изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
felisia
Капитан

изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави

#1 Мнение от felisia »

Това какво означава? :oops: Значи по нашенски аз ти обещавам да ти плащам за това ама ти не можеш да си вземеш парите?Аз съм българка ,но живея и работя в държава от европейския съюз.Регистрирам се в игра която обещава във всички свои сървъри ,че мога да тегля пари.......и там където трябва да натисна копчето да си изтегля парите ми пише ,че изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави .............как да го разбера? Значи за вас не е недостъпно да ми вземете парите ,но е недостъпно да ми ги дадете въпреки рекламата? Според Вас как трябва да реагирам?
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Аватар
nodray
Магистър

Re: изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави

#2 Мнение от nodray »

felisia написа:Това какво означава? :oops: Значи по нашенски аз ти обещавам да ти плащам за това ама ти не можеш да си вземеш парите?Аз съм българка ,но живея и работя в държава от европейския съюз.Регистрирам се в игра която обещава във всички свои сървъри ,че мога да тегля пари.......и там където трябва да натисна копчето да си изтегля парите ми пише ,че изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави .............как да го разбера? Значи за вас не е недостъпно да ми вземете парите ,но е недостъпно да ми ги дадете въпреки рекламата? Според Вас как трябва да реагирам?
Може ли подробно да ми обясните проблема си на ЛС ? От коя страна сте можете ли или не можете да теглите пари и т.н. ясно и точно и конкретно ? В какво се изразява проблема, ваш ли е или говорите за някой друг ???
أنا أحب موني

نوضري
felisia
Капитан

#3 Мнение от felisia »

за да пиша във форума значи проблема е мой!!!!!намирам се в кипър и съм бясна от подобен род дискриминация
Аватар
nodray
Магистър

#4 Мнение от nodray »

felisia написа:за да пиша във форума значи проблема е мой!!!!!намирам се в кипър и съм бясна от подобен род дискриминация
Добре, ще Ви помоля отново да обясните проблема подробно на лично съобщение и ще опитам да намеря решение за него още утре и ще разберете при първа възможност всичко, което е възможно да се направи, и се надявам да можете да теглите пари още утре. Благодаря предварително.
أنا أحب موني

نوضري
nedope4en
Магистър

#5 Мнение от nedope4en »

Проблема до колкото знам е че фелисия се е регистрирала от кипър. Не виждам защо да не може да тегли пари .. утре и на мен ли ще забраните ?
didko1970
Магистър

#6 Мнение от didko1970 »

До колкото знам,беше забранено само от ОНД тегленето,знам че от Великобритания не е забранено,но защо от Кипър не става
Аватар
nodray
Магистър

#7 Мнение от nodray »

Добре, ще помоля темата да не бъде оспамвана, да не се налага да трия коментари. Както казах проблема ще бъде разгледан, когато получа пълната информация, и ще съдействам за неговото разрешаване.
أنا أحب موني

نوضري
Аватар
ramidora
Магистър

#8 Мнение от ramidora »

Извинявам се на Администрацията за неудобството, което създавам с поста си
Просто смятам, че от прекалено много вълнения, колегите не обясниха достатъчно ясно естеството на проблема

Според правилата на играта, играчите заплатили "Абонамент" получават правото на "изтегляне на средства"
Новодошъл играч получава промо период, след изтичане на който той взема решение - дали иска да има възможност да изтегля пари или не
Тази възможност е достъпна във всеки сървър, при условие на постоянно заплащане на абонамента. Абонаментът се заплаща или всеки месец, или веднъж на три, шест или дванадесет месеци.
В тази връзка, молим Администрацията да внесе малко яснота по отношение на проблема, който се получи при някои играчи
Играчите имат платен "Абонамент" , но по някаква причина в менюто "Финансови операции" , "Изтегляне на средства " за тях е недостъпно
IS_.jpg
IS_.jpg (21.68 KiB) Преглеждано 127750 пъти
Има уточнение, което гласи, че изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави

Молим, Администрацията да ни предостави някаква информация по случая
Дали е възможно, да бъде отменена подобна забрана
Както и да ни бъде разяснено, каква е процедурата за играчи, които пътуват често извън страната
Или както в случая на felisia ... за играчи, които са направили своите регистрации и играят извън България
Надявам се, че успях да обясня правилно проблема и моля да се отнесете с разбиране към притеснението изразено в предните постове
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Аватар
nodray
Магистър

#9 Мнение от nodray »

Добре, не се разбра пълната информация на проблема. Не стана ясно felisia абонат ли е или не. До преди няколко дена можела ли е да тегли пари или не, в смисъл бутона бил ли е сив или не?Защо пише чак сега ако преди е бил сив в самото начало!? (много по-добре, би било да го обясни ТЯ лично, синтезирана ясна и конкретна информация за проблема, за да може администрацията да реаргира най-бързо, и да не проверява тези неща, които felisia не е казала едно по едно) но в общи линии стана ясно, предполагам, че утре ще ви бъде отговорено.Но ще е добре да се знае всичко, по темата, затова, казах, че е ще е най-добре да е на ЛС.
أنا أحب موني

نوضري
freeman
Оръженосец

#10 Мнение от freeman »

Не желая да оспамвам темата и да наливам масло в огъня излишно, още повече, че може да се окаже проблем, който да бъде разрешен без излишни емоции и драми.
Но ако действително има подобно разминаване между обявените в рекламите на играта опции и възможности, допълнителноо подкрепени от текстове на сайта и във форума, то това е изключително компрометиращ факт.
Да не кажа и по-тежки думи и квалификации.
Човек прочита и очаква едно, влага време, енергия, емоция, средства с вярата, че ще получи точно това, което е обещано, а в крайна сметка се оказва и получва друго (в случая - не получава нищо).
Това е сървър, създаден за български граждани, предлагащ виртуален продукт, преведен и приспособен за български граждани, нали? Живеем в глобален свят, част сме от обединена Европа. Българският гражданин продължава да бъде такъв, дори и да живее в Кипър! Или се лъжа?
Аватар
nodray
Магистър

#11 Мнение от nodray »

Проблема е докладван, но за в бъдеще ще ви помоля да предоставяте ясна, точна и синтезирана информация на проблема, за да е по-лесно на администрацията да ви отговори.Да не се налага да се пишат 5 поста за да се разбере половината информация, благодаря за разбирането. Приятна игра.
أنا أحب موني

نوضري
felisia
Капитан

#12 Мнение от felisia »

Не мога да разбера кое не Ви стана ясно!Сървърът забранява изтегляне на средства за някои държави ,което не е споменато никъде в рекламата.Едва ли някой очаква че има различни правила за различните държави,след като това не е доуточнено в рекламата.След като е възможно да е неактивен бутона за изтегляне ,защо бутонът за абонамент е активен?Там изрично е описано че разликата от платен и безплатен режим на игра е само изтеглянето на средства от играта.Е тогава след ,като можете да ми вземете парите за даден вид услуга ,защо не мога да я получа?
Trayan
Маршал

#13 Мнение от Trayan »

felisia написа:Това какво означава? :oops: Значи по нашенски аз ти обещавам да ти плащам за това ама ти не можеш да си вземеш парите?Аз съм българка ,но живея и работя в държава от европейския съюз.Регистрирам се в игра която обещава във всички свои сървъри ,че мога да тегля пари.......и там където трябва да натисна копчето да си изтегля парите ми пише ,че изтеглянето на пари е недостъпно за някои държави .............как да го разбера? Значи за вас не е недостъпно да ми вземете парите ,но е недостъпно да ми ги дадете въпреки рекламата? Според Вас как трябва да реагирам?
Изтеглянето на пари е недостъпно за играчите от държавите от ОНД. Това е посочено в Споразумението с Ползвателите, т.т.2.1.2 и 2.3.13, с условията на което всеки играч автоматично се съгласява при регистрацията си.
Също така в някои държави, например, САЩ и Австралия, подобни игри се смятат за хазартни, и в такъв случай изтеглянето на пари може да бъде забранено от законите на съответната държава.
Затова на играчите се препоръчва да се запознават с условията на Споразумението с Ползвателите и със законодателството на тази държава, от територията на която те се регистрират в играта.
За повече подробности по вашия случай ще ви помоля да предоставите повече информация, както ви е писал nodray.
Mercurial
Оръженосец

#14 Мнение от Mercurial »

Здравейте, аз писах до модератора и чакам отговор но все пак да кажа, че според мен щом и аз имам същия проблем, а живея в България и съм се регистрирала от България това по скоро е някакъв БЪГ ....
felisia
Капитан

#15 Мнение от felisia »

От 3 години играя играта ,просто сменям сървърите от време на време .До сега не ми се е случвало да ми е неактивно полето за изтегляне на средства.Живея и работя в Република Кипър и аналогично съм регистрирана в играта от Кипър .Имам платен абонамент до 1/03/2013.Не знам каква друга информация Ви е нужна.
Ще си позволя да Ви дам една препоръка след като можете да направите опцията за теглене неактивна ,то би трябвало и опцията за платен абонамент да е неактивна
Trayan
Маршал

#16 Мнение от Trayan »

Изясних ситуацията.
Вече споменавах за ограниченията, установени от законодателството на САЩ.
Ето и цитат от Споразумението с Ползвателите: "В случай, че на Вас (като Ползвател) съгласно законите на Вашата държава е забранено да получавате Игрови Услуги онлайн или има някакви други законодателни ограничения, нямате право да използвате Играта или отделни Услуги от Играта и Вие се задължавате веднага да спрете да ползвате Играта или Услугите в Играта" (в самото начало на документа).
За съжаление, felisia, системата отчете при Вас влизания от американски IP адрес, което автоматично блокира възможност за изтегляне на пари.
Същото е и във вашия случай, Mercurial, съжалявам.
Що се касае до Вас, ramidora: когато следващия път възникне този проблем, посочете с курсора бутон "Изтегляне на средства" за да се появи съобщението,
и тогава направете скрийншот на това съобщение. Можете да го качите в тази тема във форума.
Mercurial
Оръженосец

#17 Мнение от Mercurial »

Честно казано нищо не ми говори това,не разбирам много от компютри, но интернета който ползвам е на един от май-големите доставчици на България няма да споменавам имена да не правя реклама...тярбва да си сменя доставчика ако някога искам да изтегля пари,така ли да го разбирам?
Trayan
Маршал

#18 Мнение от Trayan »

Mercurial написа:Честно казано нищо не ми говори това,не разбирам много от компютри, но интернета който ползвам е на един от май-големите доставчици на България няма да споменавам имена да не правя реклама...тярбва да си сменя доставчика ако някога искам да изтегля пари,така ли да го разбирам?
Да не сте била наскоро в САЩ и да не сте влизала там в играта? Ако този въпрос ви струва много личен, можете да ми пишете на лично.
lazo
Магистър

#19 Мнение от lazo »

Mercurial написа:Честно казано нищо не ми говори това,не разбирам много от компютри, но интернета който ползвам е на един от май-големите доставчици на България няма да споменавам имена да не правя реклама...тярбва да си сменя доставчика ако някога искам да изтегля пари,така ли да го разбирам?
Ами не, грешно го разбираш. Веднъж след като с акаунта си се логвала от IP което е от забранена държава за теглене на пари, ти спират правата да теглиш. Тоест играеш си от България, отиваш на почивка в САЩ за 1 седмица, влизаш от там да си провериш акаунта и край с тегленето на пари. Въпреки че не е нужно да ходиш до САЩ за да се логнеш в играта с тяхно IP. Както Trayan написа, отчете ли системата, че си се логвала от някъде където е забранено тегленето, автоматично спират тегленията от този акаунт(поне аз така го разбирам).
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
Mercurial
Оръженосец

#20 Мнение от Mercurial »

Да Лазо разбрах го вече :idea:
Achilles
Капитан

#21 Мнение от Achilles »

Ами така както красиво "системата отчита логвания от марс" би било добре да се пипне по системата.
Когато си логнат с IP което не отговаря на изискванията да не можеш да теглиш.
Когато си логнат с IP което отговаря да можеш.
Или трябва да доказвам, че не съм напускал страната ???
Mercurial
Оръженосец

#22 Мнение от Mercurial »

по скоро трябва да внимавате като ползвате Wi-Fi на телефоните си за да си проверите играта когато сте навън или някоя близко до вас мрежа да не се окаже че IP адреса е някъде в Канада като при мен :)
Achilles
Капитан

#23 Мнение от Achilles »

Точно за това предлагам да си пипнат по системата......
Понеже имам същият проблем въпреки, че не съм напускал дървавата, ми било отчело логаване от щатите.
Achilles
Капитан

#24 Мнение от Achilles »

Ето и цитат от Споразумението с Ползвателите: "В случай, че на Вас (като Ползвател) съгласно законите на Вашата държава е забранено да получавате Игрови Услуги онлайн или има някакви други законодателни ограничения, нямате право да използвате Играта или отделни Услуги от Играта и Вие се задължавате веднага да спрете да ползвате Играта или Услугите в Играта"

Искам да наблегна на (съгласно законите на Вашата държава) моята държава е България !

1.3. Изключителните имуществени права на Играта принадлежат на „Граввит” ООД (по-долу – „Притежателят на изключителните имуществени права”) и на Притежателя на правата. Притежателят на изключителните имуществени права е прехвърлил правото Играта да се използва в определени страни (по-нататък – „Територията”) съгласно нормативите на действащото законодателство на съответната Територия.

Тук искам да наблегна на (територията) и (законодателство) в съответната териятория !
Trayan
Маршал

#25 Мнение от Trayan »

Ако това е било случайно влизане, изтегленето може да бъде разрешено.
Ще прехвърля въпроса на създателите на играта, само те могат да разрешат изтеглянето за отделен играч.
Ще помоля всички участници на обсъждането да изчакат отговора.
От името на администрацията се извинявам за причинените неудобства.
Trayan
Маршал

#26 Мнение от Trayan »

Получих отговор от администрацията на играта.
Те не могат да възстановят изтеглянето на пари, ако то беше забранено във връзка със засичането на американски IP адрес.
Още веднъж се извинявам.
Mercurial
Оръженосец

#27 Мнение от Mercurial »

В този случай искам да попитам някой неща.Няма да си трия акаунта и да започвам наново,освен това изтегляне на средства има ли друга разлика между абонамента и премиума?
И другото е как се плаща въпросния премиум на седмица,месец,3 месеца и колко струва?Искам да си направя съпоставка.... :|
felisia
Капитан

#28 Мнение от felisia »

Ако не се лъжа премиума се плаща на седмица и е 99чп.Разликата между абонамент и премиум е, че при премиума не се позволява изтегляне на средства
Trayan
Маршал

#29 Мнение от Trayan »

Mercurial написа:В този случай искам да попитам някой неща.Няма да си трия акаунта и да започвам наново,освен това изтегляне на средства има ли друга разлика между абонамента и премиума?
И другото е как се плаща въпросния премиум на седмица,месец,3 месеца и колко струва?Искам да си направя съпоставка.... :|
Не, друга разлика няма. Премиум действа за определеното време, посочено в Сандъчето и действието му може да се удължи по всяко време.
felisia
Капитан

#30 Мнение от felisia »

Оказа се ,че наистина съм влизала в играта от американски IPадрес.Не съм толкова на ти с технологиите ,за да обясня защо лаптопа ми е с IPадрес Кипър ,а таблета ми с IPадрес Клифорния,САЩ.И в двата случая съм ползвала домашния интернет т.е. доставчика е един и същ.За това на всички притежатели на подписка препоръчвам преди да влезете в играта през каквото и да е устройство-компютър,таблет или смартфон първо проверете IPадреса му А то може да останете неприятно изненадани.Аз лично продължавам да играя,независимо от възбраната за теглене на средства от моя акаунт ;) Желая на всички приятна игра!!!
felisia
Капитан

#31 Мнение от felisia »

тук http://whatismyipaddress.com/ и тук http://my-ip-address.org можете да проверите своето IP
Mercurial
Оръженосец

#32 Мнение от Mercurial »

felisia написа:Оказа се ,че наистина съм влизала в играта от американски IPадрес.Не съм толкова на ти с технологиите ,за да обясня защо лаптопа ми е с IPадрес Кипър ,а таблета ми с IPадрес Клифорния,САЩ.И в двата случая съм ползвала домашния интернет т.е. доставчика е един и същ.За това на всички притежатели на подписка препоръчвам преди да влезете в играта през каквото и да е устройство-компютър,таблет или смартфон първо проверете IPадреса му А то може да останете неприятно изненадани.Аз лично продължавам да играя,независимо от възбраната за теглене на средства от моя акаунт ;) Желая на всички приятна игра!!!

Фелисия има и нещо друго което забелязах при мен например че точно "Американския" IP се сменя на определен перод от време и когато го проследя се оказва че е на голяма америкака фирма със сървари и аз не разбирам но най-вероятно е "връзката" да минава през Америка и така да се получава :)
Previous
Магистър

#33 Мнение от Previous »

Това с промяната на ИП-тата е само и единствено от интернет доставчика ви. Това, което виждате като компания, която притежава ИП-адреса, от който влизате, не значи много, това значи само и единствено кой е първият собственик на групата адреси, а те се препродават и преотдават под наем през много компании. Ако доставчика ви, е от типа доставчици, които нямат достатъчно налични адреси, и взимат под наем, или използват проксита, за да си добавят необходимите реални ип адреси, тогава се получава това. Да си в България с Български доставчик, и да получиш ИП адрес на чужда държава.

Ще помоля Mercurial да постнеш името на доставчика ти, надявам се, да не бъде модерирано, защото това ще помогне на много хора да знаят, от кои доставчици да странят, с цел да нямат проблеми с играта. Ако не желаеш да го постваш публично, моля поне на лично съобщение, за да знам лично за себе си от кои доставчици да не влизам.. Защото аз лично пътувам и играя от най-различни доставчици. И може да си създам този неприятен проблем.
Mercurial
Оръженосец

#34 Мнение от Mercurial »

Основният ми доставчик е Бустатком и с тях нямам никакви проблеми IP -то ми не се мени, може да го ползвате спокойно.
"Проблемният" доставчик е TVNET /старата Софийска Кабелна Компания/ :!: :!: :!:
strahosi
Новобранец

#35 Мнение от strahosi »

e няма такава глупост, като тази с IP-тата. нялах пари и понеже съм влизал от офиса и най-вероятно ми е засекло немски адрес сега и аз нямам право ?!?!? както се казва WTF ????
няма да стане така, админите хванете и се коригирайте овреме ..... искате прилични цифри, и за да си позволим трябва и да поработваме !!!! очаквам адекватен отговор, а не "съжелявам"!
Trayan
Маршал

#36 Мнение от Trayan »

strahosi написа:e няма такава глупост, като тази с IP-тата. нялах пари и понеже съм влизал от офиса и най-вероятно ми е засекло немски адрес сега и аз нямам право ?!?!? както се казва WTF ????
няма да стане така, админите хванете и се коригирайте овреме ..... искате прилични цифри, и за да си позволим трябва и да поработваме !!!! очаквам адекватен отговор, а не "съжелявам"!
Вашия случай се проверява.
Аватар
munnyto
Магистър

#37 Мнение от munnyto »

За да не отварям нова тема ще питам тук.
Бутонът финансова сметка ми отваря прозорец за закупуване на черни перли (в който най-долу пише, че мога да си проверя сметката, като натисна бутон финансова сметка :lol: ).
Та какви са причините?
نا أحب نوضري

موني
Trayan
Маршал

#38 Мнение от Trayan »

munnyto написа:За да не отварям нова тема ще питам тук.
Бутонът финансова сметка ми отваря прозорец за закупуване на черни перли (в който най-долу пише, че мога да си проверя сметката, като натисна бутон финансова сметка :lol: ).
Та какви са причините?
Бихте ли уточнил? Менюта горе (Изтегляне на средства, Текущите операции и т.н.) не са активни?
Аватар
munnyto
Магистър

#39 Мнение от munnyto »

Изобщо не стигам до тези менюта. Като цъкна на бутона ФИНАНСОВА СМЕТКА, все едно съм цъкнала на изтегли ЧП. Отваря ми прозореца с лого-бутоните на ПейПол, И пей и т.н. Цъквайки на някое от тях ми предлага да си купя перли.
Няма смисъл да прилагам скрийншот, струва ми се.
Това положение е от самото начало на играта, просто все забравям да се оплача.
نا أحب نوضري

موني
Antytrust
Оръженосец

#40 Мнение от Antytrust »

munnyto написа:Изобщо не стигам до тези менюта. Като цъкна на бутона ФИНАНСОВА СМЕТКА, все едно съм цъкнала на изтегли ЧП. Отваря ми прозореца с лого-бутоните на ПейПол, И пей и т.н. Цъквайки на някое от тях ми предлага да си купя перли.
Няма смисъл да прилагам скрийншот, струва ми се.
Това положение е от самото начало на играта, просто все забравям да се оплача.
Горе над всичките начини за плащане има табчета, второто е за теглене на пари. Ако си с лаптоп е възможно да не ги виждаш, тъй като има бъг, за който съм докладвал на администрацията и все още не е оправен. За да видиш табовете ако си с лаптоп - стартирай играта под Chrome, отиди на финансова сметка, задръж ctrl и натисни минус - прозореца ще стане на 90% и ще видиш табчетата, после може да натисnеш ctrl и плюс и ще се върне на 100% и пак ще се виждат.
Аватар
munnyto
Магистър

#41 Мнение от munnyto »

Аууууу, жив и здрав да си, Антихристе!!!
Смалих екрана и брей!
Админите, моля да ме извините. До сега не ми се е случвало резолюцията на лаптоп да е непредвидена.

П.С. Не се наложи да влизам през Хрома, с Експлоръра си стана.
Благодаря!
نا أحب نوضري

موني
Trayan
Маршал

#42 Мнение от Trayan »

Antytrust написа: Горе над всичките начини за плащане има табчета, второто е за теглене на пари. Ако си с лаптоп е възможно да не ги виждаш, тъй като има бъг, за който съм докладвал на администрацията и все още не е оправен. За да видиш табовете ако си с лаптоп - стартирай играта под Chrome, отиди на финансова сметка, задръж ctrl и натисни минус - прозореца ще стане на 90% и ще видиш табчетата, после може да натисnеш ctrl и плюс и ще се върне на 100% и пак ще се виждат.
Благодаря ви за помощта.
Бихте ли уточнил, за какъв бъг става дума и как сте докладвал за това?
Antytrust
Оръженосец

#43 Мнение от Antytrust »

Здравейте, бъг-а е в това, че флаша не разпознава резолюцията на екрана при лаптопите (аз съм го тествал на 15 инчов тошиба и 13 инчов Леново). Под файърфокс трика с намаляване на % не работи, само под хром се оправят нещата. Прилагам скрийншот какво се вижда преди да се намалят процентите :

Изображение

Относно чуждите IP адреси имам много просто предложение към администраторите - когато играч влезне чрез IP адрес, който ще забрани тегленето на пари, след въвеждане на юзърнейм/парола да излиза прозрорец с червен текст предупреждаващ че предстои логване в играта от IP адрес, който ще забрани тегленето на пари. Отдолу два бутона - "Отказвам се" и "Продължи (избирам да не мога да тегля пари)" . Така всичко ще е коректно. И не мисля че е сложно да се осъществи.
Аватар
munnyto
Магистър

#44 Мнение от munnyto »

Антитръсте, оказва се, че при опит да се изтеглят пари се изписва - Избрали сте сървър, от който не могат да се теглят пари. Все едно си имал изобр...
И Телеграф вчера излязоха с обширна статия по въпроса...

С 2 думи, само админите в играта печелят.
نا أحب نوضري

موني
Fleshbane
Новобранец

#45 Мнение от Fleshbane »

Здравейте,

нов съм в играта и съм се замислил за абонамент.Но искам някой да ми каже дали ще мога да тегля пари защото четох мн. от FAQ-то но нещата писани там не съответстват с коментарите в тази тема.Предполагам че хората просто не знаят какво значи "малък шрифт" но все пак трябва да питам преди да си дам парите.

1.Регистриран съм от България и ще играя от България.
2.Ще се абонирам преди промо периодът ми да е приключил.

Има ли някакви други изисквания освен тези 2 за да мога да тегля пари?

И също да попитам ако абонамента ми приключи но го подновя да кажем 2 дни след края му,още ли ще мога да тегля средства?
Trayan
Маршал

#46 Мнение от Trayan »

munnyto написа:Антитръсте, оказва се, че при опит да се изтеглят пари се изписва - Избрали сте сървър, от който не могат да се теглят пари. Все едно си имал изобр...
И Телеграф вчера излязоха с обширна статия по въпроса...

С 2 думи, само админите в играта печелят.
Възможно, имате предвид "Вие не сте избрали сървър за начисляване на средства". Това означава, че не сте посочили сървъра Архон от падащия списък. Менюто за изтегляне е стандартно за всички версии на играта, и дори ако има само един сървър, трябва да го изберете от списъка.
Ако имате предвид друго - качете скрийншот.
Trayan
Маршал

#47 Мнение от Trayan »

Fleshbane написа:Здравейте,

нов съм в играта и съм се замислил за абонамент.Но искам някой да ми каже дали ще мога да тегля пари защото четох мн. от FAQ-то но нещата писани там не съответстват с коментарите в тази тема.Предполагам че хората просто не знаят какво значи "малък шрифт" но все пак трябва да питам преди да си дам парите.

1.Регистриран съм от България и ще играя от България.
2.Ще се абонирам преди промо периодът ми да е приключил.

Има ли някакви други изисквания освен тези 2 за да мога да тегля пари?

И също да попитам ако абонамента ми приключи но го подновя да кажем 2 дни след края му,още ли ще мога да тегля средства?
Други условия няма. При последния ъпгрейд специалистите ни оправиха системата и сега дори ако влезете от IP адрес от държава, в която изтеглянето е забранено, ще можете да изтегляте, когато отново влезете от български IP адрес.
По втория въпрос - не, ако абонамента ви приключва, трябва веднага да го подновите, иначе автоматично преминавате към безплатна версия на играта.
batdyde
Новобранец

#48 Мнение от batdyde »

Здравей те,,,,имам проблем и аз,,не мога да си абонамент нито в БГ нито в Индозенийския сървар,,,,,,Нали уж проблема е решен,,,и кво стана пак дръжки,,,,,,,Сега си направих профил,нов в Бг и ме прихварля автоматично на премиум,,,,,,,на всякъде,,,,,по всички различни държави...в момента влизам от Гърция и вече правя рес на профила и пак и пака и пак :oops:
keks
Site Admin

#49 Мнение от keks »

batdyde написа:Здравей те,,,,имам проблем и аз,,не мога да си абонамент нито в БГ нито в Индозенийския сървар,,,,,,Нали уж проблема е решен,,,и кво стана пак дръжки,,,,,,,Сега си направих профил,нов в Бг и ме прихварля автоматично на премиум,,,,,,,на всякъде,,,,,по всички различни държави...в момента влизам от Гърция и вече правя рес на профила и пак и пака и пак :oops:
Според условията на Споразумението с Ползвателите, изтеглянето на пари е забранено за играчите от някои държави
във връзка със законодателните ограничения от страна на тези държави,
при това територията на Ползвателя се определя по IP адрес на техническото средство, с което той влиза в играта
(вижте началния абзац на Споразумението:http://bg.mlgame.org/eula).
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”