МНого бъгове

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Lisabel
Новобранец

МНого бъгове

#1 Мнение от Lisabel »

Много бъгове,много нещо.Първо имам проблеми с проучватели,търговци,заселници.На едно място пише,че имам а на друго,че нямам ,ама лошото е ,че не мога да създам нов защото пише,че е 1/1(а примерно като натисна подобри пише 0/1).Второ:когато купя нещо от пазара ми е направило вречатление,че не винаги го получавам.Също:Преди малко отворих дипломатически корпус и видях,че не пише за нито един от съюзниците ми(А ГИ ИМАХ),също двама члена на клана изчезнаха безследно (може и да са се отписали или не знам така че това може и да не е бъг).Просто тези неща ми направиха впечатление и се извинявам,ако грешката е в мен!Все пак моля,помогнете ми!
Lisabel
Новобранец

Re: МНого бъгове

#2 Мнение от Lisabel »

Няма ли някой да ми отговори?? :(
Trayan
Маршал

#3 Мнение от Trayan »

Бихте ли описала всеки проблем по-подробно и със скрийншоти?
Без това по никакъв начин не можем да ви помогнем.

Що се отнася до съюзниците - в момента ги нямате. В клана ви сега има 3 играча.
Lisabel
Новобранец

#4 Мнение от Lisabel »

Ето снимки относно проблема с проучвателите,случвало се е същото и с търговците.Може ли само да попитам и още едно нещо. Защо играта не ми зарежда на лаптопа? В момента играя от компютър.Лаптопа е марка Asus,ако това помага.
Прикачени файлове
Това показва,когато се опитам да проуча областта.Има нещо нередно,не мислите ли?
Това показва,когато се опитам да проуча областта.Има нещо нередно,не мислите ли?
Това показва,когато съм в града си.
Това показва,когато съм в града си.
Trayan
Маршал

#5 Мнение от Trayan »

Най-вероятно, когато се опитвате да изпратите мисията "Проучване на местността", правите това не от този град, в който се намират проучвателите ви.

Относно лаптопа. Системните изисквания към играта - размер на оперативната памет 1 Гб, за комфортна игра 4 Гб; версия на flash player от 10.1.0.
Ако лаптопът ви съотетства на тези параметри, играта би трябвало да работи. Опитвахте ли различни браузъри?
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”