МНого бъгове
-
- Новобранец
МНого бъгове
Много бъгове,много нещо.Първо имам проблеми с проучватели,търговци,заселници.На едно място пише,че имам а на друго,че нямам ,ама лошото е ,че не мога да създам нов защото пише,че е 1/1(а примерно като натисна подобри пише 0/1).Второ:когато купя нещо от пазара ми е направило вречатление,че не винаги го получавам.Също:Преди малко отворих дипломатически корпус и видях,че не пише за нито един от съюзниците ми(А ГИ ИМАХ),също двама члена на клана изчезнаха безследно (може и да са се отписали или не знам така че това може и да не е бъг).Просто тези неща ми направиха впечатление и се извинявам,ако грешката е в мен!Все пак моля,помогнете ми!
-
- Новобранец
Re: МНого бъгове
Няма ли някой да ми отговори?? 

-
- Маршал
Бихте ли описала всеки проблем по-подробно и със скрийншоти?
Без това по никакъв начин не можем да ви помогнем.
Що се отнася до съюзниците - в момента ги нямате. В клана ви сега има 3 играча.
Без това по никакъв начин не можем да ви помогнем.
Що се отнася до съюзниците - в момента ги нямате. В клана ви сега има 3 играча.
-
- Новобранец
Ето снимки относно проблема с проучвателите,случвало се е същото и с търговците.Може ли само да попитам и още едно нещо. Защо играта не ми зарежда на лаптопа? В момента играя от компютър.Лаптопа е марка Asus,ако това помага.
-
- Маршал
Най-вероятно, когато се опитвате да изпратите мисията "Проучване на местността", правите това не от този град, в който се намират проучвателите ви.
Относно лаптопа. Системните изисквания към играта - размер на оперативната памет 1 Гб, за комфортна игра 4 Гб; версия на flash player от 10.1.0.
Ако лаптопът ви съотетства на тези параметри, играта би трябвало да работи. Опитвахте ли различни браузъри?
Относно лаптопа. Системните изисквания към играта - размер на оперативната памет 1 Гб, за комфортна игра 4 Гб; версия на flash player от 10.1.0.
Ако лаптопът ви съотетства на тези параметри, играта би трябвало да работи. Опитвахте ли различни браузъри?