Здравейте,
Аз съм сюзерен позициониран в десния край на картата, след вертикала 68. Напоследък имам сериозен проблем с намирането на руини 5 ци и 6 ци. В понеделник - 15.04, пуснах снятие и изчистих всички малки руини в района. Всички,означава всички. Днес, 5 дни по-късно 70% от кралствата в района са запълнени с по 7 малки руини а останалите с по 5-6. Сами разбирате, че няма къде да се появи руина 5ца или 6ца. Това поражда сериозни проблеми с издръжката на армията. Малки играчи наоколо няма, вие ги пускате около центъра на картата при регистрация. Какво правим? Как ще се чистят тези малки руини за да има място за големите?
Руини
-
- Новобранец
Re: Руини
Въпроса не в това, че са били правени някакви промени по разпределението на руините, а че е редно новорегистрираните играчи да бъдат разпределяни по цялата карта а не концентрирано в центъра за да може въпросният механизъм да работи. В момента в крайщата няма малки играчи, съответно няма кой да бие малките руини. Друг е въпроса, че от както съм сюзерен търся ученици в близост до мен но такива просто не се появяват. 
Ако желаете, надникнете в момента в акаунта ми за да видите с какво се занимавам. Едва ли е защото си нямам друга работа...

Ако желаете, надникнете в момента в акаунта ми за да видите с какво се занимавам. Едва ли е защото си нямам друга работа...
-
- Маршал
Re: Руини
Системата автоматично разпределя новите играчи по картата равномерно, но започвайки от центъра. Щеше да е доста неудобно положение за един новорегистриран играч, ако той се беше озовал на края на картата, където никой не може да му помогне.Cinderella11111 написа:Въпроса не в това, че са били правени някакви промени по разпределението на руините, а че е редно новорегистрираните играчи да бъдат разпределяни по цялата карта а не концентрирано в центъра за да може въпросният механизъм да работи. В момента в крайщата няма малки играчи, съответно няма кой да бие малките руини. Друг е въпроса, че от както съм сюзерен търся ученици в близост до мен но такива просто не се появяват.
Ако не ви стигат руини от ваше ниво - мога да ви препоръчам да изпращате повече проучватели, да проучвате отдалечените кралства, да изпозвате ускорение на проучвателите (с ускорението има повече шансове да намерят руина).