лагера служи за няколко неща може да го направиш близо до някои играч които дебнеш да занулиш и да го удариш от него да си по бърз но се прави за 3 часа другия вариант е на руина да го фанеш сас лагер ако имаш приятелче с което и двамата да имате невидимки единия бута руината другия прави лагер на мястото(нетрябва да вижда руината) така играча които я бие неможе да ви види атаките и ако го фанете в минутата тои неможе да си върне и армията и няма да удари руината а ще удари играча които е направил лагера
Как точно става това със лагера на мястото на руината като той се прави за 3 часа ?
За тези 3 часа човека ще отиде и ще си бие руината спокойно, даже ще се е прибрал вкъщи
Лагера се прави 3 часа но от секунда 1 армията е там и може да се бие, почива 1 мин преди да може да се прибере в убежище, но това не й пречи да се бие.
Koгато става дума за лагер и атака по-руина с цел убиване на противниковата воиска...няма невидимост за лагера..тои се вижда от пророците на игра4а които искате да занулите...
Лагера се прави от героя.. а като активираш свитък, който не позволява да се види мисията и така пророците на жертвата няма да те засекът
Нали знаеш, че свитъците само героя ги активира и действат на мисията, в която е той.
Последно промяна от Denity1 на 05 Ное 2013, 23:17, променено общо 1 път.
пфф хора много сте зле , тази система е ползвана още преди 5 месеца и работи безотказно към новите играчи който са толкова развълнувани че бият сами вече 5-ци че забравят да проверяват от време на време с пророци или са пуснали на толкова дълечна руйна , че не могат да си я следят а хватката е следната , следиш си руйните и като засечеш атака проучваш атакуващия , пресмяташ си времето за атака към руйната и тази за основаване на лагер и ако се вписваш в това време действаш , не забравяйте че има ботуши който ти дават доста голяма бързина че ако нападаш през 3 кралства и героя ти е развил на макс скорост на героя и тези ботушки , той стига за 20 мин !! а не за 1 час и 48 мин успех на всички новаци
Няма значение дали си следиш руината с пророци. Ако атаките, които са пред теб са с невидимка ти не може да ги видиш.
Много ясно, че няма да тръгнат да ти правят лагер без невидимка, нали ще видиш мисията и ще спреш твоята армия и няма да стане нищо.
Denity1 написа:Няма значение дали си следиш руината с пророци. Ако атаките, които са пред теб са с невидимка ти не може да ги видиш.
Много ясно, че няма да тръгнат да ти правят лагер без невидимка, нали ще видиш мисията и ще спреш твоята армия и няма да стане нищо.
искам да попитам нещо което ми казаха вярно ли е че когато пътуваш към руина и ако в този момент се появи лагер и може да ти избие армията тоест примерно решавам да си окопирам столицата или клановият замък с лагери около мен или него и ако някой тръгне да напада ще се удари в някой от лагерите може ли така или са ме метнали по върбите
Denity1 написа:Няма значение дали си следиш руината с пророци. Ако атаките, които са пред теб са с невидимка ти не може да ги видиш.
искам да попитам нещо което ми казаха вярно ли е че когато пътуваш към руина и ако в този момент се появи лагер и може да ти избие армията тоест примерно решавам да си окопирам столицата или клановият замък с лагери около мен или него и ако някой тръгне да напада ще се удари в някой от лагерите може ли така или са ме метнали по върбите
Трябва лагера да е в същото поле в което е руината. Т.е. някой да набие руината преди теб и друг да пусне във времето между унищожаването и твоята атака лагер на същото място
Warrior! разменям руина за баничка с айрян =) " Honores mutant mores! " !!!
А ако се реши да се огради кланов замък с лагери около него ще помогне ли при атака пример тръгват да го нападат и е обграден този който напада ще се удари ли първо в някой от лагерите и ще си избие ли част от армията?
dariqElf написа:А ако се реши да се огради кланов замък с лагери около него ще помогне ли при атака пример тръгват да го нападат и е обграден този който напада ще се удари ли първо в някой от лагерите и ще си избие ли част от армията?
не , удря полето което атакува. Тези около него не оказват влияние по никакъв начин
Warrior! разменям руина за баничка с айрян =) " Honores mutant mores! " !!!