Новите ъпдейти на сървъра!!

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
D3Hky
Магистър

Новите ъпдейти на сървъра!!

#1 Мнение от D3Hky »

Първо не можах да разбера 2-рото обновление и ако може да поясните за какви страници става въпрос.
2. В Съкровищниците е добавена възможността предметите да се преместват от една страница на друга.

Второ има ли шанс 7-мо обновление (7. Заместникът на старейшината на клана не може да дава ресурси от склада и резервата на клана.) да бъде преразгледано и обсъдено с цел да се върне както беше преди? Ако трябва ще създам тема за да видим какво е мнението на другите играчи.
Заради това, че сте отрязали ръцете на заместниците на лидерите (аз като такъв) се получава ситуацията, че когато го няма ковчежника и клан лидера няма кой да отпусне ресурси/роби от склада на клана. Още не е изминал един ден от ъпдейта на сървъра и проблема е на лице!!
Ковчежника ни е на работа до 15:00 часа, а клан лидера ни отсъства поради някакви причини, а вече има хора спешно нуждаещи се от ресурс. И какво правим при това положение, като вече не мога да отпускам ресурси от склада??? Ами, ако отсъстват за по- дълго време или склада се напълни??
Вярвам и искрено се надявам да се промени тази според мен недомислена промяна и мисля, че доста играчи биха подкрепили идеята. Тази промяна не ни помага, само ни спъва.

Трето при положение, че имаше толкова много добри идеи и предложения за промяна в сървъра, ще ме извиняват хората дали идеите за тези промени, но според мен са ги изкарали през седалищните си части.
1.Своите владения и логин върху картата на кралството отсега се оцветяват в жълто. - мания, вече светим в жълто и ще ни е в полза.
2.В Съкровищниците е добавена възможността предметите да се преместват от една страница на друга. - още не съм разбрал къде е хаира.
3.В демократическите кланове е добавена история на гласуванията. - Много хубаво да има архив, но къде изчезна опцията за анкета в клана или само определени хора могат да правят? Нищо не сте споменали в ъпдейта за това!!
4. При отказ от ученик и при заличаване на сграда е добавено допълнително потвърждение. - и тука ще ви бъда благодарен за повече подробности.
5. В Таверните са добавени новини. - чудех се какви глобални новини ще има и като видях първата "Битка на деня" си казах, че не искам да влизам в новините, че да не ми покажат наготово цялата или част от армията ми, както на съответните играчи на целия сървър без да е необходимо да ме шпионират. Да се надяваме, че следващите новини няма да са като тази с безплатна информация за евентуалната армия на играчите.
6. При блокиране на играча завинаги неговите съюзници/заместници не могат да влизат във владенията му. - ето това вече е добра промяна. Ще се избегне опцията заместника да пуска ресурси на пазара на минимални цени и после да ги закупи.
7. Заместникът на старейшината на клана не може да дава ресурси от склада и резервата на клана. - вече писах по- горе и ще спестя споменаването на роднините на виновника за тази промяна.
8. Войските като награда от куеста не могат да бъдат получени 2 часа преди битка в столицата. - само, ако столицата ни атакуват или без значение кое наше владение? Ако е за всичко владения е супер, но ако е само с/у столицата...
9. Старите потребители не могат да станат ученици. - сигурно се има в предвид току що регистрирали са се играчи?! И в стария и в новия вариант ми е все тая за това обновление.
10. С помощта на съвършените складове може да бъде намалена скоростта на разхищаване на ресурси, но не повече, отколкото с 90%. - далеч съм от това подобрение, затова минаваме към последната точка.
11. Поправени са грешки в превода. - това мисля, че трябва да се прави по- честичко.
Знам, че уж го правите за нас, но с 2-3 незначителни подобрения няма как да компенсират орязванията (Да говоря за 7-ма точка). Почвам да се страхувам да разбера какви ще са следващите промени. Подобренията само за нашия сървър ли са или за всички и няма ли начин преди да се хвърлите да правите такива обновявания да се чуе мнението на играчите??

Последен въпрос... След, като ъпдейтнахте сървъра защо сте забравили да включите промените в енциклопедията или е в процес това? Искрено се надявам да преразгледате 7-ма точка и да я върнете ключа за склада на клана на заместника на клан лидера.

Съжалявам за обемния текст и се надявам да получа отговор на запитванията ми. :)
Previous
Магистър

Re: Новите ъпдейти на сървъра!!

#2 Мнение от Previous »

Това със съкровищницата, е ако имаш по високо ниво, нагоре имат по 2-3 страници, и можеш да си ги местиш. До сега това беше невъзможно.

За другите промени.. БГ сървъра е твърде нов, за да играе роля в решенията за новите неща. Ъпдейтите идат от старите сървъри, а основно Руските. Там имат по 10-12 сървъра едновременно активни, тук сме с 1 :/

И аз не виждам смисъл в повечето промени.. Ама какво да се прави. Не зависи от нас.
D3Hky
Магистър

#3 Мнение от D3Hky »

Аз искам само да се върне опцията заместника на лидера да раздава ресурси, защото днеска се получи ситуацията ковчежника и лидера ни да ги няма, а да има хора нуждаещи се от ресурс, а аз вече да не мога да им помогна, защото ми прибраха ключа от склада. За другите подобрения,промени и ъпдейти изобщо не ми пука. Твоето мнение какво е спрямо тази промяна?
Previous
Магистър

#4 Мнение от Previous »

Не аз се занимавам със склада на клана. и не знам до сега как е било.. Затова не мога да изкажа мнение. Но звучи, че преди 3ма са можели, а сега само 2ма. Което си е кофти.
D3Hky
Магистър

#5 Мнение от D3Hky »

Това беше активно преди ъпдейта --> Ако Вие сте старейшина на клан, Заместникът ще може да раздава ресурси от склада на клана и роби от резерва на клана.
Сега вече не е, за което се надявам да се промени. :))
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

Извинявам се, че се забавих с отговора.
D3Hky, ще разгледам тези точки, по които забелязох конкретни въпроси от ваша страна. Ако изпусна нещо, или отговорите ми няма да ви удовлетворят - пишете в тази тема.
2. За Съкровищницата ви обясни Previous.
3.Демократически кланове - уточнете, моля, какво имате предвид. Само старейшината на клана има право да инициира анкетиране и гласуване. Ако не сте старейшина и на вас са били достъпни тези опции - значи, това беше бъг, който е поправен по време на ъпгрейда.
4. Под "допълнително потвърждение" се има предвид диалогово прозорче с надпис като "Действително ли искате да....?", защото преди това при споменатите опции такова прозорче нямаше.
5.Новините в Таверните се касаят главно най-грандиозните битки в сървъра или някои изключителни събития, като събаряне на архируини.
8.Отнася се само за атака срещу столицата.
11.И аз си мислих, че ъпгрейдите ще стават по-често. Грешките в текста на играта могат да бъдат поправени само при ъпгрейда.

Отделно ще кажа за т.7 - "Заместникът на старейшината на клана не може да дава ресурси от склада и резервата на клана". Тази промяна, както и всички останали, се касае всичките сървъри във всичките версии на играта. Затова не мога да гарантирам, че това ще бъде променено, обаче има такава възможност, ако има голям брой оплаквания по въпроса във всичките сървъри. Създайте тема в раздела "Предложения и идеи".

Относно предложенията на българските играчи - аз ги чета и пренасочвам към администрацията и създателите на играта. Дори най-интересните и най-полезните от тях не могат да бъдат реализирани моментално - трябва известно време за филтриране, обсъждане, разработка, тестиране и т.н. Пак го повтарям - ъпгрейд с толкова много и толкова сериозни промени, като последният, провежда се във всичките сървъри, тези промени са били планирани и обмислени предварително. Затова не си мислете, че никой не обръща внимание на предложенията в българския форум - просто тези неща, за съжаление, не стават бързо. Пък и няма гаранция, че всички предложения ще бъдат реализирани.

За енциклопедията - това е в процеса.
D3Hky
Магистър

#7 Мнение от D3Hky »

Благодаря за отговорите. А относно за създаването на тема в раздела "Предложения и идеи" няма проблеми. Ходене по мъките се получиха нещата.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”