намиране на руини,рудници, мини
-
- Новобранец
намиране на руини,рудници, мини
Извинете да попитам как се намират рудници,руини и мини..??
-
- Оръженосец
Re: намиране на руини,рудници, мини

-
- Новобранец
е да ама каде точно като проучавам нови земи или на специални места.?
- MitkoBG
- Магистър
никой не знае къде ще се появят. Падат се на случайно място из картатаkrissko написа:е да ама каде точно като проучавам нови земи или на специални места.?
Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Новобранец
ахм мерси много.
-
- Новобранец
А да попитам ако съм намерил една руина на картата където ми е кралството ако проуча останалите полета има ли шанс да намеря и друга? Питам защото при мен има руина 2-ро ниво, която не мога да бутна и войските там се трупат все повече и повече, а да ходя в околията не е много удобно, отнема ми много време да чакам проучвателите да се върнат (имам само 2).
- MitkoBG
- Магистър
в кралство може да има максимум 7 руини . Обикновено има по 6 или 7. Така че продължавай да търсиш докато не станат 6 или 7 ( говоря за руини от което и да е ниво )Runcho написа:А да попитам ако съм намерил една руина на картата където ми е кралството ако проуча останалите полета има ли шанс да намеря и друга? Питам защото при мен има руина 2-ро ниво, която не мога да бутна и войските там се трупат все повече и повече, а да ходя в околията не е много удобно, отнема ми много време да чакам проучвателите да се върнат (имам само 2).
Warrior!
-
- Новобранец
А след като съм само със една звезда ще ми показва ли всички руини? Смисъл по-големите левели?
- Denity1
- Магистър
Показва ги, стига да ги виждаш, тоест да ги проучиш. То пак си ги има, ама докато не я проучиш или някой не ти я разкрие, не я виждаш.Runcho написа:А след като съм само със една звезда ще ми показва ли всички руини? Смисъл по-големите левели?

- MitkoBG
- Магистър
не съм убеден. Мисля че намираш до 1 ниво над твоето.Runcho написа:А след като съм само със една звезда ще ми показва ли всички руини? Смисъл по-големите левели?
Най-добрия вариант като си под 5 звезди е да пишеш на някой сюзерен(5 звезди) близо до теб че ти трябват руини 2-ки и той ще ти открие с удоволствие всичките около себе си

Warrior!
-
- Магистър
Руини намираш само до +1 ниво от това което си. Това е с проучвател. Но редовно се случва, със заселник да намериш и по-високо ниво руина, като пуснеш да правиш град, а там вече има руина.
Рудници/Езера/Златни Жили/..... Виждаш всякакви.
-
- Новобранец
Да разбирам ли, че играчите с ранг 5 звезди не могат да бият по-ниските нива руини (1 до 4) и за това ги дават на новобранците?
- Denity1
- Магистър
Как така само до +1 ниво от това което си ?Previous написа:Руини намираш само до +1 ниво от това което си. Това е с проучвател. Но редовно се случва, със заселник да намериш и по-високо ниво руина, като пуснеш да правиш град, а там вече има руина.
Че руините 7 ниво кой ги открива като няма играч с 6 звезди ?

-
- Магистър
Могат да ги бият, с награда от куест. или магия. Но за ограничено време.Runcho написа:Да разбирам ли, че играчите с ранг 5 звезди не могат да бият по-ниските нива руини (1 до 4) и за това ги дават на новобранците?
-
- Магистър
Denity1 написа:Как така само до +1 ниво от това което си ?Previous написа:Руини намираш само до +1 ниво от това което си. Това е с проучвател. Но редовно се случва, със заселник да намериш и по-високо ниво руина, като пуснеш да правиш град, а там вече има руина.
Че руините 7 ниво кой ги открива като няма играч с 6 звезди ?
Руините 7мо ниво са изключение. 7ца теоретично може да бъде намерена и от играч 1во ниво. Но на практика не мисля, че се е случвало.
- MitkoBG
- Магистър
повечето не могат да ги бият , затова им е добре да ти ги дават на теб да ги махнеш тиRuncho написа:Да разбирам ли, че играчите с ранг 5 звезди не могат да бият по-ниските нива руини (1 до 4) и за това ги дават на новобранците?

Warrior!