промени
- MitkoBG
- Магистър
Re: промени
то се случи ... аз днес качих ниво без да бия , а ми оставаха над 500 опитAchilles написа:4. Намалява размера на опита, необходим, за преминаване на героите в следващото ниво
кога ще се случи това ?
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Новобранец
И какво - ако си нов, си правиш геройче без проблем с 2-3 битки, а тези които сме си развили до някъде геройте бонус няма да получим - общо взето сменяме си и който го прецакаме прецакаме, се тая... 

-
- Капитан
е ако става въпрос за 500 опит няма как да кача ниво или да забележа....
мислех, че ще се усети това намаляване на опита необходим за качване на ниво
мислех, че ще се усети това намаляване на опита необходим за качване на ниво
-
- Новобранец
ако е 500 опит се тая наистина, въпроса е дали е 500? не виждам никакви цифри споменати, кое колко се увеличава намалява. когато сменяха ботушите съобщението беше ясно - от 100% на 50 и т.н.
-
- Капитан
за да достигна 32 ниво преди ми искаше 93000 опит
сега ми иска пак 93000 опит, някак си не виждам разлика дори с 500.....
много ще се радвам ако пише админ по темата и обясни малко кое как и с колко е променено
сега ми иска пак 93000 опит, някак си не виждам разлика дори с 500.....
много ще се радвам ако пише админ по темата и обясни малко кое как и с колко е променено
- ramidora
- Магистър
Съобщението гласи :
Промените за всички играчи ли се отнасят или има определени условия на които трябва да отговарят
Просто молим Администрацията за малко повече разяснения по направените промени
Тук въпроса по- скоро е ... За по- бързото развитие на кои играчи става въпрос ?За по-бързо развитие на играчи били направени следните подобрения:
Промените за всички играчи ли се отнасят или има определени условия на които трябва да отговарят
Тази промяна за всички нива ли се отнася или само до определено ниво ?4. Намалява размера на опита, необходим, за преминаване на героите в следващото ниво
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Магистър
Така като разгледах аз.. Високите нива не са се променили. Най-вероятно е само за ниските нива. И тук идва въпроса, защо не са приспаднати тези цифри на героите, които вече са прескочили нивата изискващи по-малко опит? Няколко хиляди опит си е това. Което за много хора е поне едно ниво.
-
- Магистър
Променени са и то фрапиращо , на малките нива особено ! Имате ли си на идея колко ощетени са старите играчи и колко улеснени са новите ! Както обикновенно това се получава защото някой алчен човечец иска да вади парички от тепърва почналите играчи
Дано успеят та руйните да се понапълнят с перли
Нека по-старите бъдем компенсирани някак си !

- djedai
- Капитан
Ще бъдат компенсирани с потупване по рамото.liolioDemon написа:Променени са и то фрапиращо , на малките нива особено ! Имате ли си на идея колко ощетени са старите играчи и колко улеснени са новите ! Както обикновенно това се получава защото някой алчен човечец иска да вади парички от тепърва почналите играчиДано успеят та руйните да се понапълнят с перли
![]()

-
- Оръженосец
Администрация wrote:
Здравейте.
Тези промени няма да се отразят негативно върху играта на старите ползватели.
Бонусите са валидни само за 1-во ниво на наука и 1-9 нива на героите.
По-нататък играчите ще бъдат на напълно равни начала.
Аок ви трябва да преминете на 18 от 17 ще ви трябва 35000 опит.
Kiko80 wrote:
да разбирам ли че след 9то ниво отново им се покачва опита който трябва да имат за следващото ниво така както е било досега?
или се запазва по-малката стъпка за опит и в горните нива до 50то ?
т.е. сега за 18то ниво ми иска 35000 опит, ако се откажа от този герой и си взема нов на 1во ниво, когато новия ми герой стигне 17ниво отново ли ще му трябват 35000 опит за 18то?
Ima si nqkakva ideq - taka primerno na 4* shte mogat da stoqt igrachi koito ne sa mnogo aktivni i pak shte mogat da se polzvat ot nai-qkata chast ot igrata - geroq, bez da se izlagat na pogoloven glad tai kato 5-6* ruini sa kat kamo li slabite takiva.
Здравейте.
Тези промени няма да се отразят негативно върху играта на старите ползватели.
Бонусите са валидни само за 1-во ниво на наука и 1-9 нива на героите.
По-нататък играчите ще бъдат на напълно равни начала.
Аок ви трябва да преминете на 18 от 17 ще ви трябва 35000 опит.
Kiko80 wrote:
да разбирам ли че след 9то ниво отново им се покачва опита който трябва да имат за следващото ниво така както е било досега?
или се запазва по-малката стъпка за опит и в горните нива до 50то ?
т.е. сега за 18то ниво ми иска 35000 опит, ако се откажа от този герой и си взема нов на 1во ниво, когато новия ми герой стигне 17ниво отново ли ще му трябват 35000 опит за 18то?
Ima si nqkakva ideq - taka primerno na 4* shte mogat da stoqt igrachi koito ne sa mnogo aktivni i pak shte mogat da se polzvat ot nai-qkata chast ot igrata - geroq, bez da se izlagat na pogoloven glad tai kato 5-6* ruini sa kat kamo li slabite takiva.
-
- Оръженосец
Да , нещо таковаrangelov написа:И какво - ако си нов, си правиш геройче без проблем с 2-3 битки, а тези които сме си развили до някъде геройте бонус няма да получим - общо взето сменяме си и който го прецакаме прецакаме, се тая...

-
- Site Admin
Действа от 2-ри септември.Achilles написа:4. Намалява размера на опита, необходим, за преминаване на героите в следващото ниво
кога ще се случи това ?
-
- Site Admin
1. За по-бързото развитие на нови играчиramidora написа:Съобщението гласи :Тук въпроса по- скоро е ... За по- бързото развитие на кои играчи става въпрос ?За по-бързо развитие на играчи били направени следните подобрения:
Промените за всички играчи ли се отнасят или има определени условия на които трябва да отговарятТази промяна за всички нива ли се отнася или само до определено ниво ?4. Намалява размера на опита, необходим, за преминаване на героите в следващото ниво
2. Бонусите са валидни само за 1-во ниво на наука и 2-9 нива на героите.