Наставник-Ученик

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Заключено
Съобщение
Автор
littlegreen
Новобранец

Наставник-Ученик

#1 Мнение от littlegreen »

Скъпа Администрация,

Пиша тук във Форума, понеже по други канали бивам игнориран. Отговаряте на едва 1/3 от съобщенията, които Ви пиша - и да ви кажа, не Ви прави чест!

Задавам си въпроса още веднъж, а именно:

След започване на играта наскоро в "Разцвет на цивилизацията: Архон", защо не мога да имам Наставник? Когато друг играч се опита да ми бъде наставник получава съобщение, че на мен Наставник той не може да ми бъде.
След вторият ми зададен към Вас въпрос, ми пояснихте, че не мога да имам наставник заради активният ми акаунт в Стийм(активиран дни преди да започна да играя тук).

Това е много хубаво, само че вижте по-долу извадка от Вашата енциклопедия:
(Ref. link: http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Mentor 24.06.2020 )

Код за потвърждение: Избери целия код

Само начинаещ играч може да стане ученик. За това играчът трябва да натисне бутона «Да» в писмото с покана от наставника.
Толкоз. Без обяснения, без пояснения, без условности.
След като не е обяснено какво е "Начинаещ" играч - аз ще си направя сам извода, че това е играч започнал да играе наскоро, който - да речем - няма 5 града и/или звание "Капитан". Смятам, че е разумен извод - и също смятам, че отговарям на критериите.

Интересно ми е само защо това не изскача като предупреждение, ако акаунта не съответства на тези критерии?
Защо не се предупреждава играчът, в момента в който си създава акаунта?
Защо не се предупреждава играчът, в момента в който ви плаща $50-60?
Защо не се предупреждава играчът въобще?!? Трябва ли да се чувствам измамен от закупуването на хиляди перли само, за да разбера дни по-късно че са ми отнети функции от играта, които я правят пълноценна? Не можеше ли тези неща да ги знам преди да си похарча парите?

Държа да ми разрешите да стана Ученик! Губя изключително ценен елемент от играта, като не ми се разрешава да изградя такава връзка с когото и да било - и то без никакво предупреждение или логично обяснение.
Ако не е станало ясно - ника в играта ми е littlegreen

Очаквам Вашия отговор.

Поздрави!
StarLight1
Оръженосец

Re: Наставник-Ученик

#2 Мнение от StarLight1 »

Привет,

интересно ми е кой е този толкова важен и изключителен елемент, който губиш от играта. Ако трябва да съм коректен, единственото нещо, което губиш ти са евентуални 5 000 злато и 500 население на 24 часа и то ако си си ги поискал/получил от наставника, но съвсем друга е темата какво губи твоя "познат". Не знам точно какви са критериите, но след минаването на определен куест вече не можеш да бъдеш ученик на никой в сървъра. 100% единия от критериите е ако си станал звание Капитан
littlegreen
Новобранец

#3 Мнение от littlegreen »

Много е просто точно какво губя:

Започвайки играта от нулата, наставникът е преди всичко политическо лице, с което имаш възможност да изградиш връзка и да ти се помага. Зарежи 5000-те злато и 500-те население на 24ч. Въпросът опира дотам, че се губи елемента на наставляване и завръзване на контакт.

Настрани от това се губи и някой-друг куест, което също не е много приятно. А, както вече казах, най-неприятното е, че никой по никакъв начин не те предупреждава, че имаш потенциала да загубиш елемент от играта. То дай по тази логика да махнем руините 1* - никой нищо не губи от това. Даже и героите не могат да трупат опит, защото не можеш да ги командваш като си 1* ;)
darko428
Мениджър Тех. поддръжка

#4 Мнение от darko428 »

Ученик може да бъде само нов играч, който не извършва мултиплициране.
Заключено

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”