Има ли мобилна версия достъпна без FlashPlayer?
-
- Оръженосец
Има ли мобилна версия достъпна без FlashPlayer?
Опитах се да вляза в играта през мобилния телефон,но уви - поиска ми FlashPlayer 10.1.0,който не е наличен за версията на Symbian в телефона.
Въпросът ми е има ли друг адрес за достъп в играта за мобилни телефони?
Въпросът ми е има ли друг адрес за достъп в играта за мобилни телефони?
-
- Магистър
Re: Има ли мобилна версия достъпна без FlashPlayer?
Аз нямам проблем да я играя от Таблета, флаша ми не е 10.1.0 а доста по-стар. Операционната му система не е Symbian, а Андроид обаче.. Нзн от къде може да е проблема.
-
- Маршал
Версия на FlashPlayer не по-стара от 10.1.0 влиза в системни изисквания на играта.
За iPod има някои браузъри, например, Puffin, iSwifter, които позволяват да се играе и без инсталиране на FlashPlayer. Възможно, че за телефони също има нещо подобно.
За iPod има някои браузъри, например, Puffin, iSwifter, които позволяват да се играе и без инсталиране на FlashPlayer. Възможно, че за телефони също има нещо подобно.
-
- Оръженосец
Symbian са с Flash Lite, доста малко неща може да ти отвори, така че се ориентирай към андроид.
-
- Оръженосец
Разбрах новините
Adobe са преустановили развитието на Flash player за мобилни устройства.
It’s Official: Flash Mobile Player is Dead --> http://mashable.com/2011/11/09/its-offi ... r-is-dead/
За напред като си купувате мобилно устройство за интернет комуникация се поинтересувайте дали поддържа HTML5

It’s Official: Flash Mobile Player is Dead --> http://mashable.com/2011/11/09/its-offi ... r-is-dead/
За напред като си купувате мобилно устройство за интернет комуникация се поинтересувайте дали поддържа HTML5
- nodray
- Магистър
За потребители с андроид има решение на проблема:
Теглите от андроид маркет или от интернет апликацията Puffin Browser и с него няам да имате проблеми с флаша, апликацията разполага също така и с курсор.
Теглите от андроид маркет или от интернет апликацията Puffin Browser и с него няам да имате проблеми с флаша, апликацията разполага също така и с курсор.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
Еййй благодарско! Браузера е номер едно. Играта върви перфектно (поне първите 5 минутиnodray написа:За потребители с андроид има решение на проблема:

dio
- nodray
- Магистър
Ами дано ти върви добре, аз съм с HTC Sensation и ми бави нещо нямам си идея защо, но мисля, че просто играта е тежичка....dio написа:Еййй благодарско! Браузера е номер едно. Играта върви перфектно (поне първите 5 минутиnodray написа:За потребители с андроид има решение на проблема:
Теглите от андроид маркет или от интернет апликацията Puffin Browser и с него няам да имате проблеми с флаша, апликацията разполага също така и с курсор.).
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Оръженосец
Играта честно казано не е "тежичка" , ами направо си е изключително натоварваща рама, дотолкова че да кара един среден по характеристики компютър да се види в "чудо" след 1-2 часа игра без изчистване на хеша.
- nodray
- Магистър
С какъв телефон си ? Пробва ли през Puffin browser ? Както казах ми бави но ми стига да пусна атака по нещо или да мръдна нещо ако се налагаRuskia1936 написа:Играта честно казано не е "тежичка" , ами направо си е изключително натоварваща рама, дотолкова че да кара един среден по характеристики компютър да се види в "чудо" след 1-2 часа игра без изчистване на хеша.

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
А някакво решение за Windows смартфон има ли?
- nodray
- Магистър
За коя версия на уиндолс става въпрос или за кой модел телефон.katrin4i написа:А някакво решение за Windows смартфон има ли?
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Новобранец
Lumia 710 - Windows 7
- nodray
- Магистър
Има Puffin Browser за уиндолс 7 пробвай с него. Тегли се от нета и се инсталира от самия телефон. Тоя браузер заобикаля флаш изискванията. Може да го има и в Ovi Storekatrin4i написа:Lumia 710 - Windows 7

أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- kiddmeier
- Новобранец
Puffin - използва IP от САЩ, може да ти забранят тегленето на пари от играта.
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=12&t=773
- nodray
- Магистър
Как разбра че ползва ИП от сащ ?? Ще проверя това. А между другото ако играете с абонамент не я ползвайте за всеки случай (ако е вярно, че ползва Амаериканско ИП ) ! Ако е така от 1 влизане може да имате проблем с тегленето на пари.kiddmeier написа:Puffin - използва IP от САЩ, може да ти забранят тегленето на пари от играта.
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
-
- Магистър
от личен опит го казва 

-
- Маршал
Добавих в новините:nodray написа:Как разбра че ползва ИП от сащ ?? Ще проверя това. А между другото ако играете с абонамент не я ползвайте за всеки случай (ако е вярно, че ползва Амаериканско ИП ) ! Ако е така от 1 влизане може да имате проблем с тегленето на пари.kiddmeier написа:Puffin - използва IP от САЩ, може да ти забранят тегленето на пари от играта.
http://bg.mlgame.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=927
-
- Новобранец
А за Iphone нещо да се намира? Влизам до началното меню, но като искам да влеза в акаунта ми казва че ми е грешно името или паролата...
-
- Site Admin
За Iphone има приложението, но само за русския, английския и френския сървъри.MirEli8786 написа:А за Iphone нещо да се намира? Влизам до началното меню, но като искам да влеза в акаунта ми казва че ми е грешно името или паролата...
-
- Новобранец
Взех си HTC One M8 още несам пробвал да отварям играта от него.Според вас ще имам ли проблем ?
-
- Магистър
С HTC съм също и влизам в играта с Puffin браузър, обаче ако си с платен акаунт не ти го препоръчвам, защото този браузър хваща американско айпи и ще ти блокират тегленето на пари
-
- Новобранец
Значи ще мислим друг браузер 

-
- Site Admin
В най-скорото време ще се появи мобилната версия на играта достъпна за българските играчи. Бъдете търпеливи и изчакайте!Pankata написа:Значи ще мислим друг браузер
- redmad
- Новобранец
Още колко трябва да чакаме? Айде раздвижете се малко бе хора!keks написа:В най-скорото време ще се появи мобилната версия на играта достъпна за българските играчи. Бъдете търпеливи и изчакайте!Pankata написа:Значи ще мислим друг браузер