Два акаунта, два сървъра?

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
x7raKilL
Оръженосец

Два акаунта, два сървъра?

#1 Мнение от x7raKilL »

Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.
keks
Site Admin

Re: Два акаунта, два сървъра?

#2 Мнение от keks »

x7raKilL написа:Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.
Да, то не е забранено според правилата.
x7raKilL
Оръженосец

#3 Мнение от x7raKilL »

А в какво ще се изразява този проблем?
didito123Demon
Капитан

#4 Мнение от didito123Demon »

Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.
dariqElf
Новобранец

#5 Мнение от dariqElf »

didito123Demon написа:Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.

Сигурен ли си че няма да има проблеми от рода на мултиплициране или изтриване на акаунтите?
Burton
Магистър

#6 Мнение от Burton »

dariqElf написа:
didito123Demon написа:Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.

Сигурен ли си че няма да има проблеми от рода на мултиплициране или изтриване на акаунтите?
keks написа:
x7raKilL написа:Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.
Да, то не е забранено според правилата.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”