Два акаунта, два сървъра?
-
- Оръженосец
Два акаунта, два сървъра?
Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.
-
- Site Admin
Re: Два акаунта, два сървъра?
Да, то не е забранено според правилата.x7raKilL написа:Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.
-
- Оръженосец
А в какво ще се изразява този проблем?
-
- Капитан
Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.
-
- Новобранец
didito123Demon написа:Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.
Сигурен ли си че няма да има проблеми от рода на мултиплициране или изтриване на акаунтите?
-
- Магистър
dariqElf написа:didito123Demon написа:Няма проблем никакъв,аз имах акаунт в с-2 но го изтрих вече.Играех си от моя комп и на двата сървъра.
Сигурен ли си че няма да има проблеми от рода на мултиплициране или изтриване на акаунтите?
keks написа:Да, то не е забранено според правилата.x7raKilL написа:Ще има ли проблем ако си регна друг акаунт, но го играя в другия сървър? Реално се ползва от едно IP, от един играч, два акаунта, но са в различни сървъри.