Свитък Мъгла(5 ниво)

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
JustBooom
Капитан

Свитък Мъгла(5 ниво)

#1 Мнение от JustBooom »

Според свитъка, входящите мисии на проучвателите получават +2000% бонус, което е 20 пъти по-бързо. Купих си дадения свитък и го активирах, но нито един от проучвателите ми не получи какъвто и да е бонус. Защо?
Аватар
ramidora
Магистър

Re: Свитък Мъгла(5 ниво)

#2 Мнение от ramidora »

JustBooom написа:Според свитъка, входящите мисии на проучвателите получават +2000%
Просто не сте разбрал правилно предназначението на този свитък
Той забавя входящите мисии на проучватели отправени към владението в което е активиран свитъка
Не е предназначен да променя скоростта на вашите проучватели (за владението в което сте активирал свитъка)
Подобен е на ефекта при агресивните руини, където входящите мисии на проучвателите е +250%
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

ramidora написа:
JustBooom написа:Според свитъка, входящите мисии на проучвателите получават +2000%
Просто не сте разбрал правилно предназначението на този свитък
Той забавя входящите мисии на проучватели отправени към владението в което е активиран свитъка
Не е предназначен да променя скоростта на вашите проучватели (за владението в което сте активирал свитъка)
Подобен е на ефекта при агресивните руини, където входящите мисии на проучвателите е +250%
Напълно вярно, благодаря за съдействието.
Аватар
JustBooom
Капитан

#4 Мнение от JustBooom »

Може ли тогава да промените заглавието, за да е по-ясно? Посъветвах се с хората от клана ми и всички го разбраха така, както и аз го разбрах. След като бях подведен има ли някакъв шанс да си върна перлите и ресурсите (или поне ресурсите) обратно в замяна на премахване на заклнинанието, тъй като не съм имал облага от него, а вече е активирано?
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

JustBooom написа:Може ли тогава да промените заглавието, за да е по-ясно? Посъветвах се с хората от клана ми и всички го разбраха така, както и аз го разбрах. След като бях подведен има ли някакъв шанс да си върна перлите и ресурсите (или поне ресурсите) обратно в замяна на премахване на заклнинанието, тъй като не съм имал облага от него, а вече е активирано?
Не. В описанието на свитъка пише: "Продължителност на входящите мисии на проучвателите +2000%". Увеличаване на продължителността на мисията не е увеличаване на скоростта й, а точно обратното. "Входящите мисии" - тези мисии, които влизат в даденото владение, изпратените от вас мисии не могат да бъдат "входящи". Иначе защо според вас този свитък се нарича "Мъгла"? Той не би се наричал така, ако щеше да ускорява проучвателите.
Следващия път, моля, бъдете по-внимателен.
Аватар
JustBooom
Капитан

#6 Мнение от JustBooom »

Входящи може да се разбере като завръщащите се мисии на проучватели, защото те са входящи; насочени към града. Описанието го бях прочел поне 5 пъти. Можеше да бъде направено и по ясно. Както и да е...
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”