неочаквано предложение

Обсъждане на куестове между играчите.
Тук вие можете да попитате други играчи кога започва някой от куестовете, да предложите собствено разбиране, да се посъветвате с тях как да го изпълните по-добре и т.н.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
BuBaRaK
Оръженосец

неочаквано предложение

#1 Мнение от BuBaRaK »

получавам задачи за купуване на свитъци срещу перли,и пише че ако съм постоянен купувач ще получа дар.вече съм на етап 4 и ми иска 300 перли за 4 свитъка.заслужава ли си да ги дам и ако някой я е изпълнявал до край кажете за какъв дар става въпрос и колко етапа са.благодаря предварително
D3Hky
Магистър

Re: неочаквано предложение

#2 Мнение от D3Hky »

Еми ти си преценяш дали си заслужават, но според мен за 4 салфетки не си заслужават 400 перли. Не знаеш какви ще ти даде и има вероятност после да ги използваш за тоалетна хартия. Има къде по смислени места където да се вложат тия 400 перли, като за вдигането на някоя наука или за подобряването на някой сгради. Все пак ти си реши и виж какво ще ти кажат другите, това е мое мнение. :)
BuBaRaK
Оръженосец

#3 Мнение от BuBaRaK »

в задачата пише че ако съм редовен купувач ще получа дар.и въпроса ми е колко етапа е задачата и този дар какъв е.артефакт или нещо друго
D3Hky
Магистър

#4 Мнение от D3Hky »

Тука вече не съм наясно, защото аз изпълних първите два куеста и после като видях колко перли ми иска за хартийки се отказах. Трябва някой който го е минавал този куест да каже, ако би благоволил. :)
BuBaRaK
Оръженосец

#5 Мнение от BuBaRaK »

дано някой да е изпълнил задачата и да каже
Kalgain
Новобранец

#6 Мнение от Kalgain »

Днес се излъгах и изпълних този куест, и се чувствам изключително прецакан. 5-тият етап е 5 скрола 5-то ниво за 400 перли, веднага след това получаваш случаен артефакт 1-во ниво, на мен се падна шлем на планинеца.
400+300+150+50+20 = 920 перли за всичко, което по принцип е по-малко от стандартната цена за артефакт, и би си заслужавало ако можеш да си избереш предмет който ти върши работа, но за нещо което само заема слот в куклата на героя в 99% от случаите никога не бих дал тези перли.
thereaper159
Новобранец

#7 Мнение от thereaper159 »

да и аз сам го минавал тоя Куест и си заслужаваше.... имаш 4 куеста за свитъпци 5то ниво... за корона за палеж за трибучет и за армагедон... дават случаини предмети 1 2 и 3то ниво... армагедон скрола ми доиде точно като взех този куест... такаче и това трябва да го имате в предвид... може да ви се паднат тези скролове и да вземете предмети всичко си е до късмет....
Публикувай отговор

Обратно към “Куестове”