Цитирам администрацията:
Забранени са цитати за кореспонденция с администрацията
3 дни не мога да изпращам съобщения в играта, защото правя по 2 шпионажа и пускам 1 пророци през няколко часа. При първото предупреждение спрях да правя по 10-20 шпионажа докато избия всички контри на противника, което според мен също ограничава играта ми по някакви странни правила, защитаващи неактвивните играчи и тези с мултаците, в частност останалите "съществуващи" варвари на съвръра. Играя от началото на сървъра, правили са ми по 50 шпионажа в рамките на няколко минути, аз също съм правил и то организирано с останалите членове на клановете ни. Никога не е имало такива правила и оплаквания. Определете точно колко шпионажа и през колко секунди може да се правят, за да може да спазваме тези безумни правила, които нарушават стратегията на играта. Шпионирам играч, който за 6 месеца не си е отварял столицата, а имаше 80 Милиона злато. След като започнах да правя шпионажи златото му намаля на 5 Милиона и то след като си плати опцията за намален надник и от 520К стана 160К. Как е поддържал златото на половин милион злато на час надник така и не разбрах и няма и да разбера след като ме ограничавате в играта. Пречите ми да играя с някакви правила, за които никой не знае. Моля, обосновете точни правила, след като съм наказан за 2-3 шпионажа един след друг в рамките на 10 сек., аз не знам как да взема 4-ка шпионаж в играта на човек с 1 000 контри. Т.е. нямам право да го правя ? Искате да изгоните и малкото останали хора на сървъра ли ?
Очаквам отговор от човек, а не заучена фраза изпратена автоматично. Дали е възможно?
Правила на играта относно Шпионаж
-
- Оръженосец
-
- Новобранец
Re: Правила на играта относно Шпионаж

Интересно как неактивен играч влиза да се оплаква за шпионажи, а няма време да си отвори столицата например?
Винаги ми е било много смешно как след един два шпионажа се пише почти мигновено с въпрос какво търся. А иначе колегите от противниковия отбор нямат време за играта, но все са в нея или пък сън не ги лови да се отварят в 3,4 сутринта

-
- Оръженосец
В игровата поща не получих отговор от администрацията, как точно съм нарушил някакви правила, въпреки че питах 2 пъти - получих един и същ отговор - заучената фраза, която получих първия път и цитирах по-горе.
След като не можаха да ми обяснят как точно моите шпионажи са нарушение на правилата, поисках извинене, но получих следното, цитирам администрацията :
Това наказание е за следния девиз, който ми изтриха, цитирам себе си:
"Колко много мултаци - хахаха" (извинявам се ако има някое пропуснато или добавено ха). Това сега как нарушава правилата на мотото? Дори не съм посочил конкретен човек, когото да обидя. Ако попитам в играта пак няма да получа отговор. Тук може ли да ми дадете обяснение, кой точно админ и защо ми се подиграва?
Не мога да докажа мултаци, то се вижда в играта, жената под мен - fortunata си праща подкрепление на себе си, на клановия си замък и на други играчи с акаунт на 3* gbm76 на играч, който го няма от години на сървъра и пише също обидни девизи, другия който се изнесе zasx си пише същите обидни девизи на акаунта до него bgmute както и на собствения (в подобен стил - очевидно е), също имам и писмо от игровата поща как пише на свой приятел съклановец aloha, че управлява още един акаунт - marokaneca7, чийто собственик подобно на gbm76 го няма от години и е на 3*. Единият играч, който ме докладва от акаунта thor2014 - след като му изтече всичкото злато понеже не може да го играе си пусна отпуска. Някой от тях притежава мултиакаунт на играч aDeMa, който след шпионажи или атака праща спамове с по 1 носач по няколко мои града и както и по други играчи. Мога само да предполагам, че е същшия човек, който управлява и BGmute, но нямам как да докажа. Очевидно е, че не играе, след като стои на 1*, но... Как мога да докажа на кого кой акаунт е, след като вие не можете? И защо се отклони темата от спам с шпиониране, на "грешен" девиз? Който може да чете български написан на латиница, може да разбере, че става въпрос за мултак, не че ми пречи, нека си играят с по 5 акаунта, но защо мен наказвате?
След като не можаха да ми обяснят как точно моите шпионажи са нарушение на правилата, поисках извинене, но получих следното, цитирам администрацията :
Това наказание е за следния девиз, който ми изтриха, цитирам себе си:
"Колко много мултаци - хахаха" (извинявам се ако има някое пропуснато или добавено ха). Това сега как нарушава правилата на мотото? Дори не съм посочил конкретен човек, когото да обидя. Ако попитам в играта пак няма да получа отговор. Тук може ли да ми дадете обяснение, кой точно админ и защо ми се подиграва?
Не мога да докажа мултаци, то се вижда в играта, жената под мен - fortunata си праща подкрепление на себе си, на клановия си замък и на други играчи с акаунт на 3* gbm76 на играч, който го няма от години на сървъра и пише също обидни девизи, другия който се изнесе zasx си пише същите обидни девизи на акаунта до него bgmute както и на собствения (в подобен стил - очевидно е), също имам и писмо от игровата поща как пише на свой приятел съклановец aloha, че управлява още един акаунт - marokaneca7, чийто собственик подобно на gbm76 го няма от години и е на 3*. Единият играч, който ме докладва от акаунта thor2014 - след като му изтече всичкото злато понеже не може да го играе си пусна отпуска. Някой от тях притежава мултиакаунт на играч aDeMa, който след шпионажи или атака праща спамове с по 1 носач по няколко мои града и както и по други играчи. Мога само да предполагам, че е същшия човек, който управлява и BGmute, но нямам как да докажа. Очевидно е, че не играе, след като стои на 1*, но... Как мога да докажа на кого кой акаунт е, след като вие не можете? И защо се отклони темата от спам с шпиониране, на "грешен" девиз? Който може да чете български написан на латиница, може да разбере, че става въпрос за мултак, не че ми пречи, нека си играят с по 5 акаунта, но защо мен наказвате?
-
- Мениджър Тех. поддръжка
1).
Ако от един играч сте получили 4 или повече страници с доклади за шпионаж / провидение за кратък период от време, идващ няколко пъти в минута, това ще наруши правилата на играта.
2).
Обвиненията за нарушаване на правилата се свеждат до обиди.
Ако подозирате нарушение на правилата, моля, изпратете жалбата си правилно.
Ако от един играч сте получили 4 или повече страници с доклади за шпионаж / провидение за кратък период от време, идващ няколко пъти в минута, това ще наруши правилата на играта.
2).
Обвиненията за нарушаване на правилата се свеждат до обиди.
Ако подозирате нарушение на правилата, моля, изпратете жалбата си правилно.