Съюз срещу узурпаторите STYX!

Тук може да се приказва за каквото се иска.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
djedai
Капитан

Съюз срещу узурпаторите STYX!

#1 Мнение от djedai »

Тия монополистите в играта STYX ми взеха езерото на 8-22-55, някой ако може да се възползва от координатите.
Ето още координати на техни езера:

5-14-34
5-13-44

Трябва всички кланове да се обединят и да почнем да ги зануляваме един по един, ако не го направим сме обречени да събираме огризките които ни подхвърлят ''богоизбраните'', а те просто са се регистрирали по рано в играта.
На мене ми е ясно че повечето играчи са деца и ги е страх да се бият с по силни от тях играчи, и затова се обръщам към по възрастните играчи за идеята да свалим узурпаторите и да не им пускаме аванта, защото точно страхът на всички е тяхното голямо предимство в тази игра.
И да не намеря съмишленици, няма страшно, въпреки че в тази игра сам войнът не е войн, (както някой тук беше споменал) аз няма да се откажа докато не видя Дидко и компания разбити.
Ruskia1936
Оръженосец

Re: Съюз срещу узурпаторите STYX!

#2 Мнение от Ruskia1936 »

djedai написа:Тия монополистите в играта STYX ми взеха езерото на 8-22-55, някой ако може да се възползва от координатите.

5-14-34
5-13-44

Трябва всички кланове да се обединят и да почнем да ги зануляваме един по един, ако не го направим сме обречени да събираме огризките които ни подхвърлят ''богоизбраните'', а те просто са се регистрирали по рано в играта.
На мене ми е ясно че повечето играчи са деца и ги е страх да се бият с по силни от тях играчи, и затова се обръщам към по възрастните играчи за идеята да свалим узурпаторите и да не им пускаме аванта, защото точно страхът на всички е тяхното голямо предимство в тази игра.
И да не намеря съмишленици, няма страшно, въпреки че в тази игра сам войнът не е войн, (както някой тук беше споменал) аз няма да се откажа докато не видя Дидко и компания разбити.
успех ти пожелавам, имаш 1 бира от мен ако занулиш поне 1 ;)
Аватар
musketeer
Оръженосец
Обратна връзка:

#3 Мнение от musketeer »

djedai написа:... а те просто са се регистрирали по рано в играта...
А дали за месец са качили една звезда...?
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
pirata88
Новобранец

#4 Мнение от pirata88 »

Бравос :D
Аз вече съм им обещал на тия че ще ги сурувакам за нова годита :shock:
Значи брой ме и мен
Ще видиме колко звезди трябват да се бъзикаш с монопола :lol:
Аз вече ги почнах некои и един френд каза че ще се включи :twisted:
Аватар
djedai
Капитан

#5 Мнение от djedai »

Ще помоля всички желаещи да се включат клана да ми пишат на лични в играта а не тука.
Успех на всички в играта и весели празници.
След нова година почваме да ''сурувакаме''. :D
Аватар
djedai
Капитан

#6 Мнение от djedai »

ПЪРВА КРЪВ!

Кучетата хранещи се с огризките които STYX им подхвърлят, веднага бяха насъскани по първият човек осмелил се да ме подкрепи, но и те смятат толкова добре като тези които ги изпратиха. Видяха звездата на смъртта отблизо.

Изображение
pirata88
Новобранец

#7 Мнение от pirata88 »

Почнахме ги викаш ама според мен требе яко атаки по всичките владения на тия :lol:
nedope4en
Магистър

#8 Мнение от nedope4en »

Моля ви от все сърце, започнете с атаките по мен.
Ето ви координати на някои от градовете които имам:
1Столица - 20-19-50
2. Град - 19-16-53
3. Град - 23-14-42
4. Град - 20-20-26
5. Град - 24-15-40

Хайде давайте, че некрото ми е ужасно гладно за точки.
Аватар
djedai
Капитан

#9 Мнение от djedai »

nedope4en написа:Моля ви от все сърце, започнете с атаките по мен.
1Столица - 20-19-50
2. Град - 19-16-53
3. Град - 23-14-42
4. Град - 20-20-26
5. Град - 24-15-40

За тебе нямаше ли ядене и пиене в новогодишната нощ, та се занимаваш с форуми? Колко жалко. :cry:
Това не е концерт по желание моето момченце, но и твоя ред ще дойде, въпреки че си ми доста надолу в таргет листа.
nedope4en
Магистър

#10 Мнение от nedope4en »

djedai написа:
nedope4en написа:Моля ви от все сърце, започнете с атаките по мен.
1Столица - 20-19-50
2. Град - 19-16-53
3. Град - 23-14-42
4. Град - 20-20-26
5. Град - 24-15-40

За тебе нямаше ли ядене и пиене в новогодишната нощ, та се занимаваш с форуми? Колко жалко. :cry:
Това не е концерт по желание моето момченце, но и твоя ред ще дойде, въпреки че си ми доста надолу в таргет листа.
Човек, дано можеш сам да отидеш да се прегледаш на доктор ;)
Какви листи какви 5 лева, ти ако убиеш нещо на някой от клана изобщо някога, аз ще си резна вените о;0
Пиене и ядене имаше, но явно само на тебе ти пречи да си отвориш телефона/лаптопа и да влезнеш тука. Много акъл се иска ;/
Аватар
djedai
Капитан

#11 Мнение от djedai »

Нищо не ми пречи да си отворя лаптопа, но просто навръх нова година имам мноооого по приятни забавления от това да се ровя по форумите, но ти явно не си се забавлявал на празника, за което искрено те съжалявам.
Аватар
djedai
Капитан

#12 Мнение от djedai »

salomir написа:
djedai написа:
Ще е добре да пишеш по честичко, забавно е, но мимолетно и повърхностно!

Давам ти един жокер: всяка негативна кампания без идея за развитие в перспектива само затвърждава статуквото ;)
Саломирчо иска да му бъде по лесно отколкото му е дори в момента. А точна дата и час на атаките не искаш ли моето момченце?
Дали вашата ''величайша'' особа би ми разрешила да споделя идеите си за развитие и перспектива само с хора които аз избера, а не с тези които ще усетят дебелия край на тоягата?
П.П. Силно се надявам тук да има и хора чиито интелект да е поне малко над средния, защото иначе ще ми бъде прекалено лесно, и може да загубя стимул и играта да ми стане безинтересна.
felisia
Капитан

#13 Мнение от felisia »

П.П. Силно се надявам тук да има и хора чиито интелект да е поне малко над средния, защото иначе ще ми бъде прекалено лесно, и може да загубя стимул и играта да ми стане безинтересна.
Моля без обиди!!!!За Ваше сведение ,ако хората които Вие така благозвучно наричате "узурпатори" бяха без интелект по-висок от средния нямаше да са на това ниво на развитие в играта.И след като засегнахте нивото на интелект искам да Ви попитам,след като Вашият интелект е силно висок какво Ви пречи да сте на нивото на "узурпаторите"?Времето на регистрация не е фактор за силен играч ,това кой- кога се е регистрирал не влияе на развитието в играта.Има други фактори ,които влияят . Словесните битки на форума няма да Ви помогнат да станете топ-играч.Желая Ви успех в играта,стига да устискате на "узурпаторите" :mrgreen:
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Аватар
djedai
Капитан

#15 Мнение от djedai »

Браво на администраторите че почистиха темата ми, имат една бира от мен.
Крайно време беше да почнем да пишем само по темата, защото стана леко досадно всички от STYX да се изреждат един по един, и да обясняват колко са велики и колко слаби са всички други.
В скоро време ще има и нови снимчици.
П.П. Приятна игра на всички.
salomir
Новобранец

#16 Мнение от salomir »

djedai написа:Браво на администраторите че почистиха темата ми, имат една бира от мен.
Крайно време беше да почнем да пишем само по темата, защото стана леко досадно всички от STYX да се изреждат един по един, и да обясняват колко са велики и колко слаби са всички други.

Искаш спретнато и подредено, че да чуваш само собсвения глас - всичко друго провокира потноотделяне ли!? В политиката това е до болка познатия популизъм. Е, имаш данни за селски кмет а, също и за даровито десподче :lol: Ако смяташ, че това е критерии за влизане в клана - ще се изненадаш!

В горното мнение също не виждам нищо на което да си заслужава да се отговори, само недоброжелателни мнения и пожелания!
Аватар
djedai
Капитан

#17 Мнение от djedai »

Във вашия клан ли???????????????????? Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!!!!!!!!!!
НЕЕЕЕЕЕЕ искам да влизам в никакъв клан, защото всички кланове ги е страх от вас, и въобще не искат да имат каквито и да било конфликти с вас, а аз искам точно обратното, моята цел е клана ви да не бъде номер едно още дълго време.
А във вашия клан пък какво да правя???????????? Аз не обичам да ми е лесно, това е мечтата на неудачниците и лузърите, аз обичам да ми е трудно за да ми е интересно, А и вече си имам лична война с вас, което автоматично изключва тая възможност.
Любимо ми е да ме анализират аматьори, само да те информирам че дори професионалистите биха се затруднили.
П.П. Крайно време е наистина да спрат да се пишат общи приказки тука, спряхте с хвалебствията по ваш адрес, сега почвате с анализите. СПРЕТЕ да ми спамите темата. :twisted:
me4opuh2013
Новобранец

#18 Мнение от me4opuh2013 »

djedai написа:Тия монополистите в играта STYX ми взеха езерото на 8-22-55, някой ако може да се възползва от координатите.

5-14-34
5-13-44

мен ще ме вземеш ли в коалицията ти :lol: само дето още и носачи не съм направил ;)

2дни четем само глупости-не знаех,че има бг сървър
Аман от изоглавен народ-езеро му взели
сигурно и седмицата е била твоя ;)

Тука главния враг,както във всеки друг сървър са руснаците
Целта на колхозниците не е да ти вземат езерото,а да ти изтрият акаунта изобщо...както става по другите сървъри
И евларка на рамидора,че е направила толкова организиран клан,дето да се опъне на тея навляци
Извода е 1-може стикс да ви се виждат лоши сега,но ако държите да играете тази игра(кой за пари,кой за кеф)-трябва да изнесете руснаците
Приятна игра,и мислете правилно
PiletoElf
Новобранец

#19 Мнение от PiletoElf »

Извода е 1-може стикс да ви се виждат лоши сега,но ако държите да играете тази игра(кой за пари,кой за кеф)-трябва да изнесете руснаците

Е щом е така защо стикс изобщо неправят нищо по въпроса а само се занимават с езера??? като гледам по армия са нат тях? а се занимават с сички останали......
Аватар
djedai
Капитан

#20 Мнение от djedai »

PiletoElf написа:Е щом е така защо стикс изобщо неправят нищо по въпроса а само се занимават с езера??? като гледам по армия са нат тях? а се занимават с сички останали......
Отговора е елементарен, както всички ги е страх от стикс и им се мазнят както го прави me4opuh2013 по нагоре, така и стикс ги е страх от руснаците, защото са им яли ........ в другите сървъри, и толкова са ги наплашили че дори тук където имат в пъти по силен клан от тях, (защото са се регистрирали по от рано) ги е страх да ги бият.
Това е една от грешките им, но съвсем не е най-голямата, за тяхно съжаление когато разберат каква глупост са направили ще е твърде късно и руснаците ще са завзели цялата карта, защото хората играят с мисъл за перспектива в играта, а единственото нещо което правят стикс е да настройват всички останали играчи срещу себе си, само и само да изкарат някой лев отгоре.

Всеки батко си има батко. ;)
i1978
Оръженосец

#21 Мнение от i1978 »

Джедай много пишеш бре. То ти май верно си навсякъде. Само да отбележа по тая тема мои констатации. Аз лично се регистрирах на седмица след като беше открит сървъра. Още съм 4ри звезди. Ще да не е само причината тия да излетят нагоре в ранната регистрация. Ще да са и парите и уменията. Хората играят за пари сигурно не само в техния клан. Другото, което ми направи доста лошо впечатление е, че коментираш Недопечен ако не се лъжа той е писал около 20 часа на 31 декември, а ти му отговаряш в 9 часа и нещо на 01,13г., че не бил празнувал. Същото се отнася и за тебе. За справка, въпреки че никой не го вълнува живота личния на определен играч аз си легнах в 8,30 сутринта. Всеки прави това, което му харесва. Едно е сигурно, че многото писане по форумите не е полезно. По-полезно е да се постват битки срещу "узурпаторите" от Стикс. Мен също ме подразни поведението на един от играчите им преди време, но си го решихме на лични. В една друга тема, където отново ти си главно действащо лице. Автора на темата обясняваше как го изнесли в 3часа през нощта. Ми аз питам как е стигнал тоя играч до 5 звезди като не знае как да си пази армията. Не бил пречил на никой не атакувал никой. Това е военно-стратегическа игра не е фермерска. Точно и затова много от играчите я играят. Лично и аз да бях на мястото на играча агресор бих направил същото. Армия подложена без надзор сигурно и ресурс е имало ми що да не я изтряскам, какъв е проблема. Все пак затова сме тука. Ми човека бил ударил в 3 през нощта. Ми той може да играе от Америка и там да е 8часа вечерта идеално време да разпусне. Ма някой седял 24 пред компа това е право на личен избор. След като даден играч е започнал да играе тая игра би трябвало да е наясно, че един ден като влезне в акаунта може да няма нищо в него освен, едни сгради зад стените. Това е част от играта. Пиша всичко това, защото аз играя една друга игра там съм от страната на Стикс в момента (тука не е така). Положението с плюенето от разни "форумни герои" е абсолютно същото. Все някой им е крив. Админите и там са братя, сестри и синове на играчите и с "привилегии". Хора това е смешно. Вие сериозно ли мислите, че създателите на играта ще позволят някой админ например да дава координати на "сестра" си в играта. Ми това би довело до изтичане на "реални пари" към служителя, който получава заплата от администрирането на играта. Т.е би фалирало играта. Все пак, би трябвало да има контрол от страна на собствениците към своите служители. Друг е въпроса, че на нас Българите все нещо ни пречи и не гледаме собствените си грешки първо и чак след това да търсиме под вола теле. Лично, какво правя аз в момента. Ами в момента преди да стана съюзерен, защото подучух, че било страшно реших да потренирам с малко по-слаби играчи в играта.За справка те са 3ма и то доста активни особенно вечер, но не рева по форумите, че не спят, а ми бутат кулите. По този начин ще си дооправя и градове и армия и начин на игра за съюзерен. Там една малка грешка ще ме касира. Не, че примерно пак няма да стане, но поне да не е по лесния начин. Има тънки моменти, както е и в другите игри и преди да ги напипаш тия моменти, а това става и с игра и с наставления от добри играчи няма как да претендираш, че си "фактор" в играта.
Съжалявам, че изписах тези писания, но пък не се стърпях.
Аватар
djedai
Капитан

#22 Мнение от djedai »

Опаааа още един се намери да ми дава акъл как да я играя играта, и как реши че аз нямам опит в тая игра само не разбрах.
Няма какво да се притесняваш от това да станеш 5 звезди явно имаш силен гръб, щом играеш с тях си ми като прочетена книга.
И какво ми обясняваш кой как мрънкал, какво ме интересува това, аз не мрънкам, аз правя нещо по въпроса за разлика от теб и всички други, или поне се опитвам, а дали ще успея е божа работа, имаше един лаф че поне ще умра опитвайки се, или в случая поне ще бъда занулен опитвайки се, а не заврян в миша дупка.
i1978
Оръженосец

#23 Мнение от i1978 »

djedai написа:Опаааа още един се намери да ми дава акъл как да я играя играта, и как реши че аз нямам опит в тая игра само не разбрах.
Няма какво да се притесняваш от това да станеш 5 звезди явно имаш силен гръб, щом играеш с тях си ми като прочетена книга.
И какво ми обясняваш кой как мрънкал, какво ме интересува това, аз не мрънкам, аз правя нещо по въпроса за разлика от теб и всички други, или поне се опитвам, а дали ще успея е божа работа, имаше един лаф че поне ще умра опитвайки се, или в случая поне ще бъда занулен опитвайки се, а не заврян в миша дупка.
С тях съм ама друг път. Чети внимателно не между редовете. От кой мой пост реши, че съм с тях. Моя коментар относно играта, а не с кой съм аз или срещу кого съм.
Аватар
djedai
Капитан

#24 Мнение от djedai »

От този.
Мен също ме подразни поведението на един от играчите им преди време, но си го решихме на лични.
Но няма смисъл от подобни обяснения защото така темата се разводнява и бягаме от същината и, а това е само плюс за стикс.
Ако искаш да си говорим за мен и за теб ще помоля да става на лични. Благодаря за разбирането.
Аватар
nodray
Магистър

#25 Мнение от nodray »

Понеже е разводнена идва тук.
أنا أحب موني

نوضري
KROMAX
Новобранец

#26 Мнение от KROMAX »

[quote="djedai"]Във вашия клан ли???????????????????? Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха!!!!!!!!!!!!
НЕЕЕЕЕЕЕ искам да влизам в никакъв клан, защото всички кланове ги е страх от вас, и въобще не искат да имат каквито и да било конфликти с вас, а аз искам точно обратното, моята цел е клана ви да не бъде номер едно още дълго време.

Тук ,не си прав !!! На мен не ми пука за и от Стикс !!!
KROMAX
Новобранец

#27 Мнение от KROMAX »

Пиша всичко това, защото аз играя една друга игра там съм от страната на Стикс в момента (тука не е така).

:)
Аватар
djedai
Капитан

#28 Мнение от djedai »

KROMAX написа:
Тук ,не си прав !!! На мен не ми пука за и от Стикс !!!
Много се радвам за което. ;)
Elfino
Новобранец

#29 Мнение от Elfino »

малии съвсем ме обърквате :)

почнах играта само за разнообразие без крайна цел ... и без да чета как се играе ...

сега не знам срещу руснаци ли да съм срещу STYX ли ....
Ако наиситна играете за пари, епа айде поне тук всички българи да са заедно - иа ли такъв шанс ?
Аватар
djedai
Капитан

#30 Мнение от djedai »

Elfino написа:малии съвсем ме обърквате :)

почнах играта само за разнообразие без крайна цел ... и без да чета как се играе ...

сега не знам срещу руснаци ли да съм срещу STYX ли ....
Ако наиситна играете за пари, епа айде поне тук всички българи да са заедно - иа ли такъв шанс ?
Вече няма такъв шанс.
Аватар
djedai
Капитан

#31 Мнение от djedai »

Всички които ги е страх от стиковете като от трета световна война, да си пуснат нова телевизия да погледат малко класика, дават филма ''Враг пред портата''.
За да спечелиш някоя битка, първата стъпка е да повярваш че можеш да го направиш, докато се самосъжаляваш и не си вярваш, нещата няма как да се получат.
Страхът е могъщ съюзник на силните на деня, колкото повече хора го преодолеят, толкова по лесна ще бъде войната.
Разплатата е близо, и въпреки че колкото е по късна, толкова по болезнена ще бъде, ще гледаме да ускорим нещата максимално.

С гняв и дързост днес да издигнем глас,
времето няма все да чака нас,
нека във битка славна влезем ний,
нашата десница Бог ще подкрепи!

Дружно братя българи, в боя да вървим!
Дружно, братя българи, враг да победим!
Аватар
enrager
Новобранец

#32 Мнение от enrager »

Може ли някой да ми обясни кои са тия руснаци от които ви пазят божествата? Колко занулени от руснаци има в таверната? Колко езера са ви взели руснаците? Ясно ми е, че расизмът и шовинизмът са присъщи за по-голямата част от българското население, което впрочем не е много адекватно като се има предвид неясния произход на болшинството, но все пак трябва да се обосновете. Кои са тези руснаци пак питам ?
malakbog
Новобранец

#33 Мнение от malakbog »

Аз поне нито един руснак не знам а и в таверната гледам само занулени играчи от клана Стикс.Други силни на деня за момента поне аз не знам,който е по на вьтре да казва,но ми се струва че това с руснаците е удобно извинение на Стикс!
Аватар
djedai
Капитан

#34 Мнение от djedai »

Те стиковете просто се опитват да отклонят вниманието от себе си, въобще не им се връзвайте на глупостите които пишат. Всички трябва да се обединим срещу тях, те са общия враг а не руснаците, руснаците не могат да теглят пари от сървъра ни и не го взимат толкова на сериозно.
Аватар
redmad
Новобранец

#35 Мнение от redmad »

лелееееее,
номер едно е жабата - руснак!
мислете!
Illidan
Магистър

#36 Мнение от Illidan »

redmad написа:лелееееее,
номер едно е жабата - руснак!
мислете!
Който започна да играе 2 месеца след старта на сървъра мисля ... ;)
felisia
Капитан

#37 Мнение от felisia »

Едно не мога да си обясня -защо търсите под вола теле!То ли стикс ви пречат ,то ли руснаците.Ами давайте направете нещо по случая,писането във форума няма да промени нещата!Колкото и да си правим аеробика на пръстите тук,това няма да промени нещата в играта.Омръзна ми да чета стикс така,пък онака,и давай и руснаците :roll: Все нещо ви пречи да се изявите!Дали стикс или руснаците ,или някой друг -вие все ще си намирате някой виновен за вашият "мал-шанс"
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
Аватар
djedai
Капитан

#38 Мнение от djedai »

Аз пък не мога да си обясня като ти е омръзнало да четеш кой какво е написал за стиковете, защо постоянно висиш в темата ми и продължаваш да четеш??????
Ми недей да влизаш в тука и няма да четеш, толкова е близо до акъла. :idea:
Аватар
djedai
Капитан

#39 Мнение от djedai »

Ставам сутрин, и четейки поредните заклинания които са изпратени към моя град отпивам от сутрешното си кафе.
55555.jpg
55555.jpg (5.71 KiB) Преглеждано 86703 пъти
После пускам да се правят контра шпиони избити от безбройните шпионажи към мен, и си мисля дали си заслужава да я играя тая игра след като голяма част от играчите постоянно се навеждат с дълбок поклон пред монополистите.
Да но после идва приятната част, почвам да чета писмата от хора които ме подкрепят и са готови на всичко за да ми помогнат, колко е приятно да усетиш искрената обич на толкова много хора, хора които по един или друг начин разчитат на теб! Както е казал поета:

"Роди се и поведе ни в борба, обесен бе, но нивга не умря !!! "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
djedai wrote:
Няма, ще ги гътнем един по един.
wrote:
Поздравявам те за руйната братле..... не си прав.... така ги уби всичките на веднъж!!!! Умряха на мъка
ЦЕНЗУРА и ЦЕНЗУРА!!! И то точно ТИ..... аз се изкефих толкова много,че си помислих.... по-добре Джедайчето отколкото аз!!! Голем си братле..... Няма да се даваме на монопола.... ?

djedai wrote:
Да аз я убих, но ако бях убил дидко или рамидора щеше да ми е 100 пъти по голям кеф.

wrote:
Понеже сме малко далечко, ако има привърженици на идеята , може да им кажеш да се свържат с мене.....нали ти уби Архируйната?

djedai wrote:
Ще ги наредим, само малко търпение е необходимо.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Всичко това е много интересно, но днес няма да пиша за монополистите от играта, ще пиша за едни други монополисти, тези в реалният живот. Много от вас се навеждат на стиковете по една или друга причина, но ви призовавам да не се навеждаме на монополистите в реалния живот и всички да излезем и да сме като юмрук, да не правим и крачка назад до пълна победа, токът трябва да е достъпен за всички, ние сме в Европа и трябва да живеем като европейци.

БОЯТ НАСТАНА!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NWusyx1bmgk
Аватар
djedai
Капитан

#40 Мнение от djedai »

Идат като тигри, бягат като овци!
2.jpg

Сюлейман безумний сочи върха пак
и вика: "Търчете! Тамо са раите!"
И ордите тръгват с викове сърдити,