Руини

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Cinderella11111
Новобранец

Руини

#1 Мнение от Cinderella11111 »

Здравейте,

Аз съм сюзерен позициониран в десния край на картата, след вертикала 68. Напоследък имам сериозен проблем с намирането на руини 5 ци и 6 ци. В понеделник - 15.04, пуснах снятие и изчистих всички малки руини в района. Всички,означава всички. Днес, 5 дни по-късно 70% от кралствата в района са запълнени с по 7 малки руини а останалите с по 5-6. Сами разбирате, че няма къде да се появи руина 5ца или 6ца. Това поражда сериозни проблеми с издръжката на армията. Малки играчи наоколо няма, вие ги пускате около центъра на картата при регистрация. Какво правим? Как ще се чистят тези малки руини за да има място за големите?
pariss
Оръженосец

Re: Руини

#2 Мнение от pariss »

Не е само при теб така,навсякъде е,и не за 5 дни ,2-3 дни след пълно прочистване от всякакви руини, кралствата пак са пълни със малки руини.
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

Направих запитването до програмистите, отговориха ми, че нямаше промени в механизма на разпределението на руините.
Cinderella11111
Новобранец

#4 Мнение от Cinderella11111 »

Въпроса не в това, че са били правени някакви промени по разпределението на руините, а че е редно новорегистрираните играчи да бъдат разпределяни по цялата карта а не концентрирано в центъра за да може въпросният механизъм да работи. В момента в крайщата няма малки играчи, съответно няма кой да бие малките руини. Друг е въпроса, че от както съм сюзерен търся ученици в близост до мен но такива просто не се появяват. :)

Ако желаете, надникнете в момента в акаунта ми за да видите с какво се занимавам. Едва ли е защото си нямам друга работа...
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

Cinderella11111 написа:Въпроса не в това, че са били правени някакви промени по разпределението на руините, а че е редно новорегистрираните играчи да бъдат разпределяни по цялата карта а не концентрирано в центъра за да може въпросният механизъм да работи. В момента в крайщата няма малки играчи, съответно няма кой да бие малките руини. Друг е въпроса, че от както съм сюзерен търся ученици в близост до мен но такива просто не се появяват. :)

Ако желаете, надникнете в момента в акаунта ми за да видите с какво се занимавам. Едва ли е защото си нямам друга работа...
Системата автоматично разпределя новите играчи по картата равномерно, но започвайки от центъра. Щеше да е доста неудобно положение за един новорегистриран играч, ако той се беше озовал на края на картата, където никой не може да му помогне.

Ако не ви стигат руини от ваше ниво - мога да ви препоръчам да изпращате повече проучватели, да проучвате отдалечените кралства, да изпозвате ускорение на проучвателите (с ускорението има повече шансове да намерят руина).
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”