Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията.
Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Наистина има места на картата където е гъсто населено а и постоянно се добавят нови играчи и в същото време има пусти кралства, не знам как ги разпределяте ама поразгледайте картата малко и ще видите!
Картата е пренаселена, ако погледнем статистиката на другите държави като сървъри.. Ние сме най-населения единичен сървър след руските.. А сме млад сървър..
английския 1 сървър = под 4к активно играещи
френския 3 сървъра = 4,5 активно играещи (по 1,5к във всеки сървър)
италиански 1 сървър = 1,5к активно играещи
немски 1 сървър = 2к активно играещи
полски 2 сървъра = 10к активно играещи , по 5к във всеки сървър
сръбски 1 сървър = 2к активно играещи
Сами виждате от цифрите във Френския и Полския са им пуснали 2ри и 3ти даже.. При нас се гъчкаме в 1.. А сме 7000 активно играещи..
Преди да скочите, че при нас това са ботове, а не играещи.. Всички тези данни са взети от официалната статистика на играта.. Колкото тук има ботове, толкова има и по чуждите, и системата ги брои и тях.
Моля вземете отношение, защото така трудно се играе.
Не знам ама според мен си е много добре сървара. Въпроса е да се подобри само раздаването на свободните нови парцели. Има страшно наблъскани кралства а има други в които има 3-4 играчи даже примерно в 17-20 има само два града. Според мен трябва да се подобри раздаването на новите места.
според мен май няма да има нов сьрвьр,много сме бедни бьлгарите за втори сьрвьр то като гледам тук какви руини само с по 1 перла изкачат а това е пропорционално свьрзано с вкараните перли в играта.
Не съм съгласна.Не виждам защо ако има 2 сървара ще се вкарват по малко пари в играта,просто има играчи които вкарват и такива които не вкарват,от моите наблюдения тези които вкарват са повече
аз лично, от доста време не съм вкарвал, в началото вкарвах.. началото на играта сякаш изисква най-много перли.. И реално ако пуснат 2ри сървър.. ще има повече перли.. Или поне така ми се струва.. Не знам.
За повече перли в руините,може да се надявате само ако има нови "зелени" играчи,тези които са вкарвали едва ли ще се излъжат пак да вкарат пари в тази игра,факт е че тук армия по нормален начин се прави ааааадски мудно,и веднъж само да те издебнат играта е свършила,вярно залъгват те да вкараш още малко пари,но колкото да креташ едва едва.Просто за една военна стратегия,основата е добрата икономика и производство на армия,които тук липсват.