Поздравяваме RaulNeo и TheSp33d със събарянето на архируина

Теми в този раздел могат да създават само тези играчи, които публикуват своя разказ за събаряне на архируината
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
keks
Site Admin

Поздравяваме RaulNeo и TheSp33d със събарянето на архируина

#1 Мнение от keks »

На 1 август 2013 г. играчите RaulNeo и TheSp33d са унищожили архируината със запас на черни перли 96580.
Поздравяваме ги и очакваме подробното описание!
Аватар
TheSp33d
Новобранец

Re: Поздравяваме RaulNeo и TheSp33d със събарянето на архиру

#2 Мнение от TheSp33d »

Събарянето на архируина - 7
Дидко беше прав само на шашавите им върви
Прикачени файлове
1.png
4.jpg
2.png
2.png (706.27 KiB) Преглеждано 31801 пъти
RaulNeo
Оръженосец

#3 Мнение от RaulNeo »

А ето и малко по-обстойно за желаещите,надявам се,че ще ви хареса клипа ;)

http://youtu.be/yV6g4gOg7hE

Специални и огромни благодарности на Виктор,Росен и Тони за труда и старанието им със създаването на този клип...както и на Нази и Иван за перлите :lol: ..и не само,разбира се:)
Аватар
MitkoBG
Магистър

#4 Мнение от MitkoBG »

Страхотен клип, браво на създателите :)
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
Аватар
ramidora
Магистър

#5 Мнение от ramidora »

Поздравления за RaulNeo и TheSp33d !
Невероятно красиво описание...
Този клип вече е наистина висока летва
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
didko1970
Магистър

#6 Мнение от didko1970 »

велики сте!!!
еваларка...да им е тъпо на другите да гледат как великия спиди млати руина 7 с двайсетина лекара и сами да се сещат какво ги чака :lol:
Аватар
djedai
Капитан

#7 Мнение от djedai »

ramidora написа:Този клип вече е наистина висока летва
Честито за архито!
От кога снимки качени в тубата се наричат клип? :lol: :lol: :lol:
Burton
Магистър

#8 Мнение от Burton »

Леко отклонение от темата не вреди, но ако искате да си разменяте словесни спорове, нека да е в "Флууд", моля :)
GalinaVossen
Новобранец

#9 Мнение от GalinaVossen »

Чак висока летва .... не е първия клип, няма нищо авторско в него. Картинки използвани вече, картинки от други игри, а едва ли и да са платени авторски права.
Явно някой хора не могат нито да го направят сами, нито пък да напишат няколко думи, че ще вземем да им видим нивото на интелигентност.

За автора на клипа: Иначе добър тайм лайн и наслагване и хубава музика.
nazinka
Новобранец

#10 Мнение от nazinka »

И от кога играчите без опит в играта и капка възпитание, имат наглостта да коментират постиженията на хора, които са на светлинни години пред тях? Хубаво е когато човек няма какво смислено да каже, по добре да си трае и да се учи от по-можещите. Когато дойде и Вашият ред да унищожите такава руина, можете да коментирате кой как се е справил, до тогава е хубаво са си седите тихичко и да внимавате да не пропуснете, да се помолите за някого. И е хубаво да запомните едно - когато става въпрос за игра, има значение кой колко добър играч е, а не какви обиди и нападки на лична основа се използват. Успех!
zubcho
Оръженосец

#11 Мнение от zubcho »

GalinaVossen написа:Чак висока летва .... не е първия клип, няма нищо авторско в него. Картинки използвани вече, картинки от други игри, а едва ли и да са платени авторски права.
Явно някой хора не могат нито да го направят сами, нито пък да напишат няколко думи, че ще вземем да им видим нивото на интелигентност.

За автора на клипа: Иначе добър тайм лайн и наслагване и хубава музика.
Ти като си толкова отворена , що не вземеш ти да направиш нещо , да видим ти какъв клип ще направиш, и дали ще бъде хубав или не вместо да коментираш другите как са направи ли нещо . да не мислиш че на хората и пука с твоя коментар, щом на тях и харесва другото не е грам важно особено за такива хейтъри като теб .. и никой не е савършен кой как може прави клипове който не може само седи и гледа и се кефи ОК :)
Аватар
djedai
Капитан

#12 Мнение от djedai »

GalinaVossen написа: Явно някой хора не могат нито да го направят сами, нито пък да напишат няколко думи, че ще вземем да им видим нивото на интелигентност.
Ето това е точно в десетката, писането на история е 684563434 пъти по трудно от правенето на ''клип'' като този.
Това което е написано на така наречения клип може да хареса на някой който дори не се е доближавал до книга през живота си, и на никой друг.
Аз нямам нищо против ''клипа'' и човека който го е правил, толкова може човека това е направил, и аз не съм писател, колкото мога толкова съм написал, ама Дора да обяснява колко бил вдигнал летвата с показването на снимки една след друга ми дойде в повече.
nazinka
Новобранец

#13 Мнение от nazinka »

djedai написа:
GalinaVossen написа: Явно някой хора не могат нито да го направят сами, нито пък да напишат няколко думи, че ще вземем да им видим нивото на интелигентност.
Ето това е точно в десетката, писането на история е 684563434 пъти по трудно от правенето на ''клип'' като този.
Това което е написано на така наречения клип може да хареса на някой който дори не се е доближавал до книга през живота си, и на никой друг.
Аз нямам нищо против ''клипа'' и човека който го е правил, толкова може човека това е направил, и аз не съм писател, колкото мога толкова съм написал, ама Дора да обяснява колко бил вдигнал летвата с показването на снимки една след друга ми дойде в повече.

Напиши по-хубава история и направи по-хубав клип. :) Само не забравяй преди това да унищожиш архируина :)
Аватар
djedai
Капитан

#14 Мнение от djedai »

Само не забравяй преди това да унищожиш архируина :)
Няма да забрава, щом казваш. :lol:
RaulNeo
Оръженосец

#15 Мнение от RaulNeo »

За авторските права-признавам,за картинките не се сетих,но Джеймс като беше тук се напихме веднъж заедно,и ми каза,че няма проблем да им ползвам музиката,само да му пращам по шише ракия годишно :lol:
Burton
Магистър

#16 Мнение от Burton »

Темата е разчистена от излишния спам.
Наистина ще ви помоля да си отворите своя тема ако искате да продължите спора, тук не е мястото. Благодаря ви.
keks
Site Admin

#17 Мнение от keks »

TheSp33d написа:Събарянето на архируина - 7
Дидко беше прав само на шашавите им върви

Браво, благодарим за оригинален разказ!
Наградите ще ви очакват в сървъра.
Публикувай отговор

Обратно към “Разкази за великия подвиг - събаряне на архируината!”