Поканете нови владетели

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
Denity1
Магистър

Поканете нови владетели

#1 Мнение от Denity1 »

Здравейте, какво става ако съм поканил някой и е стигнал до 5 ниво на централната сграда а после се откаже да играе и му изтрият акаунта ?
Отменя ли ми 1 точка към куеста ? :?
HenryLeeLucas
Капитан

Re: Поканете нови владетели

#2 Мнение от HenryLeeLucas »

Категорично не. Остава си като бройка.
RebelMonster
Новобранец

#3 Мнение от RebelMonster »

Здравейте колеги,

Имам следното питане относно куеста "Поканете нови владетели" - поканих брат ми да играе и вече направи 5-то ниво централна сграда, а прогреса с куеста все още ми е 0/5. Снощи гледахме, че кукитата на лаптопа ми и на PC-то вкъщи са разрешени и при двамата (някъде срещнах това като евентуална причина за проблема), но явно не е от това. Моите координати на картата са 43-14-55, а неговите 24-3-2. Ще може ли някой да ме насочи къде може да е проблема и какво трябва да направим, за да си взема точицата?

Благодаря предварително на отзовалите се.

Поздрави,
RM
ddt77
Оръженосец

#4 Мнение от ddt77 »

двамата влизате от едно IP и няма да ви признаят точката защото вече има регистриран първи потребител.
Ще ти трябват 5 души с различен интернет
RebelMonster
Новобранец

#5 Мнение от RebelMonster »

Ясно. Благодаря за отговора.
Dilara89mz
Новобранец

#6 Мнение от Dilara89mz »

имам 5 човека поканени от моя реферален линк и 5-мата не ми ги отчита като бройки ,а ип-тата са различни на 100%
се ми идват съобщения ,че боговете не ми позволяват да са ми ученици
някой ако знае защо да каже
а ако благоволе и някой от администрацията да изкаже мнение ще е много хубаво
Previous
Магистър

#7 Мнение от Previous »

Играта има много ограничения, за да тези куестове работят.

Например, ако по някаква причина си влизал от там където е някой от рефъралите ти, не ти го брои, дори и веднъж да си влизал.

Когато ти дава, че боговете ти забраняват .... Това отново значи, че играта вижда, че сте свързани по някакъв начин. Било то влизане от там, или той е играл преди това, или прокси.. Играта го засича.
keks
Site Admin

#8 Мнение от keks »

Dilara89mz написа:имам 5 човека поканени от моя реферален линк и 5-мата не ми ги отчита като бройки ,а ип-тата са различни на 100%
се ми идват съобщения ,че боговете не ми позволяват да са ми ученици
някой ако знае защо да каже
а ако благоволе и някой от администрацията да изкаже мнение ще е много хубаво
Здравейте.
Вашите приятели могат да не бъдат отчетени, ако те нямат включени куките. Системата почне да отчита вашите поканени приятели само след както ще бъдат при тях включени куките и само тези приятели които бяха поканени само след включването на куките. Куките трябва да бъдат включени както при вас така и при приятелите ви.
Система не може да отчете играчите, които вече сте влизали в света на My Lands.
Също така пробвайте да добавяте приятели чрез дипломатическия корпус, а не от панела отляво.
Приятна игра!
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”