имам един въпрос тъпата игра ме сложи да си правя град в който няма нито една мина за добив на желязо това важи и за околните 4 селища някой може ли да ми каже как да се развивам без желязна руда като дори за смотания колонизационнен център да си направя и да си основа друг град ми трябва желязо, може да е малко но аз не разполагам и с атом желязо не може ли да оправят тъпата игра мислех че по подразбиране трябва да получиш поне по 1 мина от всички ресурси аз съм тъмно елфче и ми се полага бопълнителен бонус на дърва и желязо но допълнителен бонус начислен върху нула и е нула моля някой да отговори а координатите ми са 45-21-57 вратите са широко отворени може да разглежадате и да грабите не че има нещо за габеж ???
Ползвай си пазара а след като направиш малко армиика , ще си го добавяш от руините .
Друг вариант е да влезеш в клан , той ще ти помогне за първоначалното ти развитие и то много !
Здравейте. Днес се регистрирах и аз нямам желязо, нямам и зърно. Камъните са ми малко, дървата в изобилие, нормално ли е? Благодаря за отговора Тъмен елф съм. Да продължа да играя така или да си направя друг акаунт с друга раса?
Никога не можеш от началото да имаш всичко ако говорим за ресурсите, с които те пуска, това първо и второ ти не виждаш какво има в селището си, докато не изучиш науката "Проучване на селищата". Ако я нямаш, всичко в селищата ти изглежда празно, но след като я изучиш ще се появят. Честно казано, май нямам спомен да е имало новорегистриран играч без да има някой от нужните ресурси, най-малко в селището...