2. В Съкровищниците е добавена възможността предметите да се преместват от една страница на друга.
Второ има ли шанс 7-мо обновление (7. Заместникът на старейшината на клана не може да дава ресурси от склада и резервата на клана.) да бъде преразгледано и обсъдено с цел да се върне както беше преди? Ако трябва ще създам тема за да видим какво е мнението на другите играчи.
Заради това, че сте отрязали ръцете на заместниците на лидерите (аз като такъв) се получава ситуацията, че когато го няма ковчежника и клан лидера няма кой да отпусне ресурси/роби от склада на клана. Още не е изминал един ден от ъпдейта на сървъра и проблема е на лице!!
Ковчежника ни е на работа до 15:00 часа, а клан лидера ни отсъства поради някакви причини, а вече има хора спешно нуждаещи се от ресурс. И какво правим при това положение, като вече не мога да отпускам ресурси от склада??? Ами, ако отсъстват за по- дълго време или склада се напълни??
Вярвам и искрено се надявам да се промени тази според мен недомислена промяна и мисля, че доста играчи биха подкрепили идеята. Тази промяна не ни помага, само ни спъва.
Трето при положение, че имаше толкова много добри идеи и предложения за промяна в сървъра, ще ме извиняват хората дали идеите за тези промени, но според мен са ги изкарали през седалищните си части.
1.Своите владения и логин върху картата на кралството отсега се оцветяват в жълто. - мания, вече светим в жълто и ще ни е в полза.
2.В Съкровищниците е добавена възможността предметите да се преместват от една страница на друга. - още не съм разбрал къде е хаира.
3.В демократическите кланове е добавена история на гласуванията. - Много хубаво да има архив, но къде изчезна опцията за анкета в клана или само определени хора могат да правят? Нищо не сте споменали в ъпдейта за това!!
4. При отказ от ученик и при заличаване на сграда е добавено допълнително потвърждение. - и тука ще ви бъда благодарен за повече подробности.
5. В Таверните са добавени новини. - чудех се какви глобални новини ще има и като видях първата "Битка на деня" си казах, че не искам да влизам в новините, че да не ми покажат наготово цялата или част от армията ми, както на съответните играчи на целия сървър без да е необходимо да ме шпионират. Да се надяваме, че следващите новини няма да са като тази с безплатна информация за евентуалната армия на играчите.
6. При блокиране на играча завинаги неговите съюзници/заместници не могат да влизат във владенията му. - ето това вече е добра промяна. Ще се избегне опцията заместника да пуска ресурси на пазара на минимални цени и после да ги закупи.
7. Заместникът на старейшината на клана не може да дава ресурси от склада и резервата на клана. - вече писах по- горе и ще спестя споменаването на роднините на виновника за тази промяна.
8. Войските като награда от куеста не могат да бъдат получени 2 часа преди битка в столицата. - само, ако столицата ни атакуват или без значение кое наше владение? Ако е за всичко владения е супер, но ако е само с/у столицата...
9. Старите потребители не могат да станат ученици. - сигурно се има в предвид току що регистрирали са се играчи?! И в стария и в новия вариант ми е все тая за това обновление.
10. С помощта на съвършените складове може да бъде намалена скоростта на разхищаване на ресурси, но не повече, отколкото с 90%. - далеч съм от това подобрение, затова минаваме към последната точка.
11. Поправени са грешки в превода. - това мисля, че трябва да се прави по- честичко.
Знам, че уж го правите за нас, но с 2-3 незначителни подобрения няма как да компенсират орязванията (Да говоря за 7-ма точка). Почвам да се страхувам да разбера какви ще са следващите промени. Подобренията само за нашия сървър ли са или за всички и няма ли начин преди да се хвърлите да правите такива обновявания да се чуе мнението на играчите??
Последен въпрос... След, като ъпдейтнахте сървъра защо сте забравили да включите промените в енциклопедията или е в процес това? Искрено се надявам да преразгледате 7-ма точка и да я върнете ключа за склада на клана на заместника на клан лидера.
Съжалявам за обемния текст и се надявам да получа отговор на запитванията ми.