двата акаунта са от един ИП адрес затова реших пак да се регистрирам от друг ИП адрес играем двама човека аз и майка ми моля ви проявете разбиране,имаме само един компютър в къщи а и двамата искаме да играем, ще направя каквото кажете дори и да означава да нямам контакт с акаунта на майка ми двата акаунта няма да имат нищо общо и няма да контактуваме в играта моля ви отново да проявите разбираме .
Благодаря.
2. Вече получихте отговор на въпроса си в игровата поща.