проблем с битка

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Заключено
Съобщение
Автор
iamvasko
Новобранец

проблем с битка

#1 Мнение от iamvasko »

Господа Админи,
Искам да помоля за внимание нападам град TheKillers[64-14-19] на играч sireneto39 след предварителен шпионаж пращам войска 1мин. преди нападението пак го шпионирам няма войски няма нищо след атаката се оказва че го пазят древните и неми дава информация за самата битка .Веднага след битката го шпионирам няма нищо в замъка няма древни не трябва ли да има червен щит за защита на древните .какво може да се направи в моя случай поне да ми се възстановят войниците.
Trayan
Маршал

Re: проблем с битка

#2 Мнение от Trayan »

Здравейте.
За съжаление, ние не можем да възстановим описаната от Вас ситуация без конкретните данни.
Сигурен ли сте, че не получихте отчет от битката? Натиснете бутона "Всички съобщения" в игровата си поща, проверете в архива.
Ако намерите отчета за битката, прехвърлете го на играча Trayan.
iamvasko
Новобранец

#3 Мнение от iamvasko »

Здравей
как да Ви пратя нещо което го нямам (проверете в системните логове как е протекла битката) ,с две думи нищо не може да се направи "бъг " ,да свикваме с тях.При второто ми нападение нямаше проблем ако може да се възстанови войската или поне някаква компенсация.
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

Може ли поне да кажете, на коя дата и примерно в колко часа беше всичко това?
iamvasko
Новобранец

#5 Мнение от iamvasko »

на 11 Ное 2012 около 22:32 гледам от 1 пост може би около 22:00
Trayan
Маршал

#6 Мнение от Trayan »

Първо си помислих, че този играч, когото нападахте, е получил защита на Древните точно в момента, в който Вие сте го нападнал. Затова ви попитах за датата.
Но сега проверих - и се е оказало, че той изобщо не е получавал тази защита. Предполагам, вие сбъркахте и изпратихте атака срещу някой друг играч.
Това обаче не обяснява липсата на отчета. Не може ли да бъде, че случайно го изтрихте?
iamvasko
Новобранец

#7 Мнение от iamvasko »

как така да съм нападнал някои друг -можеш ли не можеш да видиш какви битки съм водил в описания по горе дата и час +- 30 мин. с този играч sireneto39 .а за древните така си помислих първоначално тази войска която пратих и при празен замък нямаше друго обяснение.
Trayan
Маршал

#8 Мнение от Trayan »

iamvasko написа:как така да съм нападнал някои друг -можеш ли не можеш да видиш какви битки съм водил в описания по горе дата и час +- 30 мин. с този играч sireneto39 .а за древните така си помислих първоначално тази войска която пратих и при празен замък нямаше друго обяснение.
Спокойно, не се тревожете така.
По-принцип, ние не проверяваме данни за предишните събития в играта без достатъчно основание, което може да бъде отчет от битката или отчети на пророците. Но във вашия случай направихме едно малко изключение.
Колегите провериха вашите мисии за посочената дата и време. Вие не нападахте играча sireneto39.
Ние не виждаме основания нещо да ви компенсираме, защото вие не ни предоставихте нито отчет от битката, нито отчет от мисията на пророците, нито каквито и да е други свидетелства на това, че загубихте в следствие на грешка в играта.
Мисля, че темата е изчерпана.
iamvasko
Новобранец

#9 Мнение от iamvasko »

добре не е проблем изчерпана е .
как мога да ви изпратя отчет като не съм получил такъв.
пророците какво общо имат.
за какви други свидетелства говориш екрана ли трябваше да снимам???
и след като колегата ти е прегледал логовете с кого съм се бил според вас маи и идея нямате за какво става дума и
къде се изпари тази войска маи само паричките прибираме
Trayan
Маршал

#10 Мнение от Trayan »

iamvasko написа:добре не е проблем изчерпана е .
как мога да ви изпратя отчет като не съм получил такъв.
пророците какво общо имат.
за какви други свидетелства говориш екрана ли трябваше да снимам???
и след като колегата ти е прегледал логовете с кого съм се бил според вас маи и идея нямате за какво става дума и
къде се изпари тази войска маи само паричките прибираме
Няма доказателства - няма компенсация.
Затварям темата.
Заключено

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”