Как да се занулиш сам себеси с твоята собствена армия ?
- nodray
- Магистър
Как да се занулиш сам себеси с твоята собствена армия ?
Това бъг ли е или така сте го измислили ? Малко е шизофреидно но сега ще обясня. Пускаш атака превземане на ВВ малко след това виждаш, че оня е пратил атака към тоя руник и пращаш по-голяма армия ( не е нужно оня да праща, за да пратиш още) с цел превземане на ВВ или с друга. 1-та ти армия превзема владението оня ако е пратил атака си я въща да не го отнесеш с другата армия. В този момент твоята собствена мисия светва в червено и пише че си превземаш/ограбваш твоето лично владение и ако си станал от компа с лекота ще си занулиш 1-та армия там и атакуващата.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Магистър
Re: Как да се занулиш сам себеси с твоята собствена армия ?
Това звучи като бъг някакъв.. Не звучи приятно
-
- Маршал
За подобни случаи има опция "Отзоваване на мисия": http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Attack
- nodray
- Магистър
Аз разбира се точно това и направих, но идеята ми е ако случайно не съм на компютъра колко нелепо би било да се самозануля в себе си ? Би ми се смял целия сървър
( и това разбира се би могло да се случи на всеки) Съществува ли сценарий, в който вие правите играта да осъзнава, че ВВ вече е мое (не на онзи който го е държал преди това) и да направи така, че моята атака, за превземане просто да стане част от гарнизона ми там, вместо да се избият двете ми армии една в друга ????

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Маршал
Откровено казано, и сам не знаех за това, но научих, че в играта има такава опция.
Играчът не може да нападне себе си, дори в подобна ситуация.
Играчът не може да нападне себе си, дори в подобна ситуация.
-
- Новобранец
по мое виждане това е все едно да нападнеш някой съюзник.сам себеси не ми си е случвало да нападам но за превземане на владение се случи подобното само че между съюзници.и вместо да се състои битка когато моята армия стигна до рудника на съюзника тя просто се върна и не се състоя битка.изписа ми че :"твоята армия не намери целата и се връща унило".та не вярвам да успееш да се занулиш сам по същата логика.
- nodray
- Магистър
Занчи стана ясно накрая, че няма да има битка между твоята и твоята армия и тая на съюзника, темата май е изчерпана, но няма да я заключа.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري