Бонус за алхимия
-
- Новобранец
Бонус за алхимия
Лабораториите ми във всички владения и бонусът от клана са 1920,но съм закупил и бонус за всички лаборатории в размер на 25%,но не ми го отчита като стойност, а иначе показва че услугата е активна.Моля помогнете.
- MitkoBG
- Магистър
Re: Бонус за алхимия
той ти добавя 25% за добива в градовете , като ти го прибавя автоматично към тяхната стойност. Ако искаш провери си лабораториите в някой град колко добиват и ще видиш че числото при науките е с 25% по-голямоconkata77 написа:Лабораториите ми във всички владения и бонусът от клана са 1920,но съм закупил и бонус за всички лаборатории в размер на 25%,но не ми го отчита като стойност, а иначе показва че услугата е активна.Моля помогнете.

Warrior!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
разменям руина за баничка с айрян =)
" Honores mutant mores! " !!!
-
- Маршал
Re: Бонус за алхимия
Вижте също линка: http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Bonus_scienceMitkoBG написа:той ти добавя 25% за добива в градовете , като ти го прибавя автоматично към тяхната стойност. Ако искаш провери си лабораториите в някой град колко добиват и ще видиш че числото при науките е с 25% по-голямоconkata77 написа:Лабораториите ми във всички владения и бонусът от клана са 1920,но съм закупил и бонус за всички лаборатории в размер на 25%,но не ми го отчита като стойност, а иначе показва че услугата е активна.Моля помогнете.)