Моля да се провери за мултиакаунтинг!

Тук вие можете да зададете въпрос непосредствено на администрацията. 

Въпросите, на които могат да отговорят други играчи, пишете в раздел "Задай въпрос"
Ако някой не е получил пари или са възникнали проблеми със заплащане, пишете на пощата
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Illidan
Магистър

Моля да се провери за мултиакаунтинг!

#1 Мнение от Illidan »

gridos - 50-20-55 - предполагам, че е нечие мулти - на някой от Клан ТЕРМИНАТОР /подозренията ми са за Муха/
Myxa
Новобранец

Re: Моля да се провери за мултиакаунтинг!

#2 Мнение от Myxa »

с подозрения ще си останеш :P
Myxa
Новобранец

#3 Мнение от Myxa »

.... а иначе...
и аз не спирам да си мисля за теб! скъпи.... :P
Illidan
Магистър

#4 Мнение от Illidan »

То на мен ми е ясно, че това ти е мулти ... друг въпрос е, ако си го покрила добре ... скъпа :P

Много интересно как така този акк ме оспами 1 мин след като ти пуснах атака? Съвпадение - нали? И като му гледам развитието ... въобще не е мулти ...

П.П.: Складовете му преливат и не бърза да строи, но атаки /спам с по 1 войник, колкото да ми свети червено/ може да пуска ... армията му е екстра - 5 летящи ... много добре ... науката червена - няма да се сети да сложи нещо да се учи ... абе айде не е мулти това ... аз да не съм от левуново ... поне малко се старайте мултитата ви да приличат на реални играчи ... то развитието му "крещи" за какво иде реч ...
Myxa
Новобранец

#5 Мнение от Myxa »

:) Хаха виждам, че вече си много умен... :)
Illidan
Магистър

#6 Мнение от Illidan »

Myxa написа::) Хаха виждам, че вече си много умен... :)
Объркала си се нещо ... и престани да спамиш темата ...
Все нечие мулти е това ... на който е, да си го наказват там ...

П.П.: Не знам защо използваш "вече", след като с теб и 1/2 дума не сме сменяли никога, нито пък някога сме се атакували или шпионирали един друг до момента ... Но пък има акаунти в ТЕРМИНАТОР, с които сме си приказвали и сме се шпионирали и атакували ... внимавай - не е било от този акаунт предния път като сме си говорили ;)
Trayan
Маршал

#7 Мнение от Trayan »

gridos легално играе от 1 компютър с играча MITKO1972.
Необходими са скрийншоти, които потвърждават забранени взаимодействия между тези играчи.
Illidan написа:Много интересно как така този акк ме оспами 1 мин след като ти пуснах атака? Съвпадение - нали?

Кога беше това? Има ли доклади?
Illidan
Магистър

#8 Мнение от Illidan »

Trayan написа:gridos легално играе от 1 компютър с играча MITKO1972.
Необходими са скрийншоти, които потвърждават забранени взаимодействия между тези играчи.
Illidan написа:Много интересно как така този акк ме оспами 1 мин след като ти пуснах атака? Съвпадение - нали?

Кога беше това? Има ли доклади?
ОК - това обяснява нещата :) Щом е такова положението ... Значи от "легалните" мултита ...
Имам скрийншот иначе - на мисиите виждат се времената и долу-горе може да се ориентирате, че се касае за атаки в рамките на няколко минути /не е 1 минута, но 5-10 максимум да са били между моята атака и атаката на гридос/ ... Къде да го пратя скрийна?
Аватар
by2103
Магистър

#9 Мнение от by2103 »

Като изпращаш съобщение, под кутийката за съобщението имаш една друга, в която ти дава да си избереш файл от твоя компютър, от там се добавя снимка...
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси към администрация на форума”