Днес установих, че в Google Play версията на играта за Android е премахната. Едва ли т.нар. админи изобщо са забелязали, но това е поредния признак, че като цяло тази игра е оставена на доизживяване. От 2,5 години няма нововъведения (като изключим спряното теглене на перли). И понеже това е раздел за въпроси към "администрацията", то да попитам риторично:
Какви са плановете на собствениците/администрацията за тази игра? Ще има ли някакво развитие или да чакаме таймера за изключване на сървърите?
Версията на играта за Android
-
- Капитан
- Nomad1
- Новобранец
Re: Версията на играта за Android
Е хайде да се обади някой админ по тази тема
няма никакво значение какъв ще е отговора но да го видим все пак.
няма никакво значение какъв ще е отговора но да го видим все пак.
-
- Оръженосец
Re: Версията на играта за Android
Здравейте,
Играта може да се инсталира на android OS... стига да имаш от някъде apk-то. До колкото знам, причината за липсата на играта в Google Play са новите изисквания за защита на личните данни (GDPR) и съответно липсата на ъпдейтване на андроид приложението от страна на разработчиците на my lands. Разбира се, може и да бъркам, но все си мисля, че там е проблема.
Играта може да се инсталира на android OS... стига да имаш от някъде apk-то. До колкото знам, причината за липсата на играта в Google Play са новите изисквания за защита на личните данни (GDPR) и съответно липсата на ъпдейтване на андроид приложението от страна на разработчиците на my lands. Разбира се, може и да бъркам, но все си мисля, че там е проблема.