След изтичането на промоционалния 1 месец към края му си вкарвам 19 usd за 1800 перли плащам си за да продължа като платен играч и всичко е нормално. Изхарчих тези 1800 перли но в един момент се оказва че ми трябват още за да не изпускам платените с перли 24 часови куести. Виждам че с Webmoney е малко по изгодно да се плаща вместо 19 там е 17 usd за 1800 перли. Правя си акаунт в Webmoney зареждам го с едни 100$ да има за повечко време и се опитвам да вкарам пари играта. И 1-та изненада когато се опитам да плащам с webmoney идва с надписа: Кошелек продавца не найден или он не настроен на прием платежей через сервис Merchant WebMoney Transfer. Платеж невозможно завершить. Кофти но все пак не е болка за умиране а може би е и нещо временно си помислих. Но си оставаше проблема че акаунта беше с недостатъчно количество перли да си платя куестите а беше вече събота 16:40 и банките неработеха за да си заредя в картата достатъчно пари. И реших да използвам застоялите по 2-те ми карти и в paypal пари от сорта на 3-4$ които си стоят там като минимално количество което по принцип няма за какво да ги похарча. И всичко върви наред зареждам от paypal 100 перли от 1-та ми карта още 100 от другата 2х100 и така 400 перли и за момента си плащам куестите. И на другата сутрин се събуждам с блокиран акаунт. Пиша до съпорта какво се случва защо така а те ми отговорят че от Gate2shop са ми признали операциите за фродови /каквото и да значи това/.Акаунта е с -2044 перли в момент като са блокирани не само последните 400 а и тези 1800 перли които са платени преди 20 дена и от администрацията на играта ми казват че всичко ще е наред ако си платя отново цялата сума ПОВТОРНО, като в всяко от много техни отговори ми се оправдават че те не са виновни а онези Gate2shop. Просто ми казват признахме операциите ти за незаконни без дори да изискат да докажа че наистина разплащателни средства са действително мои, а аз мога да го направя по всякакъв начин. Та така хора внимаваите когато им давате парите си за да не се наложи един ден да трябва да ги заплатите ПОВТОРНО за да можете да ползвате безценния им продукт