\Създадох клан. Търпеливо изчаках да се съберат 5 активни играча, за да се регистрира. Приеха членството. Днес влизам в Дипломатическия корпус и КЛАН НЯМА???
какво се случва?
Кланът ми изчезна
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: Кланът ми изчезна
Добре, на предишното питане никой не отговори и ще задам ново.
След проучване в листата на клановете виждам, че кланът съществува, но вече се води съвсем друг старейшината - човек, когото поканих да се присъедини и да играе в клана. Не разбрах как е отнел правата ми и как си е завоювал клана?
След проучване в листата на клановете виждам, че кланът съществува, но вече се води съвсем друг старейшината - човек, когото поканих да се присъедини и да играе в клана. Не разбрах как е отнел правата ми и как си е завоювал клана?
-
- Магистър
няма как да ти вземе лидерството...а вече как си успял да му го дадеш-сам си отговори 

-
- Новобранец
ами аз, ако знаех как се е случило, нямаше да питам.
Както и да е
Както и да е
-
- Маршал
Как беше името на клана?Valhala написа:\Създадох клан. Търпеливо изчаках да се съберат 5 активни играча, за да се регистрира. Приеха членството. Днес влизам в Дипломатическия корпус и КЛАН НЯМА???
какво се случва?
-
- Новобранец
Sanctuary 

-
- Маршал
Има само един вариант - Вие случайно сте прехвърлил пълномощията си на старейшината на друг играч, и след това той Ви е изключил от клана.
Защо да не му пишете по игровата поща и да не го попитате, какво точно се случи?
Защо да не му пишете по игровата поща и да не го попитате, какво точно се случи?