Нов комплект артове
-
- Капитан
Нов комплект артове
Има нов комплект с артове от ниво 5 в безплатния калкулатор.Това ще бъде ли реален комплект и кога ще го видиме и при нас при търговеца евентуално?
-
- Капитан
Re: Нов комплект артове
Част от този комплект се получава като награда за 1-во място в турнир, който на нашите сървъри го няма. Някой ден, ако въведат турнира, може и кралския комплект да пуснат.
-
- Магистър
Не отговарям на въпроса и не задавам такъв, но хич няма да е лошо да се стимулират играчите, защото интереса определено вече запада и то много... Видно е от таверната с размяната на фракции...
-
- Капитан
Да стимулират играчите но как--с тези безбожни цени на атрове и комплекти?И новия комплект да го пуснат освен от награда от някой куест просто няма начин някой да си купи арт от него а да не говорим за целия комплект!Да стимулират играчите с по 1 перла в руина и наличие на твърде много малки руини!А в същото време искат перли за щяло и нещяло и то количества-и това ако наричаме стимулация за игра здраве му кажи!
-
- Магистър
Точно това имах предвидdidito123Demon написа:Да стимулират играчите но как--с тези безбожни цени на атрове и комплекти?И новия комплект да го пуснат освен от награда от някой куест просто няма начин някой да си купи арт от него а да не говорим за целия комплект!Да стимулират играчите с по 1 перла в руина и наличие на твърде много малки руини!А в същото време искат перли за щяло и нещяло и то количества-и това ако наричаме стимулация за игра здраве му кажи!

-
- Капитан
От вчера ме стимулираха с толкова малки руини че ми избяга желанието да влезна в играта само като ги гледам! Само аз си знам колко клетви и псувни ще отнесатBurton написа:Точно това имах предвидdidito123Demon написа:Да стимулират играчите но как--с тези безбожни цени на атрове и комплекти?И новия комплект да го пуснат освен от награда от някой куест просто няма начин някой да си купи арт от него а да не говорим за целия комплект!Да стимулират играчите с по 1 перла в руина и наличие на твърде много малки руини!А в същото време искат перли за щяло и нещяло и то количества-и това ако наричаме стимулация за игра здраве му кажи!

-
- Новобранец
koga svar6va igrata ?
-
- Магистър
Когато се откажеш