проблем с битка
-
- Новобранец
проблем с битка
Господа Админи,
Искам да помоля за внимание нападам град TheKillers[64-14-19] на играч sireneto39 след предварителен шпионаж пращам войска 1мин. преди нападението пак го шпионирам няма войски няма нищо след атаката се оказва че го пазят древните и неми дава информация за самата битка .Веднага след битката го шпионирам няма нищо в замъка няма древни не трябва ли да има червен щит за защита на древните .какво може да се направи в моя случай поне да ми се възстановят войниците.
Искам да помоля за внимание нападам град TheKillers[64-14-19] на играч sireneto39 след предварителен шпионаж пращам войска 1мин. преди нападението пак го шпионирам няма войски няма нищо след атаката се оказва че го пазят древните и неми дава информация за самата битка .Веднага след битката го шпионирам няма нищо в замъка няма древни не трябва ли да има червен щит за защита на древните .какво може да се направи в моя случай поне да ми се възстановят войниците.
-
- Маршал
Re: проблем с битка
Здравейте.
За съжаление, ние не можем да възстановим описаната от Вас ситуация без конкретните данни.
Сигурен ли сте, че не получихте отчет от битката? Натиснете бутона "Всички съобщения" в игровата си поща, проверете в архива.
Ако намерите отчета за битката, прехвърлете го на играча Trayan.
За съжаление, ние не можем да възстановим описаната от Вас ситуация без конкретните данни.
Сигурен ли сте, че не получихте отчет от битката? Натиснете бутона "Всички съобщения" в игровата си поща, проверете в архива.
Ако намерите отчета за битката, прехвърлете го на играча Trayan.
-
- Новобранец
Здравей
как да Ви пратя нещо което го нямам (проверете в системните логове как е протекла битката) ,с две думи нищо не може да се направи "бъг " ,да свикваме с тях.При второто ми нападение нямаше проблем ако може да се възстанови войската или поне някаква компенсация.
как да Ви пратя нещо което го нямам (проверете в системните логове как е протекла битката) ,с две думи нищо не може да се направи "бъг " ,да свикваме с тях.При второто ми нападение нямаше проблем ако може да се възстанови войската или поне някаква компенсация.
-
- Маршал
Може ли поне да кажете, на коя дата и примерно в колко часа беше всичко това?
-
- Новобранец
на 11 Ное 2012 около 22:32 гледам от 1 пост може би около 22:00
-
- Маршал
Първо си помислих, че този играч, когото нападахте, е получил защита на Древните точно в момента, в който Вие сте го нападнал. Затова ви попитах за датата.
Но сега проверих - и се е оказало, че той изобщо не е получавал тази защита. Предполагам, вие сбъркахте и изпратихте атака срещу някой друг играч.
Това обаче не обяснява липсата на отчета. Не може ли да бъде, че случайно го изтрихте?
Но сега проверих - и се е оказало, че той изобщо не е получавал тази защита. Предполагам, вие сбъркахте и изпратихте атака срещу някой друг играч.
Това обаче не обяснява липсата на отчета. Не може ли да бъде, че случайно го изтрихте?
-
- Новобранец
как така да съм нападнал някои друг -можеш ли не можеш да видиш какви битки съм водил в описания по горе дата и час +- 30 мин. с този играч sireneto39 .а за древните така си помислих първоначално тази войска която пратих и при празен замък нямаше друго обяснение.
-
- Маршал
Спокойно, не се тревожете така.iamvasko написа:как така да съм нападнал някои друг -можеш ли не можеш да видиш какви битки съм водил в описания по горе дата и час +- 30 мин. с този играч sireneto39 .а за древните така си помислих първоначално тази войска която пратих и при празен замък нямаше друго обяснение.
По-принцип, ние не проверяваме данни за предишните събития в играта без достатъчно основание, което може да бъде отчет от битката или отчети на пророците. Но във вашия случай направихме едно малко изключение.
Колегите провериха вашите мисии за посочената дата и време. Вие не нападахте играча sireneto39.
Ние не виждаме основания нещо да ви компенсираме, защото вие не ни предоставихте нито отчет от битката, нито отчет от мисията на пророците, нито каквито и да е други свидетелства на това, че загубихте в следствие на грешка в играта.
Мисля, че темата е изчерпана.
-
- Новобранец
добре не е проблем изчерпана е .
как мога да ви изпратя отчет като не съм получил такъв.
пророците какво общо имат.
за какви други свидетелства говориш екрана ли трябваше да снимам???
и след като колегата ти е прегледал логовете с кого съм се бил според вас маи и идея нямате за какво става дума и
къде се изпари тази войска маи само паричките прибираме
и след като колегата ти е прегледал логовете с кого съм се бил според вас маи и идея нямате за какво става дума и
-
- Маршал
Няма доказателства - няма компенсация.iamvasko написа:добре не е проблем изчерпана е .
Затварям темата.