Куестове

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
kamikazety
Новобранец

Куестове

#1 Мнение от kamikazety »

Имам сложен въпрос, ако някой може да ми отговори ще е добре. Така. Ако си направил нещо, за което има куест, а той все още не ти е излязъл, получаваш ли наградата, когато дойде време да ти се появи?
Пример: "Изучете науката Пазар до пето ниво" е второ ниво куест от дадена поредица, а аз вече съм изучил пето ниво Пазар, но още не съм изпълнил първо ниво на поредицата. След като изпълня първо ниво на поредицата и знам че следва този куест, който фактически съм изпълнил, получавам ли наградата от него?
Illidan
Магистър

Re: Куестове

#2 Мнение от Illidan »

да
dio
Новобранец

Re: Куестове

#3 Мнение от dio »

Аз бих казал че зависи.
Не съм сигурен, не ми се е случвало, но мисля, че следното твърдение е вярно:
1) В момента изпълняваме задача натрупайте 500к злато.
2) Все още не сме натрупали златото, но се оказва че сме събрали 400к дърво (следваща задача от поредицата).
3) Дървото ни е нужно, затова го изразходваме.
4) На следващ етам вече сме събрали златото, и тази задача е изпълнена.
При тази ситуация не вярвам задачата "Натрупай 400к" дърво да бъде изпълнена. Та според мен зависи дали задачата в бъдещия куест е "константна величина".
Ако е наука която вече сме изпълнили, играта ще провери дали е изпълнена и ще получим награда. Ако е сграда, която не сме заличили/разрушили, пак ще получим, но ако е ресурс, който не е наличен към момента, когато Задачата би трябвало да се появи, няма да получим награда и няма да сме изпълнили Задачата.
dio
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”