смяна на парола

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
marval12
Новобранец

смяна на парола

#1 Мнение от marval12 »

Имам акаунт. Искам да запазя този акаунт, но да само сменя паролата. Как се прави това?
Jogata
Новобранец

Re: смяна на парола

#2 Мнение от Jogata »

Не съм сменял парола, но би трябвало да се прави от "Потребителски панел" (намира се на тази страница горе вдясно). Оттам влизаш в
» Личен профил » Регистрация.
Аватар
gosheto26
Оръженосец

#3 Мнение от gosheto26 »

Jogata написа:Не съм сменял парола, но би трябвало да се прави от "Потребителски панел" (намира се на тази страница горе вдясно). Оттам влизаш в
» Личен профил » Регистрация.
Така се сменя само паролата в форума. За да смениш тази на самият акаунт в играта трябва да пишеш на администрацията и (ако не се лъжа)чрез някакъв сайт ти даваше парола от малки и главни букви + някоя цифра, пример: AsD123
не можеш да смениш паролата с такава по твой избор :(
radoslav111
Капитан

#4 Мнение от radoslav111 »

Излизаш от профила си. След това, вдясно от "Парола" има въпросителен знак. Натискаш го, пишеш си имейла и нова парола /произволна от главни букви, малки и цифри/ се появява в твоя имейл адрес. =РРР
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”