Проблем с липсата на информация

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Baron
Новобранец

Проблем с липсата на информация

#1 Мнение от Baron »

Бих искал да попитам защо липсва много информация в енциклопедията например за лагера, че може да се пълни с армия и напада дори по време на своя строеж и масова практика за някои от опитните играчи стана да го ползват по този начин и да посрещат други играчи атакуващи руйни. Така гледам е и битката на деня от вчерашния ден и самия аз с още един играч правейки съвместна атака по същия начин бяхме посрещнати от ramidora и армиите ни бяха победени. Та идеята ми е освен информация за многото начини да вкарват хората пари в играта и предлаганите постоянно куестове и екстри срещу черни перли би било добре да се допълни енциклопедията с още информация особено по такива важни въпроси и ситуации като по горе споменатата от мен. Снимка на битката и на все още строящия се лагер който се появи на мястото на руйната, която нападахме също няма да качвам но все пак моля да се обърне внимание на този проблем, защото по–голямата част от играчите са неопитни и тепърва навлизат в играта сред които съм и аз, но ако има повече и по–подробна информация всичко би било много по–лесно и няма масово хората след като изгубят армията си да се отказват, а ще продължават да играят.
Trayan
Маршал

Re: Проблем с липсата на информация

#2 Мнение от Trayan »

Енциклопедията постоянно се променя и се допълва. При това всички тези промени се утвърждават и се внасят първо в рускоезичната версия на енциклопедията, след това задължително се превеждат и за други езикови версии на енциклопедията.
Ако смятате, че тази или друга информация би трябвало да има в енциклопедията, вие можете да пишете в раздела "Какво струва да бъде добавено в Енциклопедията" на този форум. Предложенията на играчите после се изпращат на администрацията на играта.
IIIuIIIMaH
Капитан

Re: Проблем с липсата на информация

#3 Мнение от IIIuIIIMaH »

Това добре но дотогава ще сме на 0 от такива изненадващи
атаки.Добре е да опишете наистина подробно видовете битки и тънките моменти.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”