Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена...
-
- Новобранец
Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена...
Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена и удържат езера чрез уговоряне с други играчи?
Наскоро намерих подземно езеро, което се пазело за друг играч... Без да знам това го превзех, езерото се срутило и после ни срутиха клановите замъци... И всичко това заради КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ в българските сървъри... Докога ще търпим това издевателство - да не може да играем нормално??? Докога ще си затваряме очите, че всичко е наред, когато нищо не е наред???
Да си признаем греховете!!! Има ли някой, който да е събрал и един комплект знамена без да се уговарял с някого??? Има ли някой, който едно езеро да е удържал без да се уговаря с някого или аз съм първият??? Признайте си греховете и ще ви олекне... Всичките ми артефакти от турнирите за знамена са получени с измама - вземете ги всичките от Администрацията!!! Подлъгах се по нечестието на абсолютно всички, които познавам, за да намажа и аз нещо в турнирите... Моля Ви, Админи, отървете ни от тази КОРУПЦИЯ и да започнем да играем без фиктивни войни с други кланове, без да се съобразяваме кое езеро за кого било и без да питаме коя руина може да бием в територията на ВЛАСТИМАЩИТЕ КОРУМПИРАНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ШЕМЕТИ В СЪРВЪРИТЕ... Писна ми от всичко и от всички... ПРОМЯТА ЗАПОЧВА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!!! КАЖИ ТВЪРДО НЕ НА КОРУПЦИЯТА И СЕ ОТЪРВИ ОТ ЛЪЖАТА!!!
Наскоро намерих подземно езеро, което се пазело за друг играч... Без да знам това го превзех, езерото се срутило и после ни срутиха клановите замъци... И всичко това заради КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ в българските сървъри... Докога ще търпим това издевателство - да не може да играем нормално??? Докога ще си затваряме очите, че всичко е наред, когато нищо не е наред???
Да си признаем греховете!!! Има ли някой, който да е събрал и един комплект знамена без да се уговарял с някого??? Има ли някой, който едно езеро да е удържал без да се уговаря с някого или аз съм първият??? Признайте си греховете и ще ви олекне... Всичките ми артефакти от турнирите за знамена са получени с измама - вземете ги всичките от Администрацията!!! Подлъгах се по нечестието на абсолютно всички, които познавам, за да намажа и аз нещо в турнирите... Моля Ви, Админи, отървете ни от тази КОРУПЦИЯ и да започнем да играем без фиктивни войни с други кланове, без да се съобразяваме кое езеро за кого било и без да питаме коя руина може да бием в територията на ВЛАСТИМАЩИТЕ КОРУМПИРАНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ШЕМЕТИ В СЪРВЪРИТЕ... Писна ми от всичко и от всички... ПРОМЯТА ЗАПОЧВА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!!! КАЖИ ТВЪРДО НЕ НА КОРУПЦИЯТА И СЕ ОТЪРВИ ОТ ЛЪЖАТА!!!
Открий корупцията в "My Lands"
http://www.wac345.blogspot.com
-
- Новобранец
Re: Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена..
време е вече да има и съюз на чесните
-
- Новобранец
fx345 Ти колко пари си вкарал в играта? Като ти гледам приказките за перли в руините и възмущението ти че са малко не вярвам повче от 5 смс да имаш изпратени. Ако искаш мога да ти кажа къде е списъка с вкараните пари и да направим по един скрийншот на плащанията. Играта е на правена за да изкара пари за създателите и. На турнир тези корумпираните дали ще събират или не за да си пуснат проучвателите 99 перли премиум 199 ускорение. Шанс за намиране 200 ускорение от турнира 200 да не забравим че като се понапълни с малки се пуска и чистене 300 перли и каква стана калкулацията? 998 пели на турнир за знамена. Ти последно кога вкара 998 пели по турнир че изявяваш претенции? За езерото за което говориш се скри като мишка. Колко си наясно с корупцията като ти гледам думите. Но някак си корупцията я загърби след като видя че въпросното езеро е в корупционната територия на играч с които вашия клан има подписан мирен договор и знаеш че не може да те нападне. По правилата на играта не виждам да трябва да се пазаря с когото и да било от клана ви какво да бутна в замъците. По същите правила не виждам да има забрана да помагам с езерата на съклановец. Точно за това няма да подпиша мирен договор с никого повече че някой случайно като намери езеро до столицата ми да мога да си го вземам направо а не да питам защо го е взел а той да си мълчи кротко докато изтече. Ако всички играчи чакаха играта да им даде перли че да си купят кралския от руини отдавна перлите в руините ще са 0. Имаше времена когато и на аукциона нямаше по голям лот от 30 перли нито едно солено езеро по картата а 7-цата беше илюзия а граала мит. За това че с вас и без вас в играта няма да стане нито по богата нито по бедна. Нито за корупционните играчите нито за администрацията.
-
- Новобранец
STREPSILS, аз не съм налял много пари в играта, но все пак съм дал нещо. Въпросът е принципен - след като Създателите не са направили опция съклановци и съюзници да си разменят знамена, значи целта на турнирите не е да се прави алъш-вериш, а да се раздвижи играта. Мисля, че не е често един да се блъска да събира знамена като шпионира, бие се по честен начин с другите, за да вземе някое знаме, а друг с машинации да си набява по няколко комплекта и без проблем да бие честините труженици и да взима най-хубавите награди! Това е игра, но проблемът е, че нечестните тук са същите и в живота - те прехвърлят своя манталитет върху всичко в играта... За езерото се извиних - допуснах грешка, полакомих се и мислех, че някоя ще го вземе от мен и няма да е голем проблем... Извиних се, поех ангажименти да не пипам повече нищо в територията на играча /знаеш кой е той/, но след 1 седмица се появява "изкупителят на души" и започва да ме дебне, после без никакви обяснения разрушава сгради от клановите ни замъци и обяснил на Старейшината, че руши заради моетно нахалство... Предложиха ми да напусна доброволно, но аз отказах - искам да видя и нашият клан ли е марионетка в ръцете на същите играчи... Вчера изгониха друг играч без никакво гласуване - и той завалията пипал езеро, ядосали му се като на мен и го изгониха... Уж сме демократичен клан, а решенията не ги взимат играчите му, а се спускат от друго място...
-
- Новобранец
fx345 написа:Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена и удържат езера чрез уговоряне с други играчи?
-
- Новобранец
Абе какво говорите. Не ви разбирам. кой не трябва да помаага на другия. Ами развивайте се сами. Седите и чакате ресурс от клана. Войни правите, пък като ви ударят плачете като вдовици. Нали за това са клановете, съюзите между клановете. Оставете кинтите. Чисто в правилата на играта. Аз си бих шута един път, щото не оцелея в мелачката. Може и пак да го направя. Не свършва света. Вие за корупция говорите. Просто не се чувате какво говорите. Всички сме поставени в едни условия. Без изключение. Едни са се развили по добре- щото са по умни и амбициозни, а други, като мен са по айляк. Айде нема нужда.
-
- Новобранец
Стига сте се джафкали за глупости.
Тази игра е проекция на реалността в която така или иначе живеем.
Силните (или тези с парите) определят правилата.
Така е било, така е, така и ще бъде.
Ако някой има различно мнение - нека направи армия, нека изгради име с което да бъде уважаван и да заповяда да предяви претенциите си.
Очертава се далеч по-голям проблем за тази игра от уговарянето на каквото и да било в нея.
След малко повече от година няма да работи на нито един браузър, защото flash-ът на който е написана ще бъде забранен.
Далеч по-резонно е да попитате кога, дали или изобщо създателите планират нов клиент, защото ... този дори не искам да коментирам какво прави и с изключително мощни машини.
Тази игра е проекция на реалността в която така или иначе живеем.
Силните (или тези с парите) определят правилата.
Така е било, така е, така и ще бъде.
Ако някой има различно мнение - нека направи армия, нека изгради име с което да бъде уважаван и да заповяда да предяви претенциите си.
Очертава се далеч по-голям проблем за тази игра от уговарянето на каквото и да било в нея.
След малко повече от година няма да работи на нито един браузър, защото flash-ът на който е написана ще бъде забранен.
Далеч по-резонно е да попитате кога, дали или изобщо създателите планират нов клиент, защото ... този дори не искам да коментирам какво прави и с изключително мощни машини.
-
- Новобранец
Току-що писах на Администрацията на "My Lands" с молба да запознаят Създателите на "My Lands" с тази дискусия и за изнесените от мен факти за корупция в особено големи размири в българските сървъри, които заплашват да доведат до просешка тояга всички тях... Ако не получа отговор от Създателите, ще знам, че информацията е укрита от тях от страх да не бъдат уволнени страхуващите се и ще трябва да търся други начини за връзка с тях... Очаквам да бъде наложено информационно затъмнение над темата, защото очите на страха са големи - днес освобождавам два сървъра, утре може да тръгна да освобождавам целия свят... А корумпираните душици имат какво да губят за разлика от некорумпираните - скътали са по някой суджук да си похапват докато затягат коланите и правят другите постници, затова има един лаф за лицемерите: "Наял се е като попско чедо на Задушница през пости..." Вие като искате постете и оставяйте всички езера и знамена на "богоизбраните", които да Ви мачкат като тесто в ръцете си за благодарност, та дано втасате от толкова мая и бой и Ви дойде акъла в главите... Рано или късно ще дойде - по-добре рано отколкото късно! Ако не може да ме намерите на картата, вече съм се преселил в един по-справедлив свят, където няма да имам вземане-даване с такива отрепки като някои от тук коментиращите, които умъртвени от смъртните си грехове, които няма кой да изкупи, се вживяват в ролята на съдници и изкупители на души, заплашват, шантажират, но рано или късно идва и техният ред... На гилотината, на въжето, един откос пред стената и край... Проскрипциите са стари колкото света - без тях няма отърване от корупцията, жалко, но това е положението... Няма да се покаят големите грешници, а искат да се покаят големите наивници - че вярват в Морала и Истината... Но те се изкарват големи моралисти - щели да викат психиатри за мислещите различно от тях, дори Ку-клус-клан за големи ревльовци сформират, само и само да не оживеят и да тръгнат в Пътя... Дяволът си нямал работа според запознати - е*ял децата си денонощно и от зор те са тръгнали да вършат всичките тия дяволии, за да се харесат на своя господар, който наказвал добрите за невършенето на злини и поощрявал добрите във вършенето на злини... Те са радио-управляеми марионетки - нашата война не е срещу плът и кръв, а срещу поднебесните духове на злобата, казва ап. Павел в едно от посланията си... Но понякога е и срещу плът и кръв, когато не може да се изгонят бесовете от тях - затова има в някои развити страни смъртоностна инжекция, електрически стол и други средства за премахване на особено опасни неподдаващи се на никакво превъзпитание уроди, които просто трябва да бъдат тотално заличени от света, за да се спасят от тях и бедните задворници, които и така не им е лесно зад решетките с толкова много гейове...
-
- Мениджър Тех. поддръжка
fx345 написа:Току-що писах на Администрацията на "My Lands" с молба да запознаят Създателите на "My Lands" с тази дискусия и за изнесените от мен факти за корупция в особено големи размири в българските сървъри, които заплашват да доведат до просешка тояга всички тях... Ако не получа отговор от Създателите, ще знам, че информацията е укрита от тях от страх да не бъдат уволнени страхуващите се и ще трябва да търся други начини за връзка с тях... Очаквам да бъде наложено информационно затъмнение над темата, защото очите на страха са големи - днес освобождавам два сървъра, утре може да тръгна да освобождавам целия свят... А корумпираните душици имат какво да губят за разлика от некорумпираните - скътали са по някой суджук да си похапват докато затягат коланите и правят другите постници, затова има един лаф за лицемерите: "Наял се е като попско чедо на Задушница през пости..." Вие като искате постете и оставяйте всички езера и знамена на "богоизбраните", които да Ви мачкат като тесто в ръцете си за благодарност, та дано втасате от толкова мая и бой и Ви дойде акъла в главите... Рано или късно ще дойде - по-добре рано отколкото късно! Ако не може да ме намерите на картата, вече съм се преселил в един по-справедлив свят, където няма да имам вземане-даване с такива отрепки като някои от тук коментиращите, които умъртвени от смъртните си грехове, които няма кой да изкупи, се вживяват в ролята на съдници и изкупители на души, заплашват, шантажират, но рано или късно идва и техният ред... На гилотината, на въжето, един откос пред стената и край... Проскрипциите са стари колкото света - без тях няма отърване от корупцията, жалко, но това е положението... Няма да се покаят големите грешници, а искат да се покаят големите наивници - че вярват в Морала и Истината... Но те се изкарват големи моралисти - щели да викат психиатри за мислещите различно от тях, дори Ку-клус-клан за големи ревльовци сформират, само и само да не оживеят и да тръгнат в Пътя... Дяволът си нямал работа според запознати - е*ял децата си денонощно и от зор те са тръгнали да вършат всичките тия дяволии, за да се харесат на своя господар, който наказвал добрите за невършенето на злини и поощрявал добрите във вършенето на злини... Те са радио-управляеми марионетки - нашата война не е срещу плът и кръв, а срещу поднебесните духове на злобата, казва ап. Павел в едно от посланията си... Но понякога е и срещу плът и кръв, когато не може да се изгонят бесовете от тях - затова има в някои развити страни смъртоностна инжекция, електрически стол и други средства за премахване на особено опасни неподдаващи се на никакво превъзпитание уроди, които просто трябва да бъдат тотално заличени от света, за да се спасят от тях и бедните задворници, които и така не им е лесно зад решетките с толкова много гейове...
Битките между играчите за прехвърляне на знаме или езеро не са нарушение и не са забранени на всеки сървър, включително руски. Ако смятате, че това е корупция, тогава ще трябва да уволните не само администрацията на българския сървър, но и всички останали, както и разработчиците на играта.
Администрацията работи за премахване на мултиплициране, промени ще бъдат въведени в близко бъдеще, но прехвърлянето на знамена и езера не нарушава правилата.