На 4ки декември в таверната имаше битка с 2ма убавци:
https://prnt.sc/hj4hg1
Няма нужда да излизам с детайли. И на 5годишни геймърчета ще им замирише на нагласена битка. Да не говорим че нападателят имаше свитък за опит от 3ти играч.
Оплакването протече в следния ред:
На същата вечер бяха докладвани. Последваха 3 дни мека тишина..... Защо да ги наказваме...нали ще им прецакаме турнира....
На 3тия ден админите писаха че ще разгледат. Последваха нови 4 дни мека тишина, като в тези дни изключвам уикендите. Незнайно защо #Sarcasm, в деня в който битката вече не се виждаше в таверната....админите поискаха детайли. Въпреки всичко, ние се оказахме инати като магарета и пратихме скрийншот на битката със указание как и къде и кога битката е била в таверната. Последваха нови 3 дни мека тишина.... и накрая отговор че няма доказателства.
Въпроса ми е следният: Дали някой от водещите кланове (визирам Каспаровците и ФафилонцитИ) е с администраторски права или вече обмяната на фракция е легална и вече
всички може да правим каквото си поискаме?
Двоен стандарт или вече размяната на фракция е легална?
-
- Новобранец
-
- Новобранец
Re: Двоен стандарт или вече размяната на фракция е легална?
Една армия бие друга армия. Мисля, че това е смисълът на играта. Като си тръгнал да даваш скрийнове, дай и колко заклинания изхабих... Ако това е нагласена битка, ти нямаш ненагласена според мен.
Твоята размяна на фракция е още по-интересен тип - тръгваш за граал и след два часа път се връщаш: )
Твоята размяна на фракция е още по-интересен тип - тръгваш за граал и след два часа път се връщаш: )
-
- Новобранец
Играч тръгва към играч от съюзен клан който съвсем случайно е отишъл във клан с който има война...ей така за точките. Тръгваш да грабиш роби с герой по играч който си е оставил армията ей така навън без герой....StanislavBorisl написа:Една армия бие друга армия. Мисля, че това е смисълът на играта. Като си тръгнал да даваш скрийнове, дай и колко заклинания изхабих... Ако това е нагласена битка, ти нямаш ненагласена според мен.
...Хайде хората с осраните гащи да си замълчат. Героя ми е 48 ниво и всяка точка опит съм си я взел като хората. Никога не съм имал над 20к лекарки. Едва ли и ще имам. Вие сте
от хората с по 200к лекарки във възкресите.
Вижда се явно че яко ви бутат и че битката е хипер мега нагласена. Поне имай доблестта да си замълчиш....недей да бълваш лицемерие.
Благодаря
-
- Новобранец
Какъв съюзен клан, какви смени на клана, обясни по-подробно, че нещо се оплетох.
На мен всичките ми лекари са отвън, интересно ми е какви битки ще спечелиш с 10 хиляди лекари, давай, похвали се как си изкарал 4 милиарда фракция, като армията ти е три пъти по-малка: ))
На мен всичките ми лекари са отвън, интересно ми е какви битки ще спечелиш с 10 хиляди лекари, давай, похвали се как си изкарал 4 милиарда фракция, като армията ти е три пъти по-малка: ))
-
- Капитан
Аз предлагам всички, които имат само лекари и магове във възкресителниците да се баннат до безкрай!
- AVIT0H0L
- Оръженосец
Като разгледат възкресителниците админите, могат лесно да разберат кой прави уговорени битки, но те нямат изгода да гонят играчите които играят нечестно, все пак всеки им дава пари, или почти всеки де.