Срещи в реалния живот-активност 0

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

Срещи в реалния живот-активност 0

#1 Мнение от LCFDIVINE »

Не виждам особен интерес , толкова ли няма желаещи за пиянство :D
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

Re: Срещи в реалния живот-активност 0

#2 Мнение от MorganLeFay »

А, желаещи за пиянство винаги има. Чувам, че се организират такива срещи, ама са строго кланови и не се споделят после по форума ;) Няма игра, в която да не се стигне до кръчмарски веселби, но все са в кръга на съюза. Което си е разбираемо някак, здравите съюзи си стават като един вид семейство :)
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
Аватар
LCFDIVINE
Магистър
Обратна връзка:

#3 Мнение от LCFDIVINE »

викаш мислят тактики и щракат с телефоните :lol:
в империяонлайн беше малко по-различно
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#4 Мнение от MorganLeFay »

Оооо то да е само с телефони... От как се подвизавам по такива игри, а то си е бая годинки време, по срещи се ходи със всякаква налична портативна техника и се избираха заведения с интернет... е вече не сме вързани с нетя, почти всички имат интернет по телефоните, но все още се ходи с таблети, лаптопи и т.н. Така де, що да се мъчиш на малък екран :D
Колкото до империята, аз така и не успях да я залюбя тази игра, нещо куцаше здраво, в това число и комуникацията.
Сбирките на кръчма обаче са много добри. Бистри се всичко, от игра и стратегии, до каквито теми се сетиш, в други игри даже сме организирали пикници и по няколко дни на хижи разни. За тази игра само за кръчми знам... ама има време, гледам разраства се, нов свят - нови порядки и идеи :D
"Нещата, които се опитват да приличат на други неща, често пъти приличат на нещата повече от самите неща." T. Пратчет
Null
Магистър

#5 Мнение от Null »

Ходи се само кланово, иначе някой недоволен, може да си го изкара върху играч от друг клан. Преди години на подобна сбирка един руснак прободе с нож в сърцето друг руснак (и двамата играеха Lineage 2).
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#6 Мнение от MorganLeFay »

Null написа:Ходи се само кланово, иначе някой недоволен, може да си го изкара върху играч от друг клан. Преди години на подобна сбирка един руснак прободе с нож в сърцето друг руснак (и двамата играеха Lineage 2).

То си зависи от хората, ходила съм и на общи сбирки и не е имало ексцесии, но да предимно кланово се ходи :)
Null
Магистър

#7 Мнение от Null »

То не става всеки път. Става веднъж (ако има да става нещо).
Онези руснаци са се срещали доста пъти (били са 5-те най-силни клана в голям руски сървър).
Null написа:Не разваляйте хубавия бой с караница. :twisted: :mrgreen:
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#8 Мнение от MorganLeFay »

Null написа:То не става всеки път. Става веднъж (ако има да става нещо).
Онези руснаци са се срещали доста пъти (били са 5-те най-силни клана в голям руски сървър).

В този ред на мисли, такова нещо може да се случи и на кланова сбирка, винаги има кого и как да настъпиш по опашката.
Spartak2
Новобранец

#9 Мнение от Spartak2 »

Ходил съм три пъти и в момента имам желание за среща с 3 души-при тях ще отида с бокс.бата и един чук.И с още двама имам желание-при тях ще отида с цветя и предложение за брак :lol: :lol: :lol:
Аватар
MorganLeFay
Оръженосец

#10 Мнение от MorganLeFay »

Spartak2 написа:Ходил съм три пъти и в момента имам желание за среща с 3 души-при тях ще отида с бокс.бата и един чук.И с още двама имам желание-при тях ще отида с цветя и предложение за брак :lol: :lol: :lol:
Хахаха това определено развесели вечерта ми :lol:
Aksas94
Капитан

#11 Мнение от Aksas94 »

Spartak2 написа:Ходил съм три пъти и в момента имам желание за среща с 3 души-при тях ще отида с бокс.бата и един чук.И с още двама имам желание-при тях ще отида с цветя и предложение за брак :lol: :lol: :lol:
бокс,бата, и чук ще ти стигнат ли :D
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Spartak2
Новобранец

#12 Мнение от Spartak2 »

Aksas94 написа:
бокс,бата, и чук ще ти стигнат ли :D
Ооооооо ако имаше и тъп нож за да ги измъча здраво и него с удоволствие щях да взема.Иначе да ще ми стигнат за планът ми :twisted: :twisted:
Aksas94
Капитан

#13 Мнение от Aksas94 »

Ооооооо ако имаше и тъп нож за да ги измъча здраво и него с удоволствие щях да взема.Иначе да ще ми стигнат за планът ми :twisted: :twisted:[/quote]
Имаш го тъпия нож от мене,ама искаме после снимков материал да видим и ние какво е ставало :lol:
Моля психически лабилни хора да не ме занимават!!
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи в реалния живот”