Бъг или правило?
-
- Новобранец
Бъг или правило?
От клана раздадоха ресурси и складовете ми се препълниха. Купих желязо на най-високия курс за да сейфна всичкото злато понеже се строяха сгради, но сега имам проблем - не мога да си върна търговеца от мисия!!! Искам да попитам това бъг ли е или е някакво правило? Ако е правило моля дайте линк защото прочетох цялата енциклопедия и не можах да открия никъде упоменаване/правило за търговските мисии или забрана за тяхното връщане (има такава само за "пренасяне на ресурси" което се отнася само за акаунта). Ще е хубаво да знам занапред.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
- nodray
- Магистър
-
- Новобранец
Re: Бъг или правило?
nodray написа:Мисиите на търговците не могат да бъдат отзовавани.
Добре, сега разбирам че това е някакво правило - изгорял съм - както и да е

Ще съм много благодарен на целият екип на играта ако добавят в Енциклопедия/Сгради/Търговска Гилдия правилото че "Мисиите на търговците не могат да бъдат отзовавани", защото със сигурност ще има и други нови играчи които ще са потърпевши от това ограничение (в другите стратегии обикновено винаги можеш да отзовеш атака/доставка/покупка/шпионаж/войска за подкрепа).
- ramidora
- Магистър
Енциклопедия > Невоенни мисии > Пренасяне на ресурси > Отзоваванеednobebe написа: Ако е правило моля дайте линк защото прочетох цялата енциклопедия и не можах да открия никъде упоменаване/правило за търговските мисии или забрана за тяхното връщане (има такава само за "пренасяне на ресурси" което се отнася само за акаунта). Ще е хубаво да знам занапред.
Мерси предварително.

Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
- nodray
- Магистър
-
- Новобранец
Последна реплика от моя страна.ramidora написа:Енциклопедия > Невоенни мисии > Пренасяне на ресурси > Отзоваванеednobebe написа: Ако е правило моля дайте линк защото прочетох цялата енциклопедия и не можах да открия никъде упоменаване/правило за търговските мисии или забрана за тяхното връщане (има такава само за "пренасяне на ресурси" което се отнася само за акаунта). Ще е хубаво да знам занапред.
Мерси предварително.
Благодаря за линка - хубаво е направен, но е грешено поставен тук!
Както съм написал в титулният пост "(има такава само за "пренасяне на ресурси" което се отнася само за акаунта)" а дефиницията за Пренасяне е:
"Мисия Пренасяне на ресурси Ви позволява да премествате ресурси от един свой град в друг. "
Аз говоря за Покупка на ресурси - има голяма разлика според мен. Въпроса е да са уточнени правилата за да може за в бъдеще новите играчи да не се изненадат неприятно!
Оставям размислите на екипа на My Lands, а за мен темата е вече приключена.

P.S. Модератор nodray е изтрил поста си с обещанието да постави въпроса където трябва, но се надявам все пак да го направи.

-
- Новобранец
човека е прав, пренасяне на ресурси не е покупка на ресурси... приликата е като между слона и мишката.или като аналитика и анализатора...
- ramidora
- Магистър
Нима докато пътувате при покупка , не пренасяте ресурси... и в двете посоки ?azsayman написа:човека е прав, пренасяне на ресурси не е покупка на ресурси...

Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Новобранец
нима ме съветвате да мисля когато чета ? ама само за това ли трябва да се досетим, или може за всичко? щото ако е за всичко... във тази игра това което разбираш когато прочетеш описанието НИКОГА не е вярно госпожице или госпожо, не ви знам статуса. със същия ехиден тон мога да ви попитам нима когато пренасяте хора те са ресурс? сиреч едно човече се равнява на една монетка или на едно пънче? и по какво са равни? по обем или по тежест? значи щом изрично не е написано - не ми излизайте със твърдението че трябвало видиш ли сам да се сетиш. тоест - пренасянето на ресурс НЕ Е същата мисия както ЗАКУПУВАНЕТО на ресурс. АНАДЪММО?
- nodray
- Магистър
azsayman написа:нима ме съветвате да мисля когато чета ? ама само за това ли трябва да се досетим, или може за всичко? щото ако е за всичко... във тази игра това което разбираш когато прочетеш описанието НИКОГА не е вярно госпожице или госпожо, не ви знам статуса. със същия ехиден тон мога да ви попитам нима когато пренасяте хора те са ресурс? сиреч едно човече се равнява на една монетка или на едно пънче? и по какво са равни? по обем или по тежест? значи щом изрично не е написано - не ми излизайте със твърдението че трябвало видиш ли сам да се сетиш. тоест - пренасянето на ресурс НЕ Е същата мисия както ЗАКУПУВАНЕТО на ресурс. АНАДЪММО?
Хората в тая игра са ресурс, както във всяка друга (човешки ресурси) ! Приемаме, че оня гадняр от съседния замък - Херцог Пън иска 3000 роби и това е заповед и те му се доставят да чукат камъни в кариерите или да станат наемници и да умрат безславно.
Покупката на ресурс сама по себе си е пренасяне на ресурс. С акта на закупуване на ресурс се прави един вид спроразумение с продавача, че ресурса му ще бъде купен, самия той изчезва от пазара и очаква да бъде взет от търговците. Тяхната мисия не може да бъде отзована, защото е поет ангажимент към продавача.
Търговците нямат ГСМ-и и няма как да им се каже реално, че трябва да се върнат защото незнам си защо, 10 мин преди да доставят ресурса, който носят.
Темата е изчерпана, и съответно ще бъде заключена. Въпреки това ще говоря с администрацията дали е възможно да се добави нещо в това описание.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري