Учените имат нужда от вашата помощ?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
didron
Новобранец

#1 Мнение от didron »

С какво да им помогна на тия учени?...
Аватар
nodray
Магистър

Re: Учените имат нужда от вашата помощ?

#2 Мнение от nodray »

Ами проучването , което си им дал да проуват иска перли. Трябва да го активираш с перли :) Само с това може да им бъде помогнато.
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
fallenka
Оръженосец

#3 Мнение от fallenka »

Не е задължително да са перли. Ако ъпгрейдва войска, иска ресурс и население. Цъкаш си върху науката и ти показва какво и колко ти трябва.
Ако претърпите поражение, виновна е вашата стратегия, а не противникът, когото най-често обвиняваме за неуспехите си.
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

fallenka написа:Не е задължително да са перли. Ако ъпгрейдва войска, иска ресурс и население. Цъкаш си върху науката и ти показва какво и колко ти трябва.
Да, права си може и да е ресурс, извинявам се за пропуска :)
أنا أحب موني

نوضري
morriddin
Новобранец

#5 Мнение от morriddin »

Да използвам темата...
Имах глупостта да взема стрелци като награда от куест, изучих си науката на 1во, после и на 2ро ниво, и ми се появи съобщение, че алхимиците се нуждаят от помощта ми. Естествено искаха да отделя ресурси за ъпгрейд на стрелците. Аз обаче, реших да ги убия, за да не ми вдигат излишно рейтинга. Направих го и вече нямам стрелци, но глупавите учени явно не са разбрали за това, и продължават да ме викат да им помагам... Като ида да им помогна обаче, нищо не се получава - нивото на науката продължава да е 1во, а иконката и продължава да пулсира в зелено. Колкото и да кликам върху нея, не реагира по никакъв начин.... Същата работа е и при "разширяването на града" - науката е изучена, обаче си мига като неработещ светофар, и така... :evil: Дайте "акъл" какво да ги правя тези алхимици - сигурно половината са с купени дипломи... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”