Ковчежник
-
- Маршал
Re: Ковчежник
Опишете, как се опитате да пратите ресурси, можете да приложите скрийншот.
-
- Оръженосец
Посочвам на склада, и бутона за изпращане "Транспортирай" е неактивен, каквото и количество ресурс да избера. Така е откакто съм на тоя пост.. от месец и нагоре
Рудника е отворен и възможността за пращане от лидера са активни по времето на опитите
Рудника е отворен и възможността за пращане от лидера са активни по времето на опитите

-
- Маршал
Приложете скрийншоти, моля.
-
- Оръженосец
-
- Оръженосец
- Обратна връзка:
Ковчежника на нашия клан има същия проблем
Явно е бъг в играта
Явно е бъг в играта
-
- Маршал
Опитайте да посочите с курсора бутона "Транспортирай" - трябва да се появи червен надпис, който обяснява, защо не можете да дадете ресурси.Bcolt написа:Явно не мога да обясня![]()
Уточнете: влизате в дипкорпус, кликате върху своя никнейм и после виждате въпросния бутон?
-
- Оръженосец
Не съм забелязал да излиза какъвто и да е надпис, ще погледна пак...
Влизам в корпуса, от ника влизам в склада на клана, оттам следва приложения скрийн, и дотам.
Влизам в корпуса, от ника влизам в склада на клана, оттам следва приложения скрийн, и дотам.
-
- Оръженосец
Всъщност не, досега съм пробвал, влизайки направо в рудника.
Ако влезна от корпуса, през никнейма и оттам в склада, тогава ми разрешава.
Странна история, все пак мисля че е бъг, който трябва да се оправи.
-
- Маршал
Не, това не е бъг.Bcolt написа:Всъщност не, досега съм пробвал, влизайки направо в рудника.
Ковчежникът може да разпределя ресурси от склада на клана само от дипломатически корпус, не и от рудника.
-
- Оръженосец
е тогава аз как мога да ги разпределям от самия склад, след като никога не съм влизал от дипломатическия корпус?
- ramidora
- Магистър
Ако в играта сте посочен, като "заместник" от лидера на клана сиklavi написа:е тогава аз как мога да ги разпределям от самия склад, след като никога не съм влизал от дипломатическия корпус?
Като негов заместник, можете да раздавате ресурс от самия склад (не Ви е нужна позиция "ковчежник" )
За останалите с позиция " Ковчежник" , Trayan много ясно Ви обясни как се прави раздаването на ресурс
Заядливите, злобни и обидни изказвания във форума, не са превърнали никого в по- добър играч
-
- Оръженосец
Здравейте,аз мисля ,че правото на раздаване директно от склада има само старейшината на клана.Ковчежника трябва да влезе през дипломатическия корпус и от там да влезе в склада на клана и да раздаде ресурси.ramidora написа:Ако в играта сте посочен, като "заместник" от лидера на клана сиklavi написа:е тогава аз как мога да ги разпределям от самия склад, след като никога не съм влизал от дипломатическия корпус?
Като негов заместник, можете да раздавате ресурс от самия склад (не Ви е нужна позиция "ковчежник" )
За останалите с позиция " Ковчежник" , Trayan много ясно Ви обясни как се прави раздаването на ресурс
- munnyto
- Магистър
Заместникът на ковчежника (ако е от същия клан) също може да раздава директно от рудника. Т.е. той само от там може.
نا أحب نوضري
موني
موني