Провиждам бъдещето
- by2103
- Магистър
Провиждам бъдещето
При какви условия се появява този куест?
- JustBooom
- Капитан
Re: Провиждам бъдещето
Я светни какво представлява куестът?
- by2103
- Магистър
Не съм много наясно. На мен никога не ми се е появявал, но чувам от играчи с по-малко звезди, че им е излязъл. Накратко казано трябва да събереш 100 перли от руини и наградата е случаен артефакт от първо ниво. Та въпроса е дали се предизвиква по някакъв начин или е нов куест, който няма да ми излезе никога и съм прецакана, защото съм се регистрирала по-рано?
- JustBooom
- Капитан
За пръв път чувам такова нещо и се съмнявам да си прецакана, че си се регистрирала по-рано, споко 

- JustBooom
- Капитан
Може би трябва да удариш руина от ниско ниво, за да ти се отключи и не ти се е отключил просто защото не си го направила 

- by2103
- Магистър
Не знам каква е причината, точно затова питам, който знае да каже.
-
- Оръженосец
незнам при другите как е при мен се появи след като минах куеста за унищожаване на руина 4* при мен... нека ако някой знае да каже 

-
- Оръженосец
при мен също се появи но и аз не мога да дам точен отговор
възможни причини могат да бъдат
- нападение 2 на руини едновременно
- в един и същи ден унищожаване на над 6 руини
- минаване на куеста: намери 50 руини от каквото и да е ниво
- често намиране на руини от проучвателите
възможни причини могат да бъдат
- нападение 2 на руини едновременно
- в един и същи ден унищожаване на над 6 руини
- минаване на куеста: намери 50 руини от каквото и да е ниво
- често намиране на руини от проучвателите
-
- Магистър
Най-вероятно е второтоby2103 написа:Та въпроса е дали се предизвиква по някакъв начин или е нов куест, който няма да ми излезе никога и съм прецакана, защото съм се регистрирала по-рано?

Горд член на застрахователна компания DEBB /дай си езерото без бой / 

- by2103
- Магистър
И аз така си мисля, ще почакаме да видим дали някой от администрацията ще каже със сигурност...lazo написа:Най-вероятно е второтоby2103 написа:Та въпроса е дали се предизвиква по някакъв начин или е нов куест, който няма да ми излезе никога и съм прецакана, защото съм се регистрирала по-рано?
- ROKSOLANA
- Новобранец
И аз го имам куеста.
Нещо ме навежда на мисълта, че зависи от броя съборени руини в съответното ниво.
Логиката на самият куест е такава, че ме кара да мисля в тази насока.
Нещо ме навежда на мисълта, че зависи от броя съборени руини в съответното ниво.
Логиката на самият куест е такава, че ме кара да мисля в тази насока.
" Angels Fall First "
- JustBooom
- Капитан
Ако това е така и по-късно регистриралите се не получат шанс да го получат ще бъде доста несправедливо!
- munnyto
- Магистър
- by2103
- Магистър
Точно обратното е, по-рано регистриралите се не го получават.JustBooom написа:Ако това е така и по-късно регистриралите се не получат шанс да го получат ще бъде доста несправедливо!
-
- Оръженосец
По скоро по рано регистриралите се, няма причина по късно регистриралите се да не го получат, освен ако много бързат без да играят. Но ако вече си 4 или 5 звезди сигурно по малко руини се удрят на ден като бройка. Незнам, това ще кажат тия които са 4* или 5 *, ако въобще бройката руини е причинатаJustBooom написа:Ако това е така и по-късно регистриралите се не получат шанс да го получат ще бъде доста несправедливо!
- JustBooom
- Капитан
Да де, обърках в писането, но имах предмит точно това, което казвате. ТОест по-старите играчи да нямат шанс
- ROKSOLANA
- Новобранец
По скоро играчите с повече звезди са го пропуснали този куест вероятно.
Не може да е нов, защото щеше да има инфо за него.
Не може да е нов, защото щеше да има инфо за него.
" Angels Fall First "
- by2103
- Магистър
Не е възможно всички играчи да са го изпуснали 

- ROKSOLANA
- Новобранец
Не всички играчи, погрешно ме разбрахте.
Факт е че се е появил куеста, но до сега нито един колега с 5* не каза че се е появил при него.
Което ме навежда на мисълта, че е заложен в ниските нива.

Факт е че се е появил куеста, но до сега нито един колега с 5* не каза че се е появил при него.
Което ме навежда на мисълта, че е заложен в ниските нива.
" Angels Fall First "
- munnyto
- Магистър
- by2103
- Магистър
Идеята ми беше, че не може от 100-200 или там колкото сюзерени има, всички да са изпуснали куеста. Или е нов или има някакво друго обяснение..
-
- Оръженосец
При мен куеста се появи преди два дена, когато минах от една звезда на две. Същия ден унищожих доста руини, не съм ги броил колко, но бяха поне 6-7.
Това трябва да е критерия за показването на куеста.

- ROKSOLANA
- Новобранец
Изключих го този вариант, защото при мен него ден бяха само 3 унищожените руини.
Имах накуп 6 или 7 за ден, но много преди куеста.
rhyr1 - можеш ли да си спомниш бройката на убитите руини общо преди куеста ?
Имах накуп 6 или 7 за ден, но много преди куеста.
rhyr1 - можеш ли да си спомниш бройката на убитите руини общо преди куеста ?
" Angels Fall First "
- munnyto
- Магистър
Едва ли това е критерият, след като хората, които бием по 8-10 руини на ден не сме получили куестаrhyr1 написа:При мен куеста се появи преди два дена, когато минах от една звезда на две. Същия ден унищожих доста руини, не съм ги броил колко, но бяха поне 6-7.

نا أحب نوضري
موني
موني
-
- Капитан
Играч, с който си писах, ми каза, че куеста му излязал веднага след като убил първата си руина. 

- by2103
- Магистър
Хайде честито, на тези които са регистрирани от повече време. Питах администрацията и ми казаха, че няма проблем с куеста, явно всички, на които не ни е излязъл просто сме много зле и не сме успели да го принудим да се покаже 

- munnyto
- Магистър
- by2103
- Магистър
хахаха, със сигурност, скоро ще вземем и да не помним сигурно...чак се чудя кога остарях и не усетих
Но да не спамим излишно, нека който знае как е предизвикал куеста да пише, а също ще бъда и много изненадана и доволна, ако някой Сюзерен (в което доста се съмнявам, но карай да върви) напише, че този куест му се е появявал и да потвърди думите на администрацията.

Но да не спамим излишно, нека който знае как е предизвикал куеста да пише, а също ще бъда и много изненадана и доволна, ако някой Сюзерен (в което доста се съмнявам, но карай да върви) напише, че този куест му се е появявал и да потвърди думите на администрацията.
-
- Новобранец
хм и аз не съм го виждал тоя куест.
а преди няколко дни за 12 часа избих около сто руини 1-4 ниво, както и след това още няколко 5-6.
триеш акаунта и се регваш пак
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=1168
този изкушава повече
а преди няколко дни за 12 часа избих около сто руини 1-4 ниво, както и след това още няколко 5-6.
триеш акаунта и се регваш пак

http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=11&t=1168
този изкушава повече

- by2103
- Магистър
Абе няма такива опции, това изкушава, онова изкушава! Искаме си равнопоставеност и това е! Каква е тая дискриминация 

- munnyto
- Магистър
След обстойно сондиране установих, че този куест се е появил и при играчи, които не са унищожили НИТО една руина. Но са на ниско ниво (1-2 звезди). Т.е. гарантирано не е обвързан с побой над Чудовищата.
Появил се и при играчи, които играят от скоро, и при такива, играещи от около три месеца. Появил се е и при хора, регистрирани преди мен (например), но слабо активни и на ниско ниво.
Куестът се е появил преди около седмица-две.
Т.е. нито един сюзерен, който е такъв от повече от 2 седмици няма подобен куест.
Слабо зрение, къса памет, намален слух, бастунче, мда.... Определено проблемът е в нас
Администратор ще благоволи ли да вземе отношение? По тази и по другата тема...

Появил се и при играчи, които играят от скоро, и при такива, играещи от около три месеца. Появил се е и при хора, регистрирани преди мен (например), но слабо активни и на ниско ниво.
Куестът се е появил преди около седмица-две.
Т.е. нито един сюзерен, който е такъв от повече от 2 седмици няма подобен куест.
Слабо зрение, къса памет, намален слух, бастунче, мда.... Определено проблемът е в нас

Администратор ще благоволи ли да вземе отношение? По тази и по другата тема...

نا أحب نوضري
موني
موني
- by2103
- Магистър
Може би трябва да напишеш коментара, който си написал последно в раздела "Въпроси към администрацията", за да ни отговорят, тук малко ме съмнява, че ще получим какъвто и да е отговор. Пък и както вече писах, отговорът от администрацията беше, че няма проблеми в системата с куестове...
-
- Оръженосец
Има раздел куестове, където те се обсъждат само между играчите. Доколкото знам администраторите нямат право да изказват мнение по такива въпроси. Иначе и на мен ми възбудихте любопитството, и аз ще започна да следя за куеста. 

- munnyto
- Магистър
Като ми гледаш правописа, граматиката, стила и пунктуацията, наистина ли мислиш, че съм мъж?by2103 написа:Може би трябва да напишеш коментара, който си написал ...

А съм сигурна, че администрацията обмисля как да се измъкне в случая. Ще им дам малко време и ще питам в съответния раздел

نا أحب نوضري
موني
موني
- by2103
- Магистър

Как ги обиждаш мъжете, малко извън темата, но ще кажа все пак, някои мъже имат доста добър правопис

Извинявай иначе, не ми беше направило впечатление и не съм разбрала, че си жена =)
За всички, които се интересуват от темата, попитах по-опитен играч (умишлено няма да споменавам име, тъй като не знам дали няма да има нищо против да цитирам), обясни ми, че това е политика на играта. Тъй като ние сме започнали от по-рано и сме имали възможност да се развием по-добре, на по-новите играчи им се дава шанс да се развият по-бързо. Това е причината ние да нямаме тези куестове, а някои други играчи да го имат.
- munnyto
- Магистър
- by2103
- Магистър
Не знам дали са ме излъгали или просто не им се е занимавало да ми обясняват, но както и да е, важното е че все пак разбрахме отговора.
-
- Оръженосец
Мен ми е чудно дали ако изпълниш даден куест преди да ти се е появил, играта го зачита???
- by2103
- Магистър
Да, но тези няма да се появят на някои играчи.
-
- Оръженосец
Айде ще видим дали сме от богоизбраните 

-
- Оръженосец
Честито на печелившите
Днес получих званието "Капитан" и куестът ми се появи. Не мисля, че е свързан по някакъв начин с биенето на руини. Вчера да съм ударила две-три най-много....

-
- Новобранец
Е какво пише в тоя куест ?
-
- Новобранец
Май няма шанс до колкото разбрах, само за нови играчи е.
- Denity1
- Магистър
Куеста е нов и е за новите играчи, с цел по - бързо развитие...
С една дума - прецакани сме
С една дума - прецакани сме