Не може да се влиза в приложението на играта

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
dimodimov1
Новобранец

Не може да се влиза в приложението на играта

#1 Мнение от dimodimov1 »

Забрана за влизане от мобилен оператор"Виваком"Мн.умно от страна на админите..и ся кво да ни бяга армия...да ни зануляват ли???
monopol
Новобранец

Re: Не може да се влиза в приложението на играта

#2 Мнение от monopol »

Аз също ползвам мобилен интернет от виваком и от 10 дена не мога да ползвам мобилното приложение от телефона си. Когато ползвам Wi-Fi нещата са нормални.
Ти от къде получи информация че има забрана за интернета на виваком. Аз се свързах с мобилния оператор но от там ми казаха че няма ограничения от тяхна страна. Също водя една отегчителна дискусия с администраторите на играта ( по скоро е монолог от моя страна,а те от време на време ми пращат някакви стандартни отговори ). Уверяват ме че програмистите работят по отстраняването на проблема. Обаче нещо не им вярвам вече, понеже такъв бъг би трябвало да се отстрани най-много за 2 дена.

Докато чакам нещата да се оправят ( по съвет от други играчи във форума ) си изтеглих на телефона браузър Puffin и си подкарах играта, но е доста тегаво да командваш играта от там. Става колкото да направиш най-спешните неща но не и да се заиграеш.
dimodimov1
Новобранец

#3 Мнение от dimodimov1 »

Ми Познат ми каза!!и при мен е така от страна на Админите :oops: ..
monopol
Новобранец

#4 Мнение от monopol »

А има ли някакво обяснение за тази забрана към виваком? Естествено не очаквам админите да знаят нещо по този въпрос. Те за пореден път показаха че не може да се разчита на тях.
dimodimov1
Новобранец

#5 Мнение от dimodimov1 »

Проблема е че при всяко влизане в играта/приложението/ аи пи адреса се мени!!!и тях тва ги дразни,и са блокирали мн.от нас.. :lol:
Absfresh
Новобранец

#6 Мнение от Absfresh »

Повече от 10 дена е това. Забранили са динимичните ип-та на виваком. Точно като за лятото, да откажем изцяло играта. Скрийнове пращах, писах на админите, все едно с някакъв малоумен бот се говори.
monopol
Новобранец

#7 Мнение от monopol »

Хах аз колко си писах с админите, а никой от тях не ми казва че е такава работата. А аз се пъна да си преинсталирам целия софтуер на телефона, щото си мислех че може да имам някакъв бъг в софтуера.

И сега като не можем да си влизаме нормално през мобилния интернет и търсим нет от където ни попадне или сядаме на чужди компютри по-добре ли е за тях. После да се окаже че сме ползвали комп от който вече някой преди нас е играл и да ни блокират за мултиакаунтинг!!!
monopol
Новобранец

#8 Мнение от monopol »

Публикувам моята кореспонденция с администрацията. Като им гледам отговорите оставам с впечатлението че си говоря с автоматична система, която генерира предварително зададени стандартни отговори. Най-ме кефи отговора им " Приятен ден". Който получих след като се опитвах да разбера дали се работи по проблема. :shock:
----------------------------------------------------------------------------------------------
Администрация wrote:
Здравейте.
Ние нямаме точна информация.

monopol wrote:
Здравейте,
научих от други източници че има забрана от ваша страна за мобилния интернет на оператора "Виваком".

Цитирам: " Забранили са динимичните ип-та на виваком."

Потвърждавате ли, че действително има такава забрана и ако е така - защо е необходимо да налагате такива ограничения спрямо този мобилен оператор?

Администрация wrote:
За съжаление, още нямаме отговор от специалистите.

monopol wrote:
Благодаря за пожеланията и приятния ден, но очаквах от вас отговор с който да ме уведомите за някакъв резултат или решение на изложения от мен проблем. Разбрах че неприятностите ми се дължат на програмна грешка от страна на Мy Lands. Съответно се надявам вашите програмисти да се заемат сериозно с изчистването на тази грешка и да ме уведомите когато постигнат положителен резултат.

Администрация wrote:
Приятен ден!

monopol wrote:
Здравейте,
дали има постигант напредък по моя проблем. Изминаха 10 дена от тогава, а аз все още не мога да използвам мобилната версия. Рових се из форума за да потърся дали други играчи са имали като моя проблем и видях че е имало такива случаи, но са били преди повече от 2 години. По съвет от форума си изтеглих на телефона Puffin Beowser и подкарах играта. Но се играе трудно и бавно. Мобилното приложение е много по - удобно за ползване и бих желал да влизам в играта от мобилното приложение. Нядавам се, да ме зарадвате с добри новини в най-скоро време.

Администрация wrote:
Здравейте.
Предадохме информацията на специалистите.
Извиняваме се за неудобствата.

monopol wrote:
Получих странен проблем. Играта си върви нормално през домашния компютър, но не мога да си влизам през телефона и мобилното приложение. До вчера си работеше нормално и там, а днес нещо не работи. Деинсталирах приложението и на ново го инсталирах, но не се оправи. Върнах си фабричните настройки на телефона и ги пренаредих на ново - нямаше ефект. Свързах се и с мобилния оператор, от там ми пратиха нови настройки за интернет, но не помогна. Провериха ми интернета и казаха че няма никави ограничения от тяхна страна, които да ми пречат. Странното е че всички други приложения ползващи интернет си работят нормално. Само мобилното приложение на My lands не тръгва и ми изписва че няма връзка с интернет. Другото странно е че когато ползвам Wi-Fi от домашния интернет или от друг мобилен интернет приложението си работи нормално. Не знам какво още да пробвам за да го подкарам отново. Някой друг играч имал ли е проблем като моя.
Моля за съвет как да се справя.
PartOftheDark
Новобранец

#9 Мнение от PartOftheDark »

Привет на всички .
Бих желал да разбера има ли развитие по темата с мобилния интернет на (vivacom) или си е все същото ?
HansSolov
Новобранец

#10 Мнение от HansSolov »

Няма никакво развитие,при опит да се влезе с мобилния на виваком съобщението error 403 продължава да си излиза.
Преди месеци някъде някой се беше обадил че това е свързано с борбата срещу мултиакаунтинга.
Добре, може и да е вярно но играя в руски сървър и никога не съм имал какъвто и да е проблем с логването.
Там също се води борба с мултитата но пък и има доста БГ играчи но никой няма проблеми с влизането през мобилния на виваком.
И равносметката е че в БГ сървъра антимулти битката наистина е много яросна и ожесточена или че на никой не му се занимава с мобилните проблеми на някой си там :D
Прикачени файлове
виваком.jpg
виваком.jpg (14.7 KiB) Преглеждано 17352 пъти
dimodimov1
Новобранец

#11 Мнение от dimodimov1 »

Май маи и Теленор спират?? :o
Kova4
Новобранец

#12 Мнение от Kova4 »

dimodimov1 написа:Май маи и Теленор спират?? :o

Остава и абонатите на Мобилтел да изреват и всички ползватели на мобилните устройства ще сме в един кюп :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”