сина ми и тои си направи рег проблем ли ще е
-
- Новобранец
сина ми и тои си направи рег проблем ли ще е
сина ми и тои си направи регистрция,можем ли да играем от един компютар
-
- Магистър
Re: сина ми и тои си направи рег проблем ли ще е
пишете на администрацията възможно най-бързо, преди играта да е отчела мулти и да в и е блокирала. Те ще ви обяснят ограниченията, които ви се налагат, като сте 2ма от 1 пц.
-
- Новобранец
За да не заливаме администрацията с въпроси, не е ли по добре тук да се отговори на въпроса?
То така се казва и подфорума де Начало форум » Помощ за играчи » Въпроси към администрация на форума
То така се казва и подфорума де Начало форум » Помощ за играчи » Въпроси към администрация на форума
-
- Маршал
Преди да започнете да играете една игра, не би било лошо да се запознаете с правилата й:
От 1 компютър могат да играят не повече от 2 играча.
Ако сте двама и играете от 1 компютър, сте длъжни:
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите неговото потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rule
От 1 компютър могат да играят не повече от 2 играча.
Ако сте двама и играете от 1 компютър, сте длъжни:
1.Да пишете на администрацията от игровата си поща с тема „Друга тема”, че играете с партньор и да посочите неговото потребителско име.
2.Вашите игрови персонажи не бива да се засичат в играта. Забранено е да си взаимодействате: да влизате в общ клан, да се съюзявате, да се атакувате един друг, да провеждате обща атака, да си сътрудничите, да търгувате помежду си, да си препращате шпионски сведения и сведения от съгледвачи, да давате сведения за Вашите владения чрез картата и др. Вашият дневен лимит на атаки спрямо едни и същи владения е общ, т.е. не може да надвишава 2 атаки общо от двата акаунта.
http://bg.mlgame.org/wiki/Wiki.jsp?page=Rule
-
- Новобранец