150 задачи и... рекети - има ли някой, който ги е изпълнил?

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Заключено
Съобщение
Автор
wasko10
Оръженосец

150 задачи и... рекети - има ли някой, който ги е изпълнил?

#1 Мнение от wasko10 »

Има ли някой, който е изпълнил 150 задачи?
Аз имам 112 изпълнени и 3 неизпълнени.
Току-що хвърлях на вятъра 200 перли за АБСОЛЮТНО НЕНУЖЕН куест - да ми автоматизирал производството на търговци, проучватели, шпиони и контрашпиони.
И този куест е предходен. За следващия ми иска 500 перли - за автоматично производство на всякакъв вид бойци. И ме съветват, че ако не искам после да ми е автоматично, да съм си го спирал. Мерси за подигравката!
Всичко това обаче намирисва на рекет, което не прави чест на организаторите на иначе интересната игра.
Вярно, оригиналът не е български, но някой трябва да им каже нашенската поговорка за лакомото дупе! :idea:
gbm76
Оръженосец

Re: 150 задачи и... рекети - има ли някой, който ги е изпълн

#2 Мнение от gbm76 »

като го минеш ще ти даде артефакта , гледай да не провалиш повече от пет от тия с перлите ,защото дава и такива които искат и по 20 или 50 перли
lazo
Магистър

#3 Мнение от lazo »

Не знам за какъв рекет говориш, но никой не те кара да минаваш ненужни куестове за този арт. Явно ти харесва и искаш да го имаш и сам решаваш да даваш перли за него. Наистина се дават перли, но да си го купиш е мноооого по-скъпо :) 200-300 000 перлички е сигурно 8-)
Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / :D
denifire
Новобранец

#4 Мнение от denifire »

Дава артефакт от 5 ниво
каската за герой
+2000 наука на час и +50% укрепления
kaloyan7
Капитан

#5 Мнение от kaloyan7 »

Спорет мен това е на края на възможното но е преодолим този куест.Това може и да е някой изпит на играта за вманиачаване на играчите към власт и бързи пари? :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Куестове”