Пиша тук във Форума, понеже по други канали бивам игнориран. Отговаряте на едва 1/3 от съобщенията, които Ви пиша - и да ви кажа, не Ви прави чест!
Задавам си въпроса още веднъж, а именно:
След започване на играта наскоро в "Разцвет на цивилизацията: Архон", защо не мога да имам Наставник? Когато друг играч се опита да ми бъде наставник получава съобщение, че на мен Наставник той не може да ми бъде.
След вторият ми зададен към Вас въпрос, ми пояснихте, че не мога да имам наставник заради активният ми акаунт в Стийм(активиран дни преди да започна да играя тук).
Това е много хубаво, само че вижте по-долу извадка от Вашата енциклопедия:
(Ref. link: http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=Mentor 24.06.2020 )
Код за потвърждение: Избери целия код
Само начинаещ играч може да стане ученик. За това играчът трябва да натисне бутона «Да» в писмото с покана от наставника.
След като не е обяснено какво е "Начинаещ" играч - аз ще си направя сам извода, че това е играч започнал да играе наскоро, който - да речем - няма 5 града и/или звание "Капитан". Смятам, че е разумен извод - и също смятам, че отговарям на критериите.
Интересно ми е само защо това не изскача като предупреждение, ако акаунта не съответства на тези критерии?
Защо не се предупреждава играчът, в момента в който си създава акаунта?
Защо не се предупреждава играчът, в момента в който ви плаща $50-60?
Защо не се предупреждава играчът въобще?!? Трябва ли да се чувствам измамен от закупуването на хиляди перли само, за да разбера дни по-късно че са ми отнети функции от играта, които я правят пълноценна? Не можеше ли тези неща да ги знам преди да си похарча парите?
Държа да ми разрешите да стана Ученик! Губя изключително ценен елемент от играта, като не ми се разрешава да изградя такава връзка с когото и да било - и то без никакво предупреждение или логично обяснение.
Ако не е станало ясно - ника в играта ми е littlegreen
Очаквам Вашия отговор.
Поздрави!