Не е Справедливо това
-
- Новобранец
Не е Справедливо това
В началото новият сървър пускаха в 80% от Руините по 10 15 до 100 перли а сега всяка една Руина независимо каква звезда е по 1 перла не е справедливо това
-
- Капитан
Re: Не е Справедливо това
Това се случва, защото в началото на сървъра Бакар, когато той беше чисто новичък и напълно млад, с равностойни сили, всеки един от играчите съм 100% сигурен, че си е купувал перли, за да може да се развие значително по - бързо от другите във форума. /някои дори продължават да си купуват перли, за да се развиват и дори се изхранват и работят само в играта, това им е истинската работа/ Следователно, перлите значително бяха нарастнали, след като повечето са им плащали и следователно се сдобивахме и ние с повече перли в руините. Сега, нещата са твърде по - различни, трудно можеш да откриеш руина с 2 перли и повече, но се случва... например, при разни Акции.
Но, това е, мой... такова е положението в играта, малко куца по тоя въпрос, тъй като човек не може един свитък от 1 ниво да си купи, камо ли нещо друго... за съжаление...

Но, това е, мой... такова е положението в играта, малко куца по тоя въпрос, тъй като човек не може един свитък от 1 ниво да си купи, камо ли нещо друго... за съжаление...
-
- Капитан
Нали не си вярваш, че някой може да се изхранва от играта 

-
- Новобранец
Абе Въобще и една руина не мога да намеря, да не са ги преустановили.... 

-
- Капитан

-
- Капитан
Интеркоме, кой е споменал за изхранване от играта? Идеята е нормално човек да може да си купи дори и един свитък от [1 ниво], на мен не ми е до изкарване на пари от игра, която няма бъдеще, но поне да стане малко по - зарибяваща...interkom написа:Нали не си вярваш, че някой може да се изхранва от играта
-
- Капитан
В руините вече има само по 1 перла, може би не е далеч времето, когато ще са с 0 

- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
като измислиха граала беше ясно, само в английския има изненади, но не често 

-
- Капитан
От когато има граал не е имале руина 7
-
- Капитан
Еми, едното компенсира другото.
Тук изненади едва ли ще видим някога, отдавна съм се отказал, просто си фермерствам и не се занимавам с простотии. 

-
- Новобранец
Аз играх в сървър недерландия там руините биаха с по 0 перли на 10 руини се намираше по 1 с 1 перла така че се радваи че има сега ни сляха в сървър uk и съм доволен че вече ги няма тия с 0 перли 

-
- Новобранец
Като нищо ще слеят и С2 И С1 с някой друг,но нещата няма да се променят все ще е крива нива айде господа админи от няколко месеца се чудя що намирам в руйните все още по 1 перла и всеки ден се надявам да съгледам една прекрасна нула, но не ми се отваря парашута.Няма нови играчи, няма чп няма 7 ца баламурниците свършихме дето купувахме перли ааа забравих и езерата кът станаха и те сега е ред на руйните ще станат като стоунхеджовете хехехе време е да се оглеждате за нова работа 

-
- Капитан
Много тарикатски ни въртят! Може би целта им е хората, които сме се развили вече и няма за какво да вкарваме перли да се опитват да ни откажат!!!
-
- Новобранец
И да въртят и да сучат все е тази играта умира
Първата Онлайн игра с теглене на пара дръжки НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРА и не набивайте пара в тази тъпня развивайте си се но без да влагате
Първата Онлайн игра с теглене на пара дръжки НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРА и не набивайте пара в тази тъпня развивайте си се но без да влагате
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
Да бе , на някой може да му е кеф да набива както и на вас след което ще ви по забавно с 3-15 перли в 5ците
-
- Новобранец
Перлена руйна не съм удрял от месеци но ако не се предприемат стъпки за справяне с кризата в играта и тези с по 1 перла ще изчезнат
Здраве да е то мисля отново да разцъкам Д3 защото нещата тук найстина стват все по зле
Здраве да е то мисля отново да разцъкам Д3 защото нещата тук найстина стват все по зле
- LCFDIVINE
- Магистър
- Обратна връзка:
по 6 и 3 малко ли са?
там повече ли са?

там повече ли са?

-
- Новобранец
Тъкмо си мислех да се завърна след година отсъствие,ама то много зле станало тук,ни руини,ни перли!Пълна трагедия